------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

behrengi

Üye
S4 e 4.3 gelen varmi yada ne zaman gelcek bilen varmi

• Beğen
Tepkiler: suskunderbedar3

behrengi

Üye
Tesekkurler ii geceler

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar S4 Kurşun geçiriyormu Bilginiz varmı acaba :D ?? Şu haberden sonra aklıma böyle bir soru geldi :D

Bazı insanlar, telefonlarını gömlek cebine koymayı sever. Ancak benzin istasyonu kasiyerleri için, telefonunun gömlek cebinde bulunması, hayat kurtarıcı olabilir. Winter Garden benzin istasyonunda yaşanan soygundaki durum bunu kanıtlıyor.

WFTV'nin haberine göre, silahlı bir şahıs benzin istasyonuna girdi ve kasanın açılmasını istedi. İki kasiyer kasayı açmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar. Hırsız daha sonra ortamı terk etti ancak bunun öncesi kasiyerlerden birine ateş etti.

WESH-TV'nin söylediğine göre, polis olay yerine vardığında, kasiyerlerden biri göğüs ağrısınasahipti. Bu ağrının sebebi ise bir hastalık değil, HTC markalı telefonuna çarpan bir mermi idi.

Winter Garden Polis bürosu şeflerinden Scott Allen'ın söylediğine göre, telefon, kasiyerin gömlek cebinde bulunuyordu ve görünen o ki hayatını kurtarmıştı. Polis, oldukça hasar almış telefonun görüntülerini yayınladı. Adı verilmeyen kasiyer ise hastaneye gitti ve hiçbir sorunu olmadığını öğrendi. Güvenlik kameralarına yakalanan zanlı ise polis tarafından henüz yakalanabilmiş değil.

Allen'ın WESH-TV'ye yaptığı açıklama "Bu hasarlar bazen yüksek kalibreli tabancalardan bile fazla olabiliyorlar" şeklinde oldu.

Bu noktada, HTC telefonların ekstra güçlü olduğunu söylemek aşırı bir yorum olabilir. Ancakbirkaç yıl önce, Atlanta'da bir gece kulübünde çalışan bir vale de ceketinin göğüs cebinde bulunan telefonundan vurulmuştu. O sıralarda, telefonun bataryasının mermiyi durdurduğu söylenmişti. Telefonun markası mı? HTC...

Kaynak: Chip
Buda kurşun isabet eden telefon :D

• Beğen
Tepkiler: uguro07

mustafaytug

Üye
Arkadaşlar S4 Kurşun geçiriyormu Bilginiz varmı acaba :D ?? Şu haberden sonra aklıma böyle bir soru geldi :D

Bazı insanlar, telefonlarını gömlek cebine koymayı sever. Ancak benzin istasyonu kasiyerleri için, telefonunun gömlek cebinde bulunması, hayat kurtarıcı olabilir. Winter Garden benzin istasyonunda yaşanan soygundaki durum bunu kanıtlıyor.

WFTV'nin haberine göre, silahlı bir şahıs benzin istasyonuna girdi ve kasanın açılmasını istedi. İki kasiyer kasayı açmaya çalıştı ancak başarılı olamadılar. Hırsız daha sonra ortamı terk etti ancak bunun öncesi kasiyerlerden birine ateş etti.

WESH-TV'nin söylediğine göre, polis olay yerine vardığında, kasiyerlerden biri göğüs ağrısınasahipti. Bu ağrının sebebi ise bir hastalık değil, HTC markalı telefonuna çarpan bir mermi idi.

Winter Garden Polis bürosu şeflerinden Scott Allen'ın söylediğine göre, telefon, kasiyerin gömlek cebinde bulunuyordu ve görünen o ki hayatını kurtarmıştı. Polis, oldukça hasar almış telefonun görüntülerini yayınladı. Adı verilmeyen kasiyer ise hastaneye gitti ve hiçbir sorunu olmadığını öğrendi. Güvenlik kameralarına yakalanan zanlı ise polis tarafından henüz yakalanabilmiş değil.

Allen'ın WESH-TV'ye yaptığı açıklama "Bu hasarlar bazen yüksek kalibreli tabancalardan bile fazla olabiliyorlar" şeklinde oldu.

