Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S4 kapanmıyor!
Sponsorlu Bağlantılar
Massbattle
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S4 kapanmıyor!
Arkadaşlar telefondan internete giriyorum sonra çıkıyorum geri tuşuyla ama kapatmıyor arka plana atıyor aynı sorun müzikte var başka uygulamalarda olmuyor bunun bir çözümü varmı ?
enterneoll
Üye
hayır bu androidin özelliği orta tuşa basılı tutup oradan görev yöneticisine gidebilir veya sağa veya sola çekerek sonlandırabilirsin
ultraslan_66
Üye
Androidin kendi özelliği o. Bu özelliği beni de deli ediyor ama yinede güzel bişey galiba açıktaki uygulamalara kolayca ulaşabiliyorsun.
evet buna multitasking deniyor mesela bir uygulama ile uğraşırkan aynı anda birkaç uygulama da açık bırakabilirsin mesela atıyorum oyun oynnarken görev yöneticisinden mesajlara geçiyorsun sonra tekrar oyuna bu faydalı bişey tabi
Massbattle
Üye
Konu Sahibi
Biliyorum tabi arkadaşlar 3 yıldır android kullanıcısıyım ama orta tuşa basmıyorum ana ekranımda görey yöneticisi var açık olan uygulamaları gösteriyor mesela sadece müzik ve internette böle sölediğim gibi geri tuşuna basınca eski telefonumda görevi sonlandırıyodu s4 de arka plana atıyor orta tuştan bahsetmiyorum..