Kies 3 için Android 4.3 gerekli. İlk önce eski kies ile güncelleyin daha sonra kies 3 yüklersiniz.
Evet bu da cihazimizin garanti disi oldugu gostermektedir malesefİlk denememde KİES hata vermişti ama şimdi düzelttim. Cihaz şu anda Resmi görünüyor, güncellemeleri kontrol edebiliyor. Tek sorun sayaç 1 oldu..
Arkadasim oncelikle cihazinizda hangi surum mevcut? Ve cihazinizda root varmi?Lütfen Yardım 2 Arkadaş olduk güncelleyemeyen ...
bi yardım edinbenim telde kiese bağladığımda şöyle yazıyor:
geçerli üretici yazılım sürümü = PDA:MEA/PHONE:MEA/CSC:MEA(THR) güncelleme desteklenmiyor yazıyo sebebi nedir ve nasıl düzeltebiliriz
bendede ayni sorun vardi benim csc kodu farkli ulkenin koduydu csc kodunu degistirdim duzeldi bunun icinde telefonu rootladim malesaf sayacim 1 oldu biraz daha bekle nextman usta cevap verir sizebi yardım edin
eyv saolbendede ayni sorun vardi benim csc kodu farkli ulkenin koduydu csc kodunu degistirdim duzeldi bunun icinde telefonu rootladim malesaf sayacim 1 oldu biraz daha bekle nextman usta cevap verir size
bende oyle yaptim iki uc tafe flasladim olmadi en son care root layim csc cange diye bir program kurup oyle degistirdim.Odin ile Türkiye romunu yükleseniz düzelir benim bildigim kadarıyla