Galaxy S3 Ram Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

burakmarley

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Ram Problemi
Arkadaşlar be telefonu alalı 2 ay oldu.İlk aldığımda ramı falan bilmiyordum birden kastı ve sıfırladım.1,5 aydır arada kasma olutor mesala uygulamalara tıklıyorum geç geliyor program faln tavsiye edicek varsa teşekkürler...

:aman2:

muratvemine

muratvemine

Üye
s3 çok akıcıdır yanlışınız olmasın..Formst atmayı deneyin olmadı microsd kartı çıkartıp öyle deneyin, bunlar sistemi yorabiliyor.Bunlarda olmazsa recovery moda girip, factory format, wipe cache yapın.

taklaci55

taklaci55

Üye
Kardesim s3 un kendi arayuzu cok skci ve yetersiz. İyi donanim, kotu yazilim, yetersiz yazilim yuzunden s3 bu halde Benim sana tavsiyem Oncelikli olarak UltimaROM un son versiyonu olan v13 ultimate'i indirip kurman. Hova launcher ve boeffla kerneli kurarsan ne ram.ne arayuz sikintin kalir suan en stabil s3 konuminda bence. Ram kullanimi gercktn muazzam derecede dustu Yani soyle diyiyim bellegi sil dedigdme ram 25 uygulama siliyor ve 300 lere geliyor, bu 25 uyglma acik olunca 550 yi hayatta gecmiyor yani rahat 350 ram hel bosta. Ha nasil yuklerim diyosan intten yaz ckar bir sitede anlatimi yapilmis en incesine kadar ;)

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Rootlaya bilir misin

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Root yaparsan işine çok yarar

legolas29

legolas29

Üye
o işlemciye o ram az tabi