Aybin.Kilic
Üye
teşekkür ederim bunlar düzgün çalışıyorsa çok güzelWindows Phone için "Facebook" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone için "Messenger" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone için "Instagram BETA" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone için "WhatsApp" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone için "Tapatalk" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Davamı geliyor
Windows Phone için "ZEDGE™ Ringtones &..." uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sahibinden com için olumsuz ( milyonlar kazan ama 3 kuruşa kıyıp uygulama yazamadılar ona gülerim)
Windows Phone için "HABERTÜRK" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda bonus olsunteşekkür ederim bunlar düzgün çalışıyorsa çok güzel
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.Buda bonus olsun
Tapatalktan maxicep sitesini görüntülemek yerine bizim forumumuzun resmi uygulamasını da kullanabilirsiniz . (İos ve Android sistemleri şimdilik bakmakla yetiniyorlar)
Windows Phone için "MaxiCep" uygulamasına göz atınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
8.1 güncellemesiyle uygulamalarınızı hafıza kartınıza kurabilme özelliği geldi. Yani sadece dahili hafızaya bağlı değilsiniz uygulama kurma konusunda. Ki telefonu ilk aldığınızda 8 GB'lık dahili hafızanın sanırım 5-6 GB'lık yeri boş oluyor.teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
lumia 1320de 8gb dahili hafıza var.uygulamalar için yetermi yoksa hafiza kartina taşıma gibi bir seçenek varmıdır ?
Root atma derdi olmadan uygulamalar izin verdiği zaman hafıza kartına taşıyabiliyorsun.teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
lumia 1320de 8gb dahili hafıza var.uygulamalar için yetermi yoksa hafiza kartina taşıma gibi bir seçenek varmıdır ?
bu cihaz lumia 1320 idi ?Root atma derdi olmadan uygulamalar izin verdiği zaman hafıza kartına taşıyabiliyorsun.
Bende de 32 GB var. Dolduramadım halen
Üvey evlat 620bu cihaz lumia 1320 idi ?
180 uygulama... sanırım çökerdi benim s3Üvey evlat 620Yüklü olan oyun uygulama sistem uygulamaları dahil 180'in üzerinde. (Aynı şeyi Samsung android cihazlarda denemek isterdim. Nasıl tepki süreleri veriyor diye)
teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
şuanlik düşünmüyorum iyice araştırmam lazım sonradan pişman olmamak içinBenim 1320 yi 500 e satayim istersen. 3 ay kullandim hatta 2.5 falan. Bir yerlerde hafiza kartimda olacakti 8gb lik onuda icine koyar veririm bulabilirsem satamadim 1 aydir cihazi . Belliki wp ye inatla bulasacaksin degerlendirmek istersen teklifimi pm den ulasabilirsin
şuanlik düşünmüyorum iyice araştırmam lazım sonradan pişman olmamak için
bu arada neden satmayı düşünüyorsun ?
anladım kardeşim anlamaz olurmuyum symbianda az çekmedik.ama bendekide bir anlık heves gibi.eger alipda pişman olduğumu hissedersem işkence o zaman başlar.Simdi buraya satma sebeplerimi yazarsam etik olmaz. Ama yukarida yazdigim senaryo benim bire bir yasadigim surectir az cok anlamissindir herhalde.
Hocam bu sistemi 2 sene seve seve kullananlar, telefonlarını 3310 gibi kullanan kullanıcılardırBu uygulamalarin hangilerini istiyorsun ? : )))
Ya aslinda soyle mesela wp de youmusic var bu androidin en buyuk eksigidir. Tubemate gibi ugrastirmaz. Youtube zaten yok replikalari var hep.. Ama youtube arayuzunu bekleme.. Sosyal uygulamar zaten ya cakma yada orjinalleri sorunlu. Hos facebook son zamanlarda toparlandi diyorlar Whatsappta ayni sekilde yeni toparlandi ama her an sorun cikarabilirler .. Bu arada senaryoda eldeki uygulamalar bana yeter diyecegin zamanida yazdim dikkat ettiysen : )
Bu arada yukardaki senaryo benim bire bir yasadigimdir. Ama diger yandan 2 sene seve seve kullananda var
Hocam bu sistemi 2 sene seve seve kullananlar, telefonlarını 3310 gibi kullanan kullanıcılardır
Kullanıcı isteklerinizi göz önünde bulundurursak pişman etmez.anladım kardeşim anlamaz olur muyum symbianda az çekmedik.ama bendeki de bir anlık heves gibi.eğer alıpta pişman olduğumu hissedersem işkence o zaman başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?