Galaxy S3 Mini I8190 Root-unroot Yapimi Adim Adim (kendinden Unroot'lu) Jellybean 4.1.1 Ve 4.1.2

Sponsorlu Bağlantılar

besim.farhan

besim.farhan

Üye
konuyuaçan arkadaş forumu terketti galiba

cillop2006

Üye
arkadaşım dediğiniz yaptım ancak telefon kapandı ekran geldi samsung s3 mini yazdı öle kaldı acil yardım lütfen..

Batu99

Üye

yurtdışından gelen s3mini kullanıcısıyım. Hangisini yüklemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz?

lusceen

Üye
S.a arkadaşlar bende s3 mini var rootladım cwm recovery kurdum fakat unroot yapamıyorum stock rom kurmakla unroot olacagı yazıyor ama olmuyor ve en önemlisi bu cwm recovery bi türlü kaldıramıyorum orjinal rom indiriyorum odin ile kuruyorum ama malesef olmuyo cihazı garantiye göndercem ama unroot yapmadan gönderemem orjinal rom kuruyorum ama cwm recovery kalıyor

chtmtchtmt

Üye
root yaptıktan sonra;

android 4.1.2 olan versiyonum 4.1.1 oldu

AP:I8190XXALK6
CP:I8190XXALK6
CSC:I8190XEFALK1

romsuz haline geri çevirmek için 1. dosyayı mi indiricem? yardımcı olabilir misiniz lütfen.

teşekküler

abcderhan

Üye
s3 mini z4root ile root olmuyor mu

gsahin79

Üye
Selamün Aleyküm arkadaşlar.BEnde s3 mini telefonumu rootlamıştım.Dmod isimli s4 görünümlü rom kurdum.Telefonumda şebeke sorunu vardı aldığımdan beri görüşmelerde kesintiler yaşıyordum anladımki telde sorun var.Şimdi cihazımı servise vericem.root u sildim orjinal sammobileden 4.1.2 ve .4.1.1 indiridim ve kurdum.Ama recovery cwm modu silemedim.yani android in kendi orjinal recovery moduna dönemedim.Sayacıda sıfırladım denedim ama nafile Yardımlarınızı rice ediyorum.Herkese koaly gelsin

serihan

serihan

Üye
Tebrikler ve ben teşekkür ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

Dostum şunu Dene :

bir sorun çıkarsa yine yardım ederim :oke:
Başka bir link var mı???

- - - Eklendi - - -

Bu arada hafıza kartına Directory bind ile aktarılıyor. video http://www.youtube.com/watch?v=571YHlS1rFY&feature=player_embedded

kajmerap_01

kajmerap_01

Üye
Admin benim telefonun versiyonunda bunlar yazıyor napacam daha yeniyim ilk defa root yapacam yardımcı olursan sevinirim cihazim s3mini

AP:I8190XXAMB4
CP:I8190XXAMB4
CSC:I8190OJVAMB3 VERSIYONDA BU YAZIYOR

smh60

smh60

Üye
S.a arkadaşlar bende s3 mini var rootladım cwm recovery kurdum fakat unroot yapamıyorum stock rom kurmakla unroot olacagı yazıyor ama olmuyor ve en önemlisi bu cwm recovery bi türlü kaldıramıyorum orjinal rom indiriyorum odin ile kuruyorum ama malesef olmuyo cihazı garantiye göndercem ama unroot yapmadan gönderemem orjinal rom kuruyorum ama cwm recovery kalıyor

kardeşim uygulama yöneticisine gir sil superSu yu bu kadar unroot

• Beğen
Tepkiler: uguro

vanisse

Üye
telefonu rootladım fakat download modundan başka hiç bir yere girmiyo telefonda açılmıyo ne yapcam biri yardım edebilirmi lütfen :(

uguro

uguro

Üye
    Konu Sahibi
ben guncelleme yaptim 412 oldu. 411 olan eski rootlu romu indirmiştim yuklesem ne olur? sonuçta yazılımı Baştan yüklüyoruz degil mi?

Kardeş Yeni Versiyonun serisine göre indirmeni tavsiye ederim yoksa root yüklenmesi srasında problemler yaşayabilir telefonunu kitleyebilirsin !!!

