galaxy s3mini oyunlarda kasma

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhun302

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3mini oyunlarda kasma
Arkadşlar s3 minide modern combat 3 4 nova 3 rio city gibi oyunlar kasıyo ben yeni telefn alcm en azındn şu oyunları oynayabilmk istiyorm ramı 512 olan xperia arc s bu oyunları kasmadn yağ gibi oynatyo sizce onumu alsm s3 mini nedn kasıyo bu oyunlarda

Kerim.

Kerim.

Üye
s3mimi var su anda sende deme?

ceyhun302

Üye
    Konu Sahibi
2 side yok şuan s3 mini almaya karr verdm araştrdm videoları fln izledm gerçkten kasyr ama arc s de hemen hemen tüm oynları oynuyosn şuan kararszm

Kerim.

Kerim.

Üye
s3mini kasiyor ha?:hmmm youtube linkini atsana bi.

ceyhun302

Üye
    Konu Sahibi
Şuan teldn giriyorum ben galaxy s3mni modern combat 3 yazark bulmştn 2 dk lk bi video

- - - Eklendi - - -

Şuan teldn giriyorum ben galaxy s3mni modern combat 3 yazark bulmştn 2 dk lk bi video

Kardş bide donanm habrdeki konulrda kullanan arkdşlrda kasma var diyo

nsren

nsren

Üye
şu millette ki s3 mini düşmanlığı nı anlayabilmiş değilim. Ne kasması allah aşkına. Daha telefonu bile kullanmadan izlediğini bir Video okuduğun bir iki yorumda yola çıkarak kasıyor diyorsun. Almak isteyen arkadaşları yanlış yönlendirmeyi. Sitenin birinde de piksrlleri el ile sayılıyor diye saçma bir haber çıkmıştı :-) yok artık arkadaş. Telefonu kullanan biri olarak söylüyorum mükemmel bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: MaxiFan

ceyhun302

Üye
    Konu Sahibi
Telefona dşman olduğm yk aksine seviyorm ve almk istiyorm yanlz almadn önce iyice öğrenmk istiyormki sonradn pişman olmim diye sen kullanan biri olark kardeş modern combat 4 3 yada nova 3 gangstr rio city oyunlarndn herhngi birini denedinmi denediysen nasl oynaniyodu

Ali58_58

Ali58_58

Üye
al al s3 mini al o kasmalar hikaye hemde arkadaşım her videoya kanma s3 miniyi kötülemek içinde olabilir örneğin ben s3tede oyun kastırırım nasıl fersen arkaplanda 4-5 uygulama açarım bir sürü telefon oyundada kasar gezerkende kasar yada aceminin biri ramı temizlemeden oyuna dalıpğ başlardaki küçük kasmaları çekmiştir s3 mini çok kıyak telefon al derim

Android Police

Android Police

Üye
yav 600mhzlik desire c de shadowgun 0 kasma ile oynatıyorum s3mini alayını geçer valla yalancılığın bukadarı mı ?

aleranol

aleranol

Üye
Güç tasarrufunda not2 de bile fps düşüşü oluyor yer yer kasmalarla. Ancak gangstar da güç tasarrufunda dahi kasmadi ki işlemci 1ghze çekiliyor max.

nsren

nsren

Üye
Telefona dşman olduğm yk aksine seviyorm ve almk istiyorm yanlz almadn önce iyice öğrenmk istiyormki sonradn pişman olmim diye sen kullanan biri olark kardeş modern combat 4 3 yada nova 3 gangstr rio city oyunlarndn herhngi birini denedinmi denediysen nasl oynaniyodu

Oynadığım oyunlar. Temple run, nfs most Wanted. Modern'de kombat 3, Nova ve gangstr city oynamdim. Fakat bu oyunlarda ki performans akıllara zarar :-) yanlış anlama ben s3 mini reklamı yapmıyorum. Sonuçta sen alsan da almasan da beni atkikeyen bir durum yok. Lâkin sezarın hakkını sezar a vereceksin. Arkadaşın da dediği gibi her videoya inanma. Videoyu rakip firma bile hazırlamış olabilir :-) özellikle FORUM s3 mini hakkında kötü Yorum yok. Üstelik şu anda bir de güncelleme aldı. Umarim fikir sahibi olmak isteyen arkadaslara faydası olur.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bende S3 Mini alacaktım çok güzel bir telefon daha sonra Atrix aldım özellikleri bir birine çok yakın. 300-350 TL cebimde kaldı cihaz oyunlarda hiç kasmıyor

Mini avantajı güncelleme alacak olması.

Mini O parayi vermeden önce Motorola TX910 bir bakın derim. Hem özellik hem fiyat olarak mini çok daha iyi güncelleme de alacak

ceyhun302

Üye
    Konu Sahibi
Hmm engin bilgilerinzle beni aydınlttığnz için teşekkrler kararmı verdm :)

har3

har3

Üye
doğru kasıyo bendede s3 mini var optimizasyon yok bu oyunlarda mesela 2.5gb lık real racing yağ gibi veya biz kaçak yüklüyoz ondandır.

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini dead trigger, gta 3, temple run, subway surfers,angry birds, dead space denedim hepsi süper çalışıyor sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor ayrıca arkada her zaman twitter + facebook senkronizasyonu açık :) tavsiye ederim

rodinatr

rodinatr

Üye
cok mukemmel bir telefon s 3 mini al derim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Tabiki minik kuş

hakan_710

hakan_710

Üye
bana göre kasmasının ilk nedeni telefonun işlemcisinin novathor olması ve henüz oyunların telefona göre optimize edilmemesi olabilir. bir de s3 mininin gpu su mali 400 olmasına rağmen tek çekirdekliydi sanırım. mesela s2 ve s3 dede aynı gpu var fakat onların ki 4 çekirdekli.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
S2'nin 2 çekirdekli, S3'ün 4 çekirdekli bir Mali-400 GPU'su var. Bizimki tek çekirdekli. Bu tek çekirdeğin performansı tabii ki düşük oluyor. Fakat benchmark testlerinde yüksek çıkıyor mesela Desire Z'ye göre benchmark testinde yüksek fakat Desire Z'nin kasmadan oynattığı oyunu bu S3 Mini kasarak oynatıyor (Modern Combat 3) Bu kasmasının nedeni optimizasyon olabilir diye düşünüyorum. Telefonda Real Racing 2, GTA Vice City, GTA 3, Most Wanted, Fifa 2012 yağ gibi akıyor denilesi durumda hiç kasmadan oynanılabiliyor. Fakat Modern Combat 3, Modern Combat 4, Nova 3, Gangstar Rio telefonda kasıyor. Tercihinizi ona göre yapın derim.

nsren

nsren

Üye
Bir yanlışı düzeltelim. S3 Mini çift çekirdek işlemciye sahip. STREET Fighter 4 bile en ufak kasma olmadan oynanıyor.

Üst Alt