------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

canazoe

Üye

Oyun sarj ve isinma testi birde wifi ile mobil cekim gücü vs. Ayrica 4.3 cıkması muhtemel.Root ve rom yukleme rehberleri var aslinda ben yinede yaparken bir rehber hazirlarim.

Denemelerin tamamlanması mütakip, yükleme rehberi ile birlikte bir yayın olabilir mi :)

cardanadam

cardanadam

Üye

Oyun sarj ve isinma testi birde wifi ile mobil cekim gücü vs. Ayrica 4.3 cıkması muhtemel.Root ve rom yukleme rehberleri var aslinda ben yinede yaparken bir rehber hazirlarim.

sana yardımcı olacaksa ben vodofone internet ile gayet iyi hız olarak wifi ilede denedim wifi hızı en baba sayfayı 2 saniyede açıyor ısınma problemi olarak sıkıntı yaşamadım ısınsa bile s2 gibi kasma yapmıyor gelçe güçlü oyunlarda denemedim ama sarj konusuna gelince bir akşam şarja takmamistim %93 şarj vardı sabah baktım %87 olmuş şimdide sabah 8 de sarjdan çıkarttım şu anakadar internetim %39 şarj var bence oda iyi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen niye sesle yazıyon ben şuan araç kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Dede
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Şarj olayını çözdüm. Sabah 6'da şarjdan çektim an itibariyle %61 akü var, bütün günlük uygulamaları kullandım. Sorun arkaplanda çalışan 1-2 programmış :) Deneme-Yanılma yolu ile çok akü yiyen uygulamaları kaldırdım :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Hadi ya o nasıl oluyor sesle foto olayı?

cardanadam

cardanadam

Üye
sesle kontrol var foto çekerken

- - - Eklendi - - -

birde bir şey sorucam google play store versiyonu kaç sende güncelleme geldi diyorlar ama bana daha gelmedi

ibrahim34.

Üye
Bu flash player işini nasıl çözebiliriz acaba?

axi58

axi58

Üye
Sim deki kisileri telefona nasil kopyalayabilirim?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sesle kontrol var foto çekerken

- - - Eklendi - - -

birde bir şey sorucam google play store versiyonu kaç sende güncelleme geldi diyorlar ama bana daha gelmedi

Tapatalk kullanıyorum onun üzerinden mümkün olmaz ancak tabikide cihazı sesle her türlü komutu verebilirsiniz.Tabi ingilizce olarak :).Sadece yazım işlemi türkçe olabiliyor oda zaten mobil bağlantı istiyor :oke:
Bu flash player işini nasıl çözebiliriz acaba?
Bu browser'ı yükleyin flash sitelerde sorun yaşamazsınız.
Sim deki kisileri telefona nasil kopyalayabilirim?

Rehbere tıklayın sonra sol dokunmatik çıkan menude içe/dışa aktardan yapabilirsiniz.:oke:

aleranol

aleranol

Üye
Puffin önermem. Puffin sitelerde sesi 2sn geç veriyor ve bazen kasiyor videolarda. Onun yerine internetten çalışan bir flash player apksi bulup işinizi halletmek iyi olur. Muhtemelen note2 veya nexus4 te çalışan bir apk işinize yarayacaktır.

laz6116

laz6116

Üye
Puffin önermem. Puffin sitelerde sesi 2sn geç veriyor ve bazen kasiyor videolarda. Onun yerine internetten çalışan bir flash player apksi bulup işinizi halletmek iyi olur. Muhtemelen note2 veya nexus4 te çalışan bir apk işinize yarayacaktır.

S4 de calisan flash player bulamadim. Puffin isimi goruyor ama bildigin flash player apk si varsa paylasabilir misin?

cardanadam

cardanadam

Üye
ya bu şifre muhabbeti nedir anlamadım böyle saçma bir uygulama mı olur arkadaşının şifresini girecen yok arkadaş o Puffinide yüklemem o sitelerde girmem

Üst Alt