Öneri Galaxy S3 Mini Mi, Sony Xperia L Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Yalnız bi kaç sorum daha var. L'nin ekranı tft mininin super amoled. Çok fark olur mu sizce? Güneşte falan çok sorun yaratır mı?
Bir de bugün arkadaşın minisiyle subway surfers oynadım bariz biçimde kastı L böyle bi sorun yaşatır mı? ( tel ilk açıldığında kasmıştı biraz)
nova3u modern combat4u asphalt8i(highda) yag gibi oynatan telefonun subwayde kasmamasi lazim

• Beğen
Tepkiler: ucantcme

priv.boy

priv.boy

Üye
Kardesim senin tek yapabilecegin suanda iki telefonuda yerinde kiyaslamandir bence o sekilde al biz senin kafani karistirmayalim

• Beğen
Tepkiler: ucantcme
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
yerinde gördüm hocam da malum oyun, uygulama yüklemiyorlar test edemedim. Güneş ışığında da test edemedim haliyle ben de sizlere danışayım istedim

anilari35

anilari35

Üye
discovery derim ama illa onlar dersen L

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
general mobile güvenemedim. Ne olduğu belli değil, güncelleme alır mı almaz mı belirsiz. Gm uzak olsunflood yapmak gibi olmasın da kullanan bi arkadaş cevap verebilir mi, L'de flash player desteği nasıl? Aksesuar konusunda sıkıntı çeker miyim kapak falan? Bir de yaklaşık 2 ay sonra alacağım teli o zamana kadar nexus 4 800 tl civarlarına düşer mi?

0MG90

0MG90

Üye
Xperia L her türlü önde onu al bence

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
Xperia L her türlü önde onu al bence
ekran konusunda endiselerim bittiği an alacağım. C6 da bile amoled varken tft zor durumda bırakır diye korkuyorum. Yoksa bu telefonu yirim ben :D :D

0MG90

0MG90

Üye
ekran konusunda endiselerim bittiği an alacağım. C6 da bile amoled varken tft zor durumda bırakır diye korkuyorum. Yoksa bu telefonu yirim ben :D :D
Kamerası bile cok iyi + güncelleme de alır Sony den şaşma

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
Kamerası bile cok iyi + güncelleme de alır Sony den şaşma
haklısınız. Sony'yi kafaya koydum zaten. Gmydi samsungdu nexustu derken sony sıyrıldı bakalım. Yalnız bütçemi biraz zorlarsam sp ve s çıkıyo karşıma napsam?