Galaxy S3 mü Nexus 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

jekky

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 mü Nexus 4 mü ?
Merhaba arkadaşlar ,

Sizce Galaxy S3 mü yoksa Nexus 4 mü ? Cevaplarınızı bekliyorum.

- Şimdiden teşekkürler :)

Türe

Türe

Üye
Şu aşamada Nexus 4 daha mantıklı ekran ve ses yönü hariç.

jekky

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Teşekkürler de nasıl desem galaxy s3 daha bi sıcak geliyor nedense :D Çok büyük fark olur mu ?

Ekran kalitesi ve ses olarak evet. Ama hız konusunda Nexus 4 şu an en yumuşak geçilere sahip cihaz androidde. Ve destek yönünden de en üstte.

jekky

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 almaya karar vermiştim şimdi kararsızlık oldu :) Nexus alırsam pişman olur muyum ?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Nexus'ta Sadece ses sorunu var ama Gücellemeleri ilk alan nexus olduğu için android Alanında en iyisi o Ama S3 alırım güncelleme önemli değil dersen s3 al ben Nexus' u öneririm

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Nexus tabiki de. Multimedya acisindan S3 fazla iyi bir telefon degil

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Nexus tabiki de. Multimedya acisindan S3 fazla iyi bir telefon degil

Benim tercihimde nexus 4 den yana ; fakat multimedya konusunda s3 e haksızlık yaptığını düşünüyorum. 1997 den beri cep telefonu kullanıyorum , ve rahatlıkla s3 ün multimedya desteğinin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim :oke: şu ana kadar açmadığı ne bir film formatı nede bir ses formatına denk gelmedim :evet:

enterneoll

enterneoll

Üye
ben fazla müzik ve video izlediğim için s3 tercih ederim ve kullanıyorumda

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Benim tercihimde nexus 4 den yana ; fakat multimedya konusunda s3 e haksızlık yaptığını düşünüyorum. 1997 den beri cep telefonu kullanıyorum , ve rahatlıkla s3 ün multimedya desteğinin gayet iyi olduğunu söyleyebilirim :oke: şu ana kadar açmadığı ne bir film formatı nede bir ses formatına denk gelmedim :evet:

Ya S3 kotu degil ama ben onceden Htc one X kullaniyordum ondaki ses kamera hicbirinde yoktu o zamanlar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Ya S3 kotu degil ama ben onceden Htc one X kullaniyordum ondaki ses kamera hicbirinde yoktu o zamanlar

Doğru htc one x multimedya konusunda s3 den önde bir cihaz :evet: ama o bataryanın hem 1800 mah , hemde cıkartılamıyor oluşu ; beni htc one x den uzaklaştırmıştı.

53cc

53cc

Üye
Şuan nexus 4 ilerde nexus 5 :thumbup:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle Nexus 4 derim .:)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Doğru htc one x multimedya konusunda s3 den önde bir cihaz :evet: ama o bataryanın hem 1800 mah , hemde cıkartılamıyor oluşu ; beni htc one x den uzaklaştırmıştı.

Bu yuzden htc one X'i satip S3 aldim :)

0343434

0343434

Üye
Nexus 4 bence de

Zen17

Zen17

Üye
Benim tercihim S3 ten yana ama yine de sen bilirsin.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Malzeme ve ekran kalitesinde nexus ezer geçer...

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye

ekran kalitesi mi :D sen hiç s3 ile nexus'u yan yana koyup ekrana baktın mı ?

nexusun saf android yüzü, samsungun sunumu yanında cansız ve soluk kalıyo. sen bide aynı resmi aç veya videoyu oynat. demek istediğimi anlayacaksın.

enterneoll

enterneoll

Üye
nexusun saf android yüzü, samsungun sunumu yanında cansız ve soluk kalıyo. sen bide aynı resmi aç veya videoyu oynat. demek istediğimi anlayacaksın.

Bende öyle bir karşılaştırmadan bahsediyorum

Üst Alt