- - - Eklendi - - -

root yaptıktan sonra;

android 4.1.2 olan versiyonum 4.1.1 oldu

AP:I8190XXALK6
CP:I8190XXALK6
CSC:I8190XEFALK1

romsuz haline geri çevirmek için 1. dosyayı mi indiricem? yardımcı olabilir misiniz lütfen.

teşekküler

dOSTUM PROBLEM DOĞRU ANABATN Sürümünü indirmediğin için olmuştur

- - - Eklendi - - -

s3 mini z4root ile root olmuyor mu

Olmuyor diye biliyorum denemedim ayrıca...

- - - Eklendi - - -

Admin benim telefonun versiyonunda bunlar yazıyor napacam daha yeniyim ilk defa root yapacam yardımcı olursan sevinirim cihazim s3mini

Şunu kullan ;

Sorun olursa yardım ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

yurtdışından gelen s3mini kullanıcısıyım. Hangisini yüklemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
nda

Kardeş Senin Versiyon için root bulamadım malesef .... Yabancı forumlardada araştırdım ama bulamadım bu versiyona root yapan yok sanırım deneme fırsatımda olmuyor ama araştırmaya devam edicem :oke:

emrh77

emrh77

Üye
Öncelikle bu işlemi Orjinal yazılımınızın Üzerine Yüklemeniz Gerektiğini Belirtmek İsterim .....
İlk olarak telefonunuzum firmware sürümünü Öğrenin ... bunu
* # 1234 # tuşlayarak öğrenebilirsiniz

ROOT YAPIMI
İşleme başl dan önce telefonla beraber gelen USB kablosunu bilgisayarınızın USB girişine takın. Telefona ise takmayın. Onu az sonra yapacağız.
1-Öncelikle cihazı kapatın.
2-Telefonu Download Mode dediğimiz mod’da açın, bunu yapmak için ''Ses Kısma Tuşu, Home tuşu (telefonun ekranının aşağısındaki yatay dikdörtgen beyaz tuş), Power tuşu(telefonu kapatıp açmaya yarayan tuş) 'na basılı tutarak cihazı Download Modda açın.
3-İlk karşımıza gelen ekranda ''Ses açma tuşuna basarak işlemi onaylayın ve Download Mod'a girin.
4-Eğer buradan sonra işlemi iptal etmek ve download moddan çıkmak istiyorsanız Güç Tuşuna 7-8 saniye basılı tutun ve telefon kapanıp normal modda açılacaktır.
5-Şimdi Download Mode ekranına girdiyseniz orada Odin Mode yazacak ve Downloading... gibi şeyler yazacak. Eğer bunlar yazıyorsa ve büyük Android ikonu sa doğru yerdesiniz.
6-Şimdi USB kablonuzu cihaza takınız.
7-Odin isimli aşağıda linkini vereceğim programı açın ve sol üst köşede kutucukta sarı bir şekilde COM noktası yazarak telefonunuzun takıldığı belli olacaktır. PDA kısmına tıklayın.
8-İndirdiğiniz tar.md5 uzantılı dosyayı Odin programından seçin. Sol altta Added yazısının çıkıp çıkmadığını kontrol edin.
9-Odin programında Auto Reboot ve F. Reset Time zaten kendiliğinden seçili olacaktır.
Fakat ASLA RE-PARTITION SEÇİLİ OL-MA-SIN!
10-Buraya her şey hazırsa artık Start butonuna tıklayın. Ve yüklenmeye başlansın. İlk başta program donar gibi yapacaktır fakat programa veya hiçbir şeye tıklamayın. Program biraz donuk gibi 'Yanıt Vermiyor' şeklinde bekledikten sonra normal haline dönecek ve yüklemeyi başlatacaktır. Biraz zaman alabilir. Belki 3 belki 5 dakika sürebilir.
11-Yeşil çubuk ilerlemeye başladığında Root yükleniyor demektir. Bu tamamlanınca yeşil çubuğun üstünde
PASS yazısı çıkacaktır. Bunu gördüğünüzde işlem bitmiş demektir. Rom'unuz başarılı bir şekilde yüklenmiştir. Telefon kapanıp açılacak ve gerekli ayarlamalar yapılacaktır.
12-Pass yazısını görmeden telefonunuzun kablosunu çekmeyin telefon restart olacaktır.
13-Telefonunuz Artık Rootlu... Uygulamalardan
superuser görebiliyorsanız root işlemi başarı ile gerçekleşmiş demektir.... Güle Güle kullanın:oke:

Bu Flash sayacını tetiklemez!!!

