Telefon Tavsiyesi Galaxy s3 mü Lumia 920 mi

Sponsorlu Bağlantılar

drivenn

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 mü Lumia 920 mi
Arkadaşlar birkaç güne kadar yeni bir telefon alacağım aklımda s3 ve Lumia 920 var şu an nokia 603 kullanıyorum ve değişik bir işletim sistemi kullanmanın vakti geldi diye düşünüyorum benim için önemli olan uygulama fazlalığı (sayının yanında tür olarak da fazlalık) kamera stabilite görsellik (özellikle arayüz) 920 iyi ama yeni bir tel olması marketin oturması biraz zaman alacak gibi o yüzden s3 almaya daha yakın duruyorum sizlerin de değerli görüşlerinizi almak istedim tavsiyelerinizi bekliyorum nedenleri ile yazarsanız daha mutlu olurum.

Türe

Türe

Üye
Galaxy SIII :yuru

Kerim.

Kerim.

Üye
Ikiside gayet iyi cihaz.eger kamera onemliyse lumia ama market daha Onemliyse s3 al:)

brhn34

brhn34

Üye
soru mu bu tabiki lumia 920

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sürekli oyun oynarım çok uygulama yüklerim diyorsan s 3 geri kalanlar için Lumia

enterneoll

enterneoll

Üye
oyun ve uygulamalar için s3 bu arada hala flash player var ve internet bu yüzden 920'den daha iyi kesinlikle tavsiye ederim

Türe

Türe

Üye
920'yi sosyal ağ ve kamera için tercih edebilirsin

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
tabi ki s3

defterdarr

Üye
2li ekran uygulama oyun kişiselleştirme popülerlik svoice sensörleri performansı arayüz s3 kamera lumia

Peocawe

Peocawe

Üye
Kamera dışında her aradığını SIII de bulabilirsin. :oke: Arayüz, market, kişiselleştirme ve kendine en uygun rom'u yükleyebilme gibi... ki SIII'ünde kamerası gayet iyi bence.

defterdarr

Üye
şuan s3 e ve 4s e bulacağın desteği hiç bir telefona bulamazsın

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla market hariç geri kalan herşey için Forza Lumia 920 :yuru:

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaslar bu arada lumia920 4 yil boyunca destek alacak.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yeni ve onu açık bir sistem. Değişiklik isteyenler için birebir.

furkan176

furkan176

Üye
Bencede lumia 920 ama yinede sana kalmış seçim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
oyun ve uygulamalar için s3 bu arada hala flash player var ve internet bu yüzden 920'den daha iyi kesinlikle tavsiye ederim

sana sadece yuh diyorum yada ç ile başlıyan versiyonunu diyorum. bu kadar da cahil olunmaz ama :D nasıl s3 ün interneti 920 den daha iyi ya cidden kendindemisin

MaxipmaN

Üye
s3 ama şu an uygulamaları arttı mı lumia 920 her türlü

MertcaN9

MertcaN9

Üye
şuan s3 e ve 4s e bulacağın desteği hiç bir telefona bulamazsın

bu foruma nasıl giriyorsun şu an ? ney sayesinde yazıyorsun ? microsft dimi ? dünyanın en büyük yazılım firması mobil anlaşmalı cihazına en büyük desteği de oyun desteğinide verir siz kafanızı yormayın microsoftu sakın hafife almaya kalkmayın arkadaşlar :D bir bakmışsınız 1 yıla o çok övündüğünüz çöp mağazyı geçen yepyeni süper bir mağaza ve 'güvenli' bir mağaza olmuştur nokia da. microsft var arkasında nede olsa

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

sana sadece yuh diyorum yada ç ile başlıyan versiyonunu diyorum. bu kadar da cahil olunmaz ama :D nasıl s3 ün interneti 920 den daha iyi ya cidden kendindemisin

Gördüğün iyi olmuş hiç ona dikkat etmemiştim arkadaşın kuzeni yazmış kusura bakma.

Türe

Türe

Üye

Mertcan abartma 2 tarayıcı da eşit seviyede internetten gördüğün şeylerle yorum yapma :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

3.30'dan izlemeye başlayın tarayıcı için. -Ki Chrome Stcok tarayıcıdan daha yavaş varın siz düşünün

Takipçi Satın Al

Üst Alt