------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Kaliteli kulaklıklar;)
Kesinlikle kulaklık önemli evet ama burada önem sırasına göre önemli olan üç nokta var.

1- Kulaklık çıkışı
2- Player
3- Ses çipi / Kartı

Galaxy S4 malesef 14-16 ohm kulaklık çıkışı olan bir cihaz. Elimde olan güzelim orta seviye (bir yandan da yüksek kalite) Sennheiser MX-170 109 dB bu cihazda 90dB gibi duyulmakta. Yakın bir zaman AKG K451 alıcağım ve 126 dB kulağa zarar verse bile elimdeki cihazla birlikte 115 dB civarı olacak ve harikalara dönüşecek.

Ses sahnesi ses çipi yüzünden çok dar olan S4'ü (üstteki mesaj da yazdım) seste yapaylık hissettirmeden bilgisayarla aynı çıkışı sağladım.

Yani en dandik kulaklığı bile harika yapılabilir S4 ile. Üstelik EQ kullanmaktan nefret ederim çünkü bir yandan da alt sesleri yok ettiği için.
Sende hangi kulaklık var ?

Sennheiser MX-170, yakında AKG K451..

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Kesinlikle kulaklık önemli evet ama burada önem sırasına göre önemli olan üç nokta var.

1- Kulaklık çıkışı
2- Player
3- Ses çipi / Kartı

Galaxy S4 malesef 14-16 ohm kulaklık çıkışı olan bir cihaz. Elimde olan güzelim orta seviye (bir yandan da yüksek kalite) Sennheiser MX-170 109 dB bu cihazda 90dB gibi duyulmakta. Yakın bir zaman AKG K451 alıcağım ve 126 dB kulağa zarar verse bile elimdeki cihazla birlikte 115 dB civarı olacak ve harikalara dönüşecek.

Ses sahnesi ses çipi yüzünden çok dar olan S4'ü (üstteki mesaj da yazdım) seste yapaylık hissettirmeden bilgisayarla aynı çıkışı sağladım.

Yani en dandik kulaklığı bile harika yapılabilir S4 ile. Üstelik EQ kullanmaktan nefret ederim çünkü bir yandan da alt sesleri yok ettiği için.

Sennheiser MX-170, yakında AKG K451..
Ses ayarı için saol kulakiçi olarak hangi kulaklığı önerirsin (bassları severim)

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Ses ayarı için saol kulakiçi olarak hangi kulaklığı önerirsin (bassları severim)
Ayarları yaptığınıza sevindim, kulak-içi'ler tavsiye etmem çünkü kulağa zarar vermektedir. Kulak-içi'lerin çıkmasının nedeni konser veren sanatçıların o kadar yüksek seste maruz kalmaması ve müziği oradan işitmesi içindir.Onun için yastıklı kulak-içi kulaklıkları öneririm. Buna bağlı olarak arasında kaldım. MX-470'in LiveBass varken 16 ohm olması daha yüksek vermesine fakat ses kalitesinin biraz kötü olmasına neden olacaktır. MX-375 32 ohm olupta daha iyi ses kalitesi ve orta halli yüksek sesi olacaktır.İki kulaklığıda kullanmadığım için teknik olarak değerlendiriyorum. Kuran'- Kerim'i yorumlayan insanlar gibi kendi yorumlarımı katmıyorum bu konuda biraz araştırmanız lazım ama dediklerimi incelersiniz iyi bir sonuç alabilirsiniz.

Akıncı

Akıncı

Üye
4.3 ancak evlatlarım alır herhalde samsungnokia dan beter çıktı

Sciondar

Sciondar

Üye
Gerçek ten cok ayıp biz farkımız olsun diye aldık bizi ne duruma düşürdü ler bende bidaha samsung düşünmem eğer 2 hafta içinde 4.3 gelmezse

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Benim s4 üm yok ama bende katılabilirmiyim kulube :D

Sciondar

Sciondar

Üye
Bizim 4.3 kahırlarımızı cekebileceksen :ehe

• Beğen
Tepkiler: ismailkilgoz
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler daha öncede söyledim rica etsem konu artık sohbet ortamına dönmesin lütfen.Sizleride anlıyorum bende sizler gibi bekliyorum lakin sohbet ile güncelleme çağırsakta zamanından önce gelmez :)

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
Sciondar

Sciondar

Üye
Beyler daha öncede söyledim rica etsem konu artık sohbet ortamına dönmesin lütfen.Sizleride anlıyorum bende sizler gibi bekliyorum lakin sohbet ile güncelleme çağırsakta zamanından önce gelmez :)

Saygılarımla
Özür dilerim kendimi kaptırdım galiba:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Abi bu xda daki romlardan donus varmi ??

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Malesef şu an 4.3 romlardan dönüş yapılsa bile garanti sayacı 1 oluyor ve garanti dışı :bigstar:
Anladım abi legent ,arrow ve kingcobra romlarını indirdim bu sıfırlama yöntemi gelene kadar bekleyim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Hayırlısı abi ben zaten orjinal 4.3 hic merak dahi etmiyom sıfırlama yöntemi bulunsun arrow ve omega 4.3 romlara devam

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen şöle işlerimi yola koyduktan sonra hazırda romlarım var düzenlenmesi kaldı sadece 1-2 adet bizde hüner gösterelim artık :)

• Beğen
Tepkiler: eskbxl ve ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen

mustafaytug

Üye
Sarj konusunda yardima ihtiyacim var :(

Üst Alt