Galaxy S3 mü Nexus 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Lg malzemesi? Tamam performansa birsey diyemem ama kalitede s3 e laf soyletmem.

2 ay sonra kamera lensinin etrafı soyulan, kilit tuşunun, ses tuşunun yüzeyi kavlayan ve kağıt gibi arka kapağı olan s3 (kuzenime Mayıs ayında aldığımız S3ü kılıf ve jelatinle kullanmasına rağmen geldiği durumdur) ne zamandır Nexus 4'ten kaliteli oldu? yapma allah aşkına. LG'nin son dönemdeki kalitesi oldukça iyi. Bırak LG optimus g'yi Nexus 4'dü falan. en basitinden bi eline LG optimus 4x HD diğer eline S3'ü al farkı çok rahat hissedersin. fanboyluk falan yapmıyorum. kullandığım telefon android bile değil ama gerçekler böyle.

emrecetinkaya

emrecetinkaya

Üye
Bana kalırsa s3, bir sene kullandım şikayetim olmadı. Sonraları sıkılıp değiştirdim.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
2 ay sonra kamera lensinin etrafı soyulan, kilit tuşunun, ses tuşunun yüzeyi kavlayan ve kağıt gibi arka kapağı olan s3 (kuzenime Mayıs ayında aldığımız S3ü kılıf ve jelatinle kullanmasına rağmen geldiği durumdur) ne zamandır Nexus 4'ten kaliteli oldu? yapma allah aşkına. LG'nin son dönemdeki kalitesi oldukça iyi. Bırak LG optimus g'yi Nexus 4'dü falan. en basitinden bi eline LG optimus 4x HD diğer eline S3'ü al farkı çok rahat hissedersin. fanboyluk falan yapmıyorum. kullandığım telefon android bile değil ama gerçekler böyle.

S3 u bu kadar kalitesiz tanimlamaniz yanlış olmuş. Bakın ben bir seneyi askindir kullanıyorum ; kaç seferde yere düşürdüm cihazın sizin bahsetmiş oldugunuz gibi hiçbir problemi yok! Ne tuşlarında bir bozulma , ne arka kapakta soyulma , nede yandaki çerçevede bir problemim yok. Sadece gecenlerde cebimden cikartirken fayans zemine dusurmem sebebi ile on kameranın ustunde bulunan cercevede ufak bir siyah nokta oluştu. Varlığı , yokluğu dikkatli bakilmadiginda anlasilmiyor bile. Dedigim gibi , kimin yada kimlerin etkisinde kaldi iseniz s3 bahsettiğiniz gibi kalitesiz bir telefon degil...

enterneoll

enterneoll

Üye
S3'ü almiyorsan alma ama bilmedigin cihaz hakkinda yorumda yapma en azindan 1-2 gün kullan şuan be sorunsuz kullaniyorum ve bu yorumuda s3den yaziyorum fanlik yapmayin

partyhard

Üye
Nexuslar özeldir . Uygulamalar , oyunlar hep nexus driverlarina göre yazilir ve hicbir sorun cikarmaz. Cihaz ve uygulamalar çok hizli calisir ve diğer androidlere gore çok daha az RAM kullanırlar, bunun üstüne 1gb fazladan ram var.Güncelleme konusuna girmeye gerek yok zaten.Ve çok daha akıcı bi tarayıcı deneyimi sunar sana. androidin yeni tarayıcısı o kadar hafif ki resmen donanim harcamiyo ve çok hızlı

fk555897

fk555897

Üye
Bence Nexus 4 al. Hem oyunlar hem de menü geçişleri bakımından daha iyi.

Kerim.

Kerim.

Üye

Benim gordugum s3ler niye tertemiz?kullanmaya bagli olan seyi gelmis burda soyluyorsun bunun fanlikla alakasi yok.ayrica nexus4te de sanki on numara bi malzeme varmis gibi konusmayin

Türe

Türe

Üye

Replika olduğundan eminim artık o derece abes şeyler çünkü. :smartass:

Ne hikmetse bende böyle bişey yok acaba özel mi yaptırdım ki :hmmm

jekky

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkürler. Bugün Teknosa'ya falan gittim. Orada birisi Nexus 4 tavsiye etmem dedi. Garanti bakımından iyi değil falan dedi, neden öyle demiş olabilir ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

Vallahi bende mayista aldim. Afedersin telefonun icine ettim ama hala sorunsuz ve purussuz istersen fotograflari atarim.

aleranol

aleranol

Üye
Ya orada çalışan adamlara soruyorsun xperia s de hdmi girişi varmı diye telefonda yok efendim henüz diye cevap alıyorsun. Bırak onları sen. Nexus4 oldukça iyi cihaz donanımı da üstün. Ben sana n4 tavsiye ediyorum

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar teşekkürler. Bugün Teknosa'ya falan gittim. Orada birisi Nexus 4 tavsiye etmem dedi. Garanti bakımından iyi değil falan dedi, neden öyle demiş olabilir ?

Abartmadan söylüyorum, teknosadaki adamlarım hiç bir halt bildiği yok. Boş boş konuşuyor... Geçen harici hdd alacağım devir sayısı varmış, kutu üzerinde de yazmıyor sordum, cevabı yok bana diyor ki: "usb 3.0 var". Yine de terbiyemden "biliyoz, onu mu sorduk" demedim. Başka bir gün orada ablanın biri, lumia bakıyor dedi ki onu boşverin rami düşük şuna bakın dedim, gösterdiği cihazda s3. O düşük ramin o telefona yettiğini bilmiyor ya da o s3ü satmaya çalışıyor bilmiyorum iki türlüsü de kötü bir şey.

Ben de Nexus 4 tavsiye ederim.

jekky

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.

iOSait

iOSait

Üye
Nexus 4 ram daha yüksek, arayüzü daha stabil

LimePie

LimePie

Üye