Telefon Tavsiyesi Galaxy s3 mü Lumia 920 mi

Sponsorlu Bağlantılar

m_kan

m_kan

Üye
sadece market için s3 daha iyi ama geri kalan özellikler lumianın daha iyi

ens.aslan

ens.aslan

Üye
android almaya karar verirsen s3 başını ağrıtır şuan dünyada android platformunda en sıkıntısız cihaz note iki

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
lumia 920

frknhis

Üye
nokia lumia 920 tek kelimyle seksi bir telefon ama şuan wp8 platformu uygulama açisindan cok zengin değil.eğer gercekten niyetin varsa sana tavsiyem almadan once windows phone stora gir bi bak sık kullandigin uygulamalar varmi diye.store disinda tartismaya gerek yok her turlu lumia 920

ByPotter

ByPotter

Üye
Beyler stabilite ve kamera olarak lumia... Ama ek fonksiyonlar olarak s3 çok çok önde pop up play, s-voice, akıllı bekleme, en iyi fotoyu seçme ve 4.1.2 yle gelecek yeni yeni özellikler... Bence sen al iki teli de eline. Hangisi seni tatmin edecekse onu al ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
birbirinizin fikirlerini eleştirebilirsiniz fakat birbirinize ithamda bulunamazsiniz.

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
iki cihazıda deneme şansı buldum ikisinide elime aldım lumia kalın ve ağır s3 e göre ama eline aldığında ağırlığını pek hissetmiyosun hız olarak karşılaştırdım lumia s3 ten önde kamerası desen s3 ten çok çok iyi ses müzik olarakta iyi stabilite yönündende iyi ama uygulama ve oyun yönünden zayıf çift çekirdek snapdragon kullanan lumia s3 android biliyosun android oyun ve uygulama bazında çok önde ama hız ve stabilite yönünden ise lumia çift çekirdekle 4 çekirdeği sollayıp geçiyo ve indirme hızı vs çok hızlı ama biraz karışık alışman zaman alabilir lumiaya sağlamlık yönünden fln lumia kamerası ama uygulama oyun dersen s3 samsunga soğuk bakarım ben androidi tutmadım hiç dediğim gibi karar senin kardeşim lumia çok hızlı onu söliyim :)

• Beğen
Tepkiler: umut_genc_fb

umut_genc_fb

Üye

sana sadece yuh diyorum yada ç ile başlıyan versiyonunu diyorum. bu kadar da cahil olunmaz ama :D nasıl s3 ün interneti 920 den daha iyi ya cidden kendindemisin
lumia ve s3 ü ayn anda kullandım ve ben nokiacı değilim ama internet olarak açık ara nokia önce..yiğidi öldür hakkını yeme...100 mbits indirme hızına kadar çıkabiliyor lumia..sırf internet için yapılmış telefon arkadaşlar..ayrıca windows dünya üzerindeki en yaygın ve geniş işletim sistemidir..kötü bir yazılım yapma ihtimali yok..kötü eski nokialara bile ofice programları yaptılar..telefon o programları çalıştırırken harika..

- - - Eklendi - - -

iki cihazıda deneme şansı buldum ikisinide elime aldım lumia kalın ve ağır s3 e göre ama eline aldığında ağırlığını pek hissetmiyosun hız olarak karşılaştırdım lumia s3 ten önde kamerası desen s3 ten çok çok iyi ses müzik olarakta iyi stabilite yönündende iyi ama uygulama ve oyun yönünden zayıf çift çekirdek snapdragon kullanan lumia s3 android biliyosun android oyun ve uygulama bazında çok önde ama hız ve stabilite yönünden ise lumia çift çekirdekle 4 çekirdeği sollayıp geçiyo ve indirme hızı vs çok hızlı ama biraz karışık alışman zaman alabilir lumiaya sağlamlık yönünden fln lumia kamerası ama uygulama oyun dersen s3 samsunga soğuk bakarım ben androidi tutmadım hiç dediğim gibi karar senin kardeşim lumia çok hızlı onu söliyim :)
insanları anlamıyorum,arkadaşlar bilmeden etmeden yorum yapmayın sırf android kullanıyoruz die lütfen..bende symbian var hiç savunulacak bi tarafı yok açıkca söyliyim..ama yiğidi öldür hakkını yeme lumia hız olarak açık ara önde s3 den denedim ve gördüm..insanlar bilgilensin die yazıyorum,bi telefonu övmek için değil

• Beğen
Tepkiler: HL_Rockk
HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
lumia ve s3 ü ayn anda kullandım ve ben nokiacı değilim ama internet olarak açık ara nokia önce..yiğidi öldür hakkını yeme...100 mbits indirme hızına kadar çıkabiliyor lumia..sırf internet için yapılmış telefon arkadaşlar..ayrıca windows dünya üzerindeki en yaygın ve geniş işletim sistemidir..kötü bir yazılım yapma ihtimali yok..kötü eski nokialara bile ofice programları yaptılar..telefon o programları çalıştırırken harika..

- - - Eklendi - - -

insanları anlamıyorum,arkadaşlar bilmeden etmeden yorum yapmayın sırf android kullanıyoruz die lütfen..bende symbian var hiç savunulacak bi tarafı yok açıkca söyliyim..ama yiğidi öldür hakkını yeme lumia hız olarak açık ara önde s3 den denedim ve gördüm..insanlar bilgilensin die yazıyorum,bi telefonu övmek için değil

aynen bende onu anlatmaya çalışıyorum bende symbian belleli ikitane cihaz var 808 imdende 603 ümdende memnunum ama şahsen lumia 620 alacam 603 ü satıp çünkü baya hızlı ama 808 de gayet hızlı onu sölemeden geçemicem yani

Üst Alt