Soncare wipe evetwipe at artık başka çare yok bence. Oyundan olsaydı Güvenli modda atmazdı.
Ses açma power ve menu tuşu
Depo dahil bellekteki tüm script dosyaları yani telefonu ağırlaştıran dosya varsa sıfırlanıyor.Bu nedenle Hard resetbunun telefonun kendi ayarlarından formatlamadan ne farkı var

Hayir root atma dogan aksi taktirde sayacin 1 olur. Kamera dan neden atarki anlamadim dogrusu. Tekrardan cwm moda alip wipe data ve wipe cache yapsan ise yararmi diye dusunuyorumrootlu değil hocam,rootlayayıyım mı?wipe işlemlerini rootlayıp cwm denmi yapayım yoksa rootlamadan telefonun iinden fabrika ayarlarınamı yukleyeyim?

Riskli olan birsey yok.neden riskli peki?yeniden açtım telefonu sim kartını görmüyor acil aramalar diyor ama yeniden res attı
Oyunu kaldirmayi denedinmi? Kaldirman icin yeterli zamani sana tanimiyorsa reset ten dolayi eyer yapman gereken tek sey cwm den fortmatlamakEvet güvenli moddayım napim şimdi?
ofya yine res attı
Sim ile alakası olmaz.sim le alakası yoktur değil mi sırayla tek tek birini takıp çalıştırayim mi
hafıza kartını nasıl alabilirim?Hafıza kartındanda yapabilir dosyalarını al onuda bicimlendir kardeşim
Dene tecrube olur bence.sim le alakası yoktur değil mi sırayla tek tek birini takıp çalıştırayim mi
denedim denedimDene tecrube olur bence.
simi hafızayı takmaya korkuyorum tekrar delirir diyeCihazınızdaki hafıza kartınızdan bahsediyorum ekstra microsim kart varsa onu pcye kart okuyucuyla kopyalayabilirsiniz.hafıza kartını nasıl alabilirim?
beceremem ben onu şimdi sd kartını takcam bişe olmaz inşCihazınızdaki hafıza kartınızdan bahsediyorum ekstra microsim kart varsa onu pcye kart okuyucuyla kopyalayabilirsiniz.