KD1907
Üye
Bunu niye söyledin ki şimdirica ederim oda sonradan düzeldi güç tasarruf modu yüzündenmiş![]()

Bunu niye söyledin ki şimdirica ederim oda sonradan düzeldi güç tasarruf modu yüzündenmiş![]()

Ne alınganı lanedennoldu gene ne alıngan çocuk oldun sen ya
Ya bende güç tasarrufu kapalı ama çok nadir bikaç saniyelik kasmalar oluyo. Sen nerden indirmiştin gta san andreası?Ne diyosun olm senvalla burdan biri link vermişti ordan indirmiştim bende kasma olmuyor ki
senin telefonda bi sorun var kesin bak
![]()

Olm harbi ya benim tel iron man 3 te de böyle yapmıştı. Napsam serive mi versem acaba?gel la buruya![]()
Olm harbi ya benim tel iron man 3 te de böyle yapmıştı. Napsam serive mi versem acaba?
arkaplan uygulamalarından gereksizleri sil düzelmezse şansın yok demekOlm zaten o konuyu ben açtım sence gereksiz uygulama var mıdır telefonumda? Ayrıca formatlayınca bişey değişmiyoki ben telefonu aldığımdan beri 5 kere formatladım heralde ama sonuç aynı. Servise vermeyi düşünüyorum ya napsam ki :STamam lan formatlıyacam ama bişi sorcam şimdi ben yedekleyip format atsam oyun uygulama resim müzik rehberdeki kişiler falan siliniyor mu?la olum senin telefon da sıkıntı var sen bi telefonu fortmatlasana birde gereksiz uygulamaları sil mesala ben antiviüs programını sildim gerçekten teleofonun sarjı bile normal olduarkaplan uygulamalarından gereksizleri sil düzelmezse şansın yok demek
Olm zaten o konuyu ben açtım sence gereksiz uygulama var mıdır telefonumda? Ayrıca formatlayınca bişey değişmiyoki ben telefonu aldığımdan beri 5 kere formatladım heralde ama sonuç aynı. Servise vermeyi düşünüyorum ya napsam ki :S

şu an bende 3 oyun var 10 uygulama var yetiyor gereksiz şeyler yok 
Oyun ve uygulamalar gidiyosa formatlamamkardeşim biliyorum açtığını zaten
ama dediğim bende de kasma olmuyor şu an hiç bir oyunda güç tasarruf modunu kapatıp oynuyorumşu an bende 3 oyun var 10 uygulama var yetiyor gereksiz şeyler yok
arkaplanda çalışan uygulamada yokrehber müzik resim gitmiyor bildiğim kadarı ile
![]()
Oyun ve uygulamalar gidiyosa formatlamam

Gidiyor heralde olm. O kadar 8.5 gb lık oyun - uygulama yükledim ben şimdi bidaha formatlayıp onları baştan yükleyememonu bilmiyorum işte ben araştır la![]()
Saol abi bu büyük sorumluluğun altından nasıl kalkıcam bilmiyorum@AnıL-D @.caner. @Asabi Geliştirici @Sciondar @esmeran3 @eskbxl @eminde @LimePie @muratvemine evet beyler yeni mekanımız burası
![]()

Hayır sürümü kontrol et ben konuyu şu an izliyorum