Bu noktada, HTC telefonların ekstra güçlü olduğunu söylemek aşırı bir yorum olabilir. Ancakbirkaç yıl önce, Atlanta'da bir gece kulübünde çalışan bir vale de ceketinin göğüs cebinde bulunan telefonundan vurulmuştu. O sıralarda, telefonun bataryasının mermiyi durdurduğu söylenmişti. Telefonun markası mı? HTC...

Kaynak: Chip
Buda kurşun isabet eden telefon :D
S4 boncuklu silah sıkılsa paramparça olur :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
Uguro Hangi tellerle wfiyi karsilastirabildin?

bela55

bela55

Üye
Play storenin son surume nedir ?

ege9343

Üye
Arkdaslar merhaba bisey sormak istiyorum
Bu resimdeki temayı bi kız arkadaşım yaptı ama aramız samimi degil nasil yapti sormak istemiyorum siz yardim edebilirsiniz diye düşündüm . Launcher olmadığı belli rom mu bilmiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler

uguro

uguro

Üye
Uguro Hangi tellerle wfiyi karsilastirabildin?
S3 MİNİ , WONDER ve S3 ile Karşılaştırdım :) S3 mini 10 wifi buldu aynı noktadan WONDER 7 wifi S3 11 WİFİ buldu S4 13 WİFİ Buldu ancak çeken aynı isimli Wifi'lerde çektiği diş sayıları aynıydı hepsinde ilginç olanı daha uzaktaki wifileri diğerleri s4 kadar göremedi :D

• Beğen
Tepkiler: uguro07, muratvemine ve tomy1925
baby_face_

baby_face_

Üye
Arkdaslar merhaba bisey sormak istiyorum
Bu resimdeki temayı bi kız arkadaşım yaptı ama aramız samimi degil nasil yapti sormak istemiyorum siz yardim edebilirsiniz diye düşündüm . Launcher olmadığı belli rom mu bilmiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler
Kardeşim öğrenmesen daha iyi bu ne berbat bir tema böyle :D

muratvemine

muratvemine

Üye
S3 MİNİ , WONDER ve S3 ile Karşılaştırdım :) S3 mini 10 wifi buldu aynı noktadan WONDER 7 wifi S3 11 WİFİ buldu S4 13 WİFİ Buldu ancak çeken aynı isimli Wifi'lerde çektiği diş sayıları aynıydı
hepsinde ilginç olanı daha uzaktaki wifileri diğerleri s4 kadar göremedi :D

Cevap yazdigin icin tesekkurler.Ben note 2 ile ve galaxy pocket ile karsilastirma firsati buldum.Galaxy Pocket 8 ağ, Galaxy s4 6 ağ, Note 2 ise 8 ağ buldu.
Çekim disleri ayniydi.

Acaba benim telde mi sorun var?
S4 un wifi cekim gucunu, note 2 ve galaxy pocket ile karsilastiran olursa yazarmisiniz?

Telefonum Samsung electronics garantili, servise versem kac gune gelir?

Andevoid

Üye
Arkadaslar yazilim guncellemesinde neden touchwiz de note 3 un touchwizine donusmuyor

oleytoo

oleytoo

Üye
Güncelleme yakın i9505 için neredeyse bütün Avrupa bitti ama araya haftasonu giriyo insallah devam ederler güncellemelerede haftasonu güncelleriz telefonu

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
kollayan

kollayan

Üye
Arkadaşlar telefonun system/bin/wpa_supplicant ile oynadım wifi açılmıyor. Bu dosyanın orjinalini paylaşabilirmisiniz.

Teşekür ederim.

tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşlar telefonun system/bin/wpa_supplicant ile oynadım wifi
Arkadaşlar telefonun system/bin/wpa_supplicant ile oynadım wifi açılmıyor. Bu dosyanın orjinalini paylaşabilirmisiniz.

Teşekür ederim.
Arkadasim fortmat atmayi denedinizmi peki?
Arkadasim fortmat atmayi denedinizmi peki?
Teşekür ederim.

Üst Alt