Cevap yazdigin icin tesekkurler.Ben note 2 ile ve galaxy pocket ile karsilastirma firsati buldum.Galaxy Pocket 8 ağ, Galaxy s4 6 ağ, Note 2 ise 8 ağ buldu.
Çekim disleri ayniydi.
Acaba benim telde mi sorun var?
S4 un wifi cekim gucunu, note 2 ve galaxy pocket ile karsilastiran olursa yazarmisiniz?
Telefonum Samsung electronics garantili, servise versem kac gune gelir?

bu ney arkadaşım internetin normalde kaç mb lık ki? upload hızın cok az norman şartlarda 1.5 ile 2 mb olması lazım diye biliyorumYokmu arkadaşlar paylaşacak kimse ??(

Ne demek istiyosun anlamadımbu ney arkadaşım internetin normalde kaç mb lık ki? upload hızın cok az norman şartlarda 1.5 ile 2 mb olması lazım diye biliyorum![]()
pardon arkadaşım konu karıştı özür dilerimNe demek istiyosun anlamadım

Yok sorun değil, dosyayı bi yere upload edebilirmisiniz rica etsem. Acill lağzımpardon arkadaşım konu karıştı özür dilerim![]()
Note 2 ile karşılaştırmaya çalışırım ancak Pocket sanmıyorum karşılaştırma fırsatım olursa sonucu yazarım .
Bu arada telefonu Serviside verirsen ortalama 10 gün de gelir ancak Maksimum 20 iş günü Cumartesileride dahil20 iş gününü genelde geçirmezler yoksa yenisini yada parasını vermek zorundalar
![]()
icimi rahatlattin vallahi insallah dedigin gbidirİmkansız bir şey istiyorsun hosput paylaşımı wifi üzerinden yapıldığı için hem alış hemde veriş imkansızArkadaşlar bir sorum olucak ;
Telefonumuzu wireles paylaşım noktası olarak kullanabiliyoruz ancak bu sadece Mobil internetimizi paylaşmak için oluyor sanırım .. Ancak benim istediğim wireless modeme telefondan bağlanıp telefondan diğer cihazlara ara bağlantı oluşturmak acaba bunu yapabilirmiyim yada nasıl yaparım ??
Desene güncelleme yakınGözden kaçıran arkdaşlar olabileceğinden belirteyim kies programına günceleme gelmiştir bilginize.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız