Öneri Galaxy S3 Mini Mi, Sony Xperia L Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Mini Mi, Sony Xperia L Mi?
arkadaşlar symbiandan androide geçmeye karar kıldım bütçem max 800 tl. Bu iki telefon gözüme çarptı. Hangisini alayım? Yada başka öneriniz var mı? Benim isteklerim pek kasmasın, pili en az günü bitirsin, güncelleme uygulama sıkıntısı çekmeyeyim. Şimdiden teşekkürler

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

xperia l daha iyi gibi işlemcisi ne bilmiyorum ama.

• Beğen
Tepkiler: ucantcme
Invoke

Invoke

Üye
Xperia L

xperia l daha iyi gibi işlemcisi ne bilmiyorum ama.

Snapdragon S4 Plus çift çekirdek 1.2ghz, Adreno 305 gpu, 1GB Ram. Bu yıl içinde 4.3 alacağı açıklandı, sonrasında bir iki güncelleme daha verir sony, sonra unutulur, S3 miniden performans olarak iyi olduğuna emin olabilirsin. S3 mini zaten unutuldu. Orta seviye cihazlar bunlar illaki unutulacak; ama Xperia L tercih edersen xdada 5.0'a kadar yolun var. =)

• Beğen
Tepkiler: ucantcme ve Özkan Ç.
Kerim.

Kerim.

Üye
Xperia l çok daha iyi bana göre:oke:

• Beğen
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün goldda inceledim biraz ikisi de 749 tl. Sony biraz uzun gibi sanki daha geniş olabilirdi ama c601 den sonra tablet tadı verdi vicdansız :D
gerçekten sağlam duruyo telefon, arkası kavisli falan ele de tam oturuyo. Ama o ne biçim güç düğmesidir arkadaş utanmasalar şalter koyacaklarmış.
Aslında arayüzü çok çekici değil touchwiz daha güzel ama malum doğuştan özürlü kendisi takılmalar falan oluyo(imiş).
Kamera tabi ki sony de fark yaratıyo bence bir de minide kamera tuşu yok :@
mini oyuncak gibi geldi bana nedense (2 yıl önce de gio oyuncak gbi gelmiş nokia almıştım)
aslında mininin populer kilit ekranı mesaj sesleri falan cezbediyo ama sony nin o alttaki ışığı ezmiş bence :)
güncelleme konusunda sağolsun bilgi vermişsiniz.
Son olarak sony walkmanla işbirliği ıçindeydi hala öyle mi ? Müzik dinlemeyi seviyorum bana ne kadar müzik performansı sunar?
(kendi görüşlerim bunlar umarım faydalı olur. %90 sony alacağım)

Invoke

Invoke

Üye
Walkman sonynin zaten =P walkman uygulaması var, dinlediğin müziğin albüm kapağının rengine göre atıyorum kırmızı baskın albüm renginde... Alttaki led kırmızı oluyor O.o ya da mor baskın mor oluyor falan... Clearaudio+ Clearbass diye yazılımları var müzik konusunda farkettiriyor.
Sonynin arayüzünü ben beğeniyorum aslında, ama touchwiz seviyorsan touchwize de benzetebilirsin, android bu, istediğin kadar değiştirirsin oraları =)Oyun konusunda L ile s3 mini arasında fark olur, L önde olur, bu da aklında olsun =P

• Beğen
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
zira :D müzik konusunda bi adım önde olan benim gönlümde baş köşedir hocam :) o ışık beni bitirdi gerçekten ben sadece bildirim gelince yanıyo sanıyodum müzik çalara girdim yandı yeşil yeşil cok hoşuma gitti:D L nin snapdragon işlemcisi var fark olur elbet. Yazılım konusunda android hakkında pek bişey bilmiyorum ama symbianı hacksiz kullanmadım hiç androidi de kurcalar öğrenirim, yardımcı da olursunuz artık ;)

Invoke

Invoke

Üye
Oluruz :D

• Beğen
Tepkiler: ucantcme
ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hocam, çok teşekkürler

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Xperia L performans, kamera, tasarım ve güncelleme de daha önde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

Ahmet SC

Üye
Benim tercihim Galaxy S3 Miniden yana olurdu. Ama benim için telefon özellikleri önemli değil kullanım kolaylığı. Sony telefonum hiç olamadı arkadaşlarımdan aldığım Sony telefonlarda yaptığım testlerde arayüzü akıcı olmasına rağmen fazla kullanışlı telefonları yok. XPeria Z1 hariç :bigstar:

Invoke

Invoke

Üye
Kullanışlı telefonları yok derken? Ne açıdan mesela ya da Z1 ne açıdan kullanışlı ki?

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu

Ahmet SC

Üye
Z1 kullanmadım ama gördüklerimden söyledim.
Mesela Sony'de Sony Music UnLimited, Sony PlayStation, Albüm, Filmler ve Walkman uygulaması var. Walkman haricindekiler süs için duruyor telefonda. PlayStation uygulaması Türkiye'de çalışmıyor ki. Niye telefona yükleyip ağırlaştırıyorsun. Sony uygulama odaklı bir firma. Zaten XPeria Znin sloganından belli "Sony'nin efsaneleri tek telefonda birleşti". Efsaneden kasıt uygulamaları. Uygulama ararsak Google Play'de Sony'nin uygulamalarından çok daha fazla işi kısa zamanda yapabilecek uygulama var.
Gelelim Samsung'a. Samsung ise donanıma endeksli bir firma. Samsung'da sistemin stabilitesinde sorunlu (TouchWiz Arayüzünden bahsediyorum). Ama kullanışlılık açısıdan marka sırası HTC-Samsung-Sony. Burada da Sony ve Samsung sorulduğu için Samsung diyorum.

Bunlar benim düşüncelerim. Herkesin düşüncesi farklıdır.

Invoke

Invoke

Üye
Tabi ki düşünceler farklı olabilir...
Music unlimitedda TRde çalışmıyor. Bunları silebilirsin kendin. Zaten bildiğime göre TR telefonlarında olmuyor music unlimited. Playstation uygulaması hakkında açıkcası pek bilgim yok ama gereksiz bir uygulama, geliştirilmesi gerek. Playstationda olduğu gibi Xperialara has oyun çıkarttırmayı başarırsa çok iyi olur. Dualshock bağlamak ile de ilgili olabilir, neyse dediğim gibi bunu geçeyim.
Albüm, Filmler ve Walkman kullanışlı ve hoş uygulamalar. Walkman daha iyi bir müzik çalar markette yok aslına bakarsanız, clearaudio+ çok iyi iş çıkarıyor. Ayrıca filmler orijinal alınsa filmler uygulaması çok kullanışlı olur tabi biz biraz korsancı olduğumuzdan öyle olmuyor.
Yanlış anlamayın ama "kullanışlılık derken neden bahsediyorsunuz?" diye sordum; ama yazdığınızda bu net bir cevap yok.
Neyse, teşekkürler...

priv.boy

priv.boy

Üye
teşekkürler

fk555897

fk555897

Üye
Sony Xperia L daha iyi.

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Yalnız bi kaç sorum daha var. L'nin ekranı tft mininin super amoled. Çok fark olur mu sizce? Güneşte falan çok sorun yaratır mı?
Bir de bugün arkadaşın minisiyle subway surfers oynadım bariz biçimde kastı L böyle bi sorun yaşatır mı? ( tel ilk açıldığında kasmıştı biraz)

priv.boy

priv.boy

Üye
arkadaşım samsung s3 mini daha iyi bence tavsiye ederim

ucantcme

ucantcme

Üye
    Konu Sahibi
artı olarak ne verebilir bana mini? Yani bence sadece ekran konusunda üstün bi de biraz daha ince hafif

Kerim.

Kerim.

Üye
Kesinlikle L al dusunme bile