Galaxy S3 Mini Value Edition Flash sonrası EMEİ hatası ?

Sponsorlu Bağlantılar

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini Value Edition Flash sonrası EMEİ hatası ?
S.a arkadaşlar elimde bi galaxy s3 mini value edition var ve imei unlock işlemi için rom yüklüyodum fakat farklı bir rom yükleme işlemi yapınca RECOVERY sayfasından çıkamaz oldum.
Daha sonra teli kapatınca bir daha da açılamadı ve teli USB kablosuyla bağlayınca EMEI driver'ını yüklemeye çalışıyor.
Alt resimdeki gibi ;

Hata sistem heralde telefondan tamamen silindiği için oluştu diye tahmin ediyorum yani çekirdekdeki yazılımıda silmiş olabilir diye ve telde bu yüzden açılmıyor heralde.
Google da bayağı yazdım ama emei yazıyorum imei çıkıyor bu konuda hiç bir yazı ve kaynak bulamadım.
Böyle bişeyle ilk defa karşılaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.yardım edebilecek yada fikri olan arkadaşlar yok mu acaba ?

strk92

Üye
Kendi orjinal romunu odinle flashlamayı denediniz mi ?

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
    Konu Sahibi
denedim zaten sorunda yanlış ROM atmaktan kaynaklanıyor daha sonra hiç açılmadı kapandıktan sonra
odin şuanda hiç bir şekilde telefonu görmüyor belki emei modu nun driver larını bulsam o zaman COM bağlantılarıda açılır belkide.

strk92

Üye
Eğer yanlış rom attıysanız telefonunuz brick olmuştur bunu tekrar rom atarak çözemezsiniz. Telefonunuzun brick olup olmadığını anlamak için ses kısma home tuşu ve güç tuşuna basarak download moda geçirmeyi deneyin

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim o moduda geçiş yapamıyorum hiç :(

strk92

Üye
O zaman telefonunuz brick olmuş maalesef telefoncunun jig işlemini uygulaması gerekir bu konuda deneyimli bir telefoncu bulup cihazınızı gösterin sorununuzu çözecektir

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç yere bıraktım ama çözemediler heralde elimde patladı gibi bişey oldu çok sağolun bilgi için

Üst Alt