Telefon Tavsiyesi Galaxy S3 Mini VS Galaxy S2 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini VS Galaxy S2 ?
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım.İşlemci olarak s2'nin daha iyi olduğunu biliyorum (0.2ghz)...Ama yinede büyük telefon istemiyorum s3 mini tam bana göre bir telefon benim aklımı karıştıran konu şu ; bir telefona bin lira para verip en azından şuanki tüm oyunları sorunsuz kasmadan oynamak istemem benim en doğal hakkım olsa gerek (Vice city,Modern combat 3) :) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa hem ben hemde benim gibi arkadaşlar bu bilgiden yararlanır :) ekstradan bir sorum daha var s3 minide flash desteği yok bu flash player android marketten ya da başka bir yerden yüklenip internetten istediğin siteden video izleme imkanımız varmı ?

Kerim.

Kerim.

Üye
s2 her turlu iyi

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
bnde s2 var suana kadar ne yuklediysem acti bi sıkıntı yaratmadı ddgn oyunlarda dahil buna telefonumdan cok memnunum s2 sana buyuk gelmesin bence.flash player a gelince marketten yine kaldirildi sitesinden indirip yuklersin telefona tum videolari izlersin siteden

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini daha yenilikçi ileriye dönük ve görsel olduğu için beni çekiyor...s2 de sizidne dediğiniz gibi daha performanslı bi cihaz s2'nin fiyatıda hiçde düşük değil 1250tlden aşağı yok s3 mini 950tl civarında

R.A.M

R.A.M

Üye
s2 :oke:

fatihbulut95

fatihbulut95

Üye
her türlü s2

paşa06.40

paşa06.40

Üye
sorman bile hata tabiki s2 :)

taylan08

Üye
tartışılmaz s2 .

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Dün eğer sana tatlı geliyorsa s2 yok benim için her zaman yeni yenidir dersen s 3 mini şimdi aldım tatlı bir telefon ama s 2 kadar özellik yok mesala sadece 4 gb lik hafıza yüklemeler için diğer sd kart i sanal olarak görüyor uygulamaları taşıyamıyor sun onun harici güzel ses iyi ilerde güncelleme gelirse biliyorsun son çıkan modellere veriyorlar onun için ben böyle bir tercih yaptım artık s 2 bana göre eskidi

enterneoll

enterneoll

Üye
s2 eskimedi ama s3 mini güncellemeleri daha erken alır

taylan08

Üye
sen oyun için alıyorsun belli onun için s2 al çünkü s2 de Mali 400 mp4 var ama s3 minide mali 400 var yani tek çekirdek olan ve işlemci olarakda s2 exynos 1.2 dual core kullanırken s3 mini 1 ghz novathor dual core kullanıyor seçimin bence s2 olmalı

lazye

lazye

Üye
ama s2 güncelleme açısından daha almıyacak herhalde 4.1.2 son sürüm olcak ama s3 minide bu durum böyle olmaz..

- - - Eklendi - - -

Donanım açısından tabikide s2 ona lafım yok... Ama custom romlarla tbikide s2 seçilebilir...

yüxexes_ksk

yüxexes_ksk

Üye
s2 ye acokta 4.1.2 gelicek arkadaslar s3miniye gelirmi bilmiyorum cihaza yukledim odin ile bence cok basarili s3 gibi oldu yel her yonu ile :)
Bence s2 kasma sorunu olmaz.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bana Göre Her Türlü S3 Mini

mesutgaga

mesutgaga

Üye
s3 mini al.

black3008

Üye
kardeşim s3 mini öneririm sana

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ben sadece şunu söylemek istiyorum eğer oyun meraklısı isen telefonda oyun oynamayı çok seven biri isen s2 yok çok fazla oyun oynamayı sevmem diyorsan s3 mini çok ideal telefon

bejum3

bejum3

Üye
1 hafta once s3 mini aldim gayet memnunum . daha oncesinde s2 kullaniyordum guzel telefonda oyun oynarkem cok ısınma yapiyordu ama ayni oyunlari s3 minide oynuyom stabil ve isinma falan yok.s3 miniyi tavsiye ederim yinede karar senin. kolay gelsin

omeren313

omeren313

Üye
iyide arada 0.2 ghz fark war nasıl bi oyun farkı olabilirki ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...