Yardımzı Olması İçin Video Da ekliyorum Videoda S3 için anlatım mevcut ancak S3 MİNİDE aynı yöntemle yapılıyor zaten yukarıdada anlattım :oke:

[video=youtube;I1mPINPtTcc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I1mPINPtTcc[/video]

Unroot Yapımı :

Herhangi bir nedenle (telefonu garatiye ericekseniz yada satacaksanız vs.vs ) root işlemini geri almak isterseniz Uygulamalardan SuperSu programında ayarlar kısmına girip Root Kaldırmaya Tıklamanız yeterlidir :oke: Türkçe olduğu için kolaylıkla yapabilirsiniz...İsterseniz logları silme gibi ayarlarda mevcut.....

Dosyalar :Lütfen telefonunuza uygun olan Root Dosyasını İndirin * # 1234 # Tuşlayarak Öğrenebilirsiniz....
4.1.1 (OXX multi-csc, PDA: I8190XXALJL, CSC: I8190OXXALJ8)

4.1.2 (OXX multi-csc, PDA: I8190XXAMA2, CSC: I8190OXXAMA2)

4.1.2 (OXX multi-csc, PDA: I8190NXXALL6, CSC: I8190NOXXALL3)(Sadece I8190N Modeli İçin)

Odin 3.07 İndirme Linki :

Arkadaşlar yapamayanlar soruları Olanlar İçin Yardımcı Olurum Rootsuz S3 MİNİ Kalmasın :oke:
Beğendiyseniz Lütfen Emeğe Saygı İçin Sağ alttaki beğen butonuna basmanız yeterli :oke:

bu işlem garanti dışı edermi telefonu ?

kajmerap_01

kajmerap_01

Üye
kajmerap_01:

Şunu kullan ;

https://mega.co.nz/#!XN0AkYpA!N-NVF2...ClfFJtfCw6x9KU

Sorun olursa yardım ederim

Admin link kırık bi yardımcı olursan

Goodroid

Goodroid

Üye
Merhaba arkadaşlar daha root yapmadım (yapsammı diye düşünüyorum).
ama eğer orijinal 4.1.2 rom a geri dönmek isterseniz
h t t p ://hotfile.com/get/200056727/51d70bcb/c5097c4/I8190XXAMB4_I8190OJVAMB3_TUR.zip
sammobile.com dan buldum yani hiçbir oynama yok üzerinde :oke:

UYARI:bu rom
PDA: I8190XXAMB4CSC: I8190OJVAMB3
MODEM: I8190XXAMB4
için yani 4.1.2.
ve eğer yurt dışından getirdiyseniz dikkat edin hiçbir sorumluluk almam.(brick olması vb.)

odinle yüklersiniz artık :)

serihan

serihan

Üye
Yardım edin! stock rom atacağım indirdim üç dosya var biri CODE_I8190XXAMB4_985609_REV00_user_low_ship.tar.md5 ikincisi CSC_OJV_I8190OJVAMB3_985609_REV00_user_low_ship.tar.md5 üçüncüsü goldenxx_android_golden_defconfig ne yapmalıyım????

techno_06

Üye
Selamın aleyküm.Aranızda yeniyim arkadaşlar.doğru yere mi soruyorum bilmiyorum ama hiç bi yerde bulamadım soruma cvp.s3 mini 4.1.2 jely
ap:xxamb4
cp:xxamb4
csc:ajvamb3

buna uygun root sitenizde mevcutmu??.
bu yazdıklarım bant sürümlerinin aynısı olması rootta şartmıdır?farklı rootlar buldum anabantı farklı olan ama sorayım dedim
rootlama yaparsam ki ilk defa yapcam