devilmy Üye kizilx01' Alıntı: bu root işlemi telefona yeni güncelleme gelirse yüklemeye engel değil dimi şimdi ben root yaptım diyelim 4.4 kitkat geldi normal kies ile güncelleyebiliyorum dimi Genişletmek için tıkla ... güncelleyebilirsin kiesten
kizilx01' Alıntı: bu root işlemi telefona yeni güncelleme gelirse yüklemeye engel değil dimi şimdi ben root yaptım diyelim 4.4 kitkat geldi normal kies ile güncelleyebiliyorum dimi Genişletmek için tıkla ... güncelleyebilirsin kiesten
adanSA Üye kizilx01' Alıntı: supersu engellendi diye felan uyarı veriyordu şuan halloldu vermiyor herşey yolunda Genişletmek için tıkla ... 4.3 yüklü ve o güvenlik uyarısını veriyor, rootlu uygulamaları açamıyorum o yüzden. Uyarıyı Knox'u kaldırarak mı kapattınız?
kizilx01' Alıntı: supersu engellendi diye felan uyarı veriyordu şuan halloldu vermiyor herşey yolunda Genişletmek için tıkla ... 4.3 yüklü ve o güvenlik uyarısını veriyor, rootlu uygulamaları açamıyorum o yüzden. Uyarıyı Knox'u kaldırarak mı kapattınız?
kizilx01 Üye adanSA' Alıntı: 4.3 yüklü ve o güvenlik uyarısını veriyor, rootlu uygulamaları açamıyorum o yüzden. Uyarıyı Knox'u kaldırarak mı kapattınız? Genişletmek için tıkla ... ewt root işleminden sonra wipe işlemini yaptım knox u kaldırdım ve sorun çözüldü
adanSA' Alıntı: 4.3 yüklü ve o güvenlik uyarısını veriyor, rootlu uygulamaları açamıyorum o yüzden. Uyarıyı Knox'u kaldırarak mı kapattınız? Genişletmek için tıkla ... ewt root işleminden sonra wipe işlemini yaptım knox u kaldırdım ve sorun çözüldü
dx_diag Üye öncelikle çok teşekkür ederim.(cihazım i9500 4.3 stock rom) işlemlerin hepsini eksiksiz yaptım kurulum bitti knox kalktı. sonra superuseri playstore' den indirdim.fakat supersu güncellemesi yapmıyor. ne yapmalıyım.?
öncelikle çok teşekkür ederim.(cihazım i9500 4.3 stock rom) işlemlerin hepsini eksiksiz yaptım kurulum bitti knox kalktı. sonra superuseri playstore' den indirdim.fakat supersu güncellemesi yapmıyor. ne yapmalıyım.?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi dx_diag' Alıntı: öncelikle çok teşekkür ederim.(cihazım i9500 4.3 stock rom) işlemlerin hepsini eksiksiz yaptım kurulum bitti knox kalktı. sonra superuseri playstore' den indirdim.fakat supersu güncellemesi yapmıyor. ne yapmalıyım.? Genişletmek için tıkla ... SuperSu versiyonu kaç şu an ?
dx_diag' Alıntı: öncelikle çok teşekkür ederim.(cihazım i9500 4.3 stock rom) işlemlerin hepsini eksiksiz yaptım kurulum bitti knox kalktı. sonra superuseri playstore' den indirdim.fakat supersu güncellemesi yapmıyor. ne yapmalıyım.? Genişletmek için tıkla ... SuperSu versiyonu kaç şu an ?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Türe' Alıntı: Note 3 için yok mu Genişletmek için tıkla ... Var diye biliyorum
Türe Üye Nextman' Alıntı: Var diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Evet var ama sayacı artırmadan kaldıramıyor görünüyor şu an Link atayım mı özelden ?
Nextman' Alıntı: Var diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Evet var ama sayacı artırmadan kaldıramıyor görünüyor şu an Link atayım mı özelden ?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Türe' Alıntı: Evet var ama sayacı artırmadan kaldıramıyor görünüyor şu an Link atayım mı özelden ? Genişletmek için tıkla ... Hayır hepsinde öyle şuan sayaç bir sorun
Türe' Alıntı: Evet var ama sayacı artırmadan kaldıramıyor görünüyor şu an Link atayım mı özelden ? Genişletmek için tıkla ... Hayır hepsinde öyle şuan sayaç bir sorun
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi kewell777' Alıntı: telefonu root ladım gayet cok basit ellerin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
kewell777' Alıntı: telefonu root ladım gayet cok basit ellerin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
dx_diag Üye Nextman' Alıntı: SuperSu versiyonu kaç şu an ? Genişletmek için tıkla ... biraz geç oldu ama yoğunluktan form a yeni bakabildim bütün işlemleri hallettim. tekrar tşk.
Nextman' Alıntı: SuperSu versiyonu kaç şu an ? Genişletmek için tıkla ... biraz geç oldu ama yoğunluktan form a yeni bakabildim bütün işlemleri hallettim. tekrar tşk.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi dx_diag' Alıntı: biraz geç oldu ama yoğunluktan form a yeni bakabildim bütün işlemleri hallettim. tekrar tşk. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim sorun değil
dx_diag' Alıntı: biraz geç oldu ama yoğunluktan form a yeni bakabildim bütün işlemleri hallettim. tekrar tşk. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim sorun değil