------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

kollayan

kollayan

Üye
Format denemedimde bana o dosya lağzım

uguro

uguro

Üye
Cevap yazdigin icin tesekkurler.Ben note 2 ile ve galaxy pocket ile karsilastirma firsati buldum.Galaxy Pocket 8 ağ, Galaxy s4 6 ağ, Note 2 ise 8 ağ buldu.
Çekim disleri ayniydi.

Acaba benim telde mi sorun var?
S4 un wifi cekim gucunu, note 2 ve galaxy pocket ile karsilastiran olursa yazarmisiniz?

Telefonum Samsung electronics garantili, servise versem kac gune gelir?

Note 2 ile karşılaştırmaya çalışırım ancak Pocket sanmıyorum karşılaştırma fırsatım olursa sonucu yazarım .

Bu arada telefonu Serviside verirsen ortalama 10 gün de gelir ancak Maksimum 20 iş günü Cumartesileride dahil ;) 20 iş gününü genelde geçirmezler yoksa yenisini yada parasını vermek zorundalar :D

• Beğen
Tepkiler: uguro07 ve muratvemine
Sciondar

Sciondar

Üye
Benim sd ye virüs girmişti telefon kendini resliyordu bu yüzden dosyaları kurtarabilmek icin microsd kart okuyucu arıyorum varsa bi link atabilecek neye benzediğini tam bilmiyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu sadece örnek çok çeşitleri var

Sciondar

Sciondar

Üye
Fiyat olarak?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10-15 tlden başlar çok fonksiyonlu olanları 50-70 tl fiyata kadar çıkar kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
Sciondar

Sciondar

Üye
Sağol zaten ben bi kullanır atarım :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
tomy1925

tomy1925

Üye
nextman usta bi konuda yardımına ihtiyacım var! rusya romu olan 4.3 root yapamadım ilk başlarda yapmıştım oysa ki! ve suan kullandıgım rom coustum rom XDA da indirdim Crash rom 4.3 V10 I9500XXUEMJ8 tabanlı bu romu bütün wipe leri yaptım odinle (CF-Auto-Root-ja3g-ja3gxx-gti9500.tar) flash ladım recovery modda kırmızı yazılar cıktı root landıgına dair ve tel acılırken güncellemeler yükleniyor uyarısını yapıp yükledi.telimde supersu yu görüyorum supersu ya girdiğim zaman yüklenmiş su kodlaması yok supersu bunu yükleyemedi bir problem var diye uyarı veriyor. 4.3 rusya stock romu kurup root ettiğimde ise supersu yüklenemiyor manuel olarak yüklemeniz gerekiyor diye uyarı veriyor bu konuda aydınlatırsanız beni sevinirim:blush:

kollayan

kollayan

Üye
Yokmu arkadaşlar paylaşacak kimse ??:((

tomy1925

tomy1925

Üye
muratvemine

muratvemine

Üye
Note 2 ile karşılaştırmaya çalışırım ancak Pocket sanmıyorum karşılaştırma fırsatım olursa sonucu yazarım .

Bu arada telefonu Serviside verirsen ortalama 10 gün de gelir ancak Maksimum 20 iş günü Cumartesileride dahil ;) 20 iş gününü genelde geçirmezler yoksa yenisini yada parasını vermek zorundalar :D

1 ayda gelmez diye korkuyorum. :) icimi rahatlattin vallahi insallah dedigin gbidir

• Beğen
Tepkiler: uguro
uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar bir sorum olucak ;
Telefonumuzu wireles paylaşım noktası olarak kullanabiliyoruz ancak bu sadece Mobil internetimizi paylaşmak için oluyor sanırım .. Ancak benim istediğim wireless modeme telefondan bağlanıp telefondan diğer cihazlara ara bağlantı oluşturmak acaba bunu yapabilirmiyim yada nasıl yaparım ??

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar bir sorum olucak ;
Telefonumuzu wireles paylaşım noktası olarak kullanabiliyoruz ancak bu sadece Mobil internetimizi paylaşmak için oluyor sanırım .. Ancak benim istediğim wireless modeme telefondan bağlanıp telefondan diğer cihazlara ara bağlantı oluşturmak acaba bunu yapabilirmiyim yada nasıl yaparım ??
İmkansız bir şey istiyorsun hosput paylaşımı wifi üzerinden yapıldığı için hem alış hemde veriş imkansız

• Beğen
Tepkiler: uguro
uguro

uguro

Üye
Cevabınız için :tşk: :oke:

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gözden kaçıran arkdaşlar olabileceğinden belirteyim kies programına günceleme gelmiştir bilginize.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Gözden kaçıran arkdaşlar olabileceğinden belirteyim kies programına günceleme gelmiştir bilginize.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Desene güncelleme yakın :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olabilir şu an beklemedeyiz :D

• Beğen

Üst Alt