Galaxy S4 konu dışı muhabbet burada :))

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
neden :):) noldu gene ne alıngan çocuk oldun sen ya

KD1907

KD1907

Üye
neden :):) noldu gene ne alıngan çocuk oldun sen ya
Ne alınganı la :D Ya bende güç tasarrufu kapalı ama çok nadir bikaç saniyelik kasmalar oluyo. Sen nerden indirmiştin gta san andreası?

esmeran3

esmeran3

Üye
:) valla burdan biri link vermişti ordan indirmiştim bende kasma olmuyor ki :) senin telefonda bi sorun var kesin bak :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Olm harbi ya benim tel iron man 3 te de böyle yapmıştı. Napsam serive mi versem acaba?

la olum senin telefon da sıkıntı var sen bi telefonu fortmatlasana birde gereksiz uygulamaları sil mesala ben antiviüs programını sildim gerçekten teleofonun sarjı bile normal oldu :) arkaplan uygulamalarından gereksizleri sil düzelmezse şansın yok demek

KD1907

KD1907

Üye
la olum senin telefon da sıkıntı var sen bi telefonu fortmatlasana birde gereksiz uygulamaları sil mesala ben antiviüs programını sildim gerçekten teleofonun sarjı bile normal oldu :) arkaplan uygulamalarından gereksizleri sil düzelmezse şansın yok demek
Olm zaten o konuyu ben açtım sence gereksiz uygulama var mıdır telefonumda? Ayrıca formatlayınca bişey değişmiyoki ben telefonu aldığımdan beri 5 kere formatladım heralde ama sonuç aynı. Servise vermeyi düşünüyorum ya napsam ki :STamam lan formatlıyacam ama bişi sorcam şimdi ben yedekleyip format atsam oyun uygulama resim müzik rehberdeki kişiler falan siliniyor mu?

esmeran3

esmeran3

Üye
Olm zaten o konuyu ben açtım sence gereksiz uygulama var mıdır telefonumda? Ayrıca formatlayınca bişey değişmiyoki ben telefonu aldığımdan beri 5 kere formatladım heralde ama sonuç aynı. Servise vermeyi düşünüyorum ya napsam ki :S

kardeşim biliyorum açtığını zaten :)
ama dediğim bende de kasma olmuyor şu an hiç bir oyunda güç tasarruf modunu kapatıp oynuyorum :) şu an bende 3 oyun var 10 uygulama var yetiyor gereksiz şeyler yok ;) arkaplanda çalışan uygulamada yokrehber müzik resim gitmiyor bildiğim kadarı ile :)

KD1907

KD1907

Üye
kardeşim biliyorum açtığını zaten :)
ama dediğim bende de kasma olmuyor şu an hiç bir oyunda güç tasarruf modunu kapatıp oynuyorum :) şu an bende 3 oyun var 10 uygulama var yetiyor gereksiz şeyler yok ;) arkaplanda çalışan uygulamada yokrehber müzik resim gitmiyor bildiğim kadarı ile :)
Oyun ve uygulamalar gidiyosa formatlamam

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Saol abi bu büyük sorumluluğun altından nasıl kalkıcam bilmiyorum :D @AnıL-D @.caner. @Asabi Geliştirici @Sciondar @esmeran3 @eskbxl @eminde @LimePie @muratvemine evet beyler yeni mekanımız burası :oke:

eyvallah :D

beyler sorum şu ki @muratvemine hocam sen ram kullanımınu nasıl düşurdun böyle ve rom orjinal 4.3 türkiye romu dimi? devre dışı biraktiign uygulamaları bende devre dışı bırakıyorum ama benimki o kadar düşmüyor? rica etsem sistem için performans artıracak kullandigin bir uygulama veya formül (varsa) söyler misin? :)

bu arada sait abi konuya tapatalktan girilmiyor bi bilgin varmı acaba?

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve KD1907
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır sürümü kontrol et ben konuyu şu an izliyorum

muratvemine

muratvemine

Üye
Sa

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
dostlar genelde forumlarda telefonu kapali şarj edince sarj daha iyi gidiyor diyorlar ama ben açık şarj edince daha iyi gidiyor sizdede öyle mi?

ANIL

ANIL

Admin
S4 kullanan mod olarak sorumluluklarınızı alsam mı? :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt