Galaxy S3'de Fotoğraf kalitesi,sorun birtek bende mi var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3'de Fotoğraf kalitesi,sorun birtek bende mi var?
Çektiğimiz fotoğraflarda(makro hariç) Kendi ekranında zoom yaptıgımda fotoğraf kalitesi bozuluyor. Bilgisayara atınca tam ekran açıyorum laptopda sorun yok ama biraz zoom yapmaya basladım mı kalite çabuk düşüyor bu normal mi yoksa bende mi problem var?
Bugün çektiğim bir fotoğraf telefon ekranında iyi ama sonradan beni tatmin etmedi. Flaşlı çekimlerde problem yok gayet tatmin edici ama gündüz bu açık havadaki çekimleri ve oda içindeki flaşsız çekimler pek iyi değil gibi.Bu fotoğraf normal mi?Bugün bir arkadaşımı çekmiştim.

Buda oda içinden:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
onceki surumde yakinlastiriken aniden goruntu bozuluyordu suan sorun yok. resimler normal geldi. bi de ayarlari iyi kullan ic mekan gece az isik. bi de metreleme de goruntu acisindan farkediyor matris spot vs. bunlari ayarlayarak cekim yapiyorum duz cekim yaparsan anca disarida gun isiginda guzel ceker. florasan isiginda cogu telefon cirkin cekim yapar ayrica evde aksam cekimleri kotuyse fazla dert etme yani

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
onceki surumde yakinlastiriken aniden goruntu bozuluyordu suan sorun yok. resimler normal geldi. bi de ayarlari iyi kullan ic mekan gece az isik. bi de metreleme de goruntu acisindan farkediyor matris spot vs. bunlari ayarlayarak cekim yapiyorum duz cekim yaparsan anca disarida gun isiginda guzel ceker. florasan isiginda cogu telefon cirkin cekim yapar ayrica evde aksam cekimleri kotuyse fazla dert etme yani
hiç ayar yapmadan florosan ışığı çekimleri kötü geldi zaten bana kardeşim.Bir an telefonda arıza filan var olarak düşündüm.Ama resimleri dediğim gibi pek yakışlatıramıyorum. Sanırım ben bir telefondan canon-nikon performansı bekliyorum :)
Hiç ayar yaparak çekim denemedim.Bu dediğini dikkate alırım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi ara n8 kullaniyordum ondan sonra bana da oldu ama alistim super bisey cikmasini beklemiyorum ayrica camera360 yukleyebilirsin. ben orjinal kamerayi kullaniyorum ama duzenleme gerektiginde camera360'in efektleriyle duzeltiyorum baya guzel oluyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
bi ara n8 kullaniyordum ondan sonra bana da oldu ama alistim super bisey cikmasini beklemiyorum ayrica camera360 yukleyebilirsin. ben orjinal kamerayi kullaniyorum ama duzenleme gerektiginde camera360'in efektleriyle duzeltiyorum baya guzel oluyor
cevapların için çok teşekkürler kardeşim denerim :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bisey degil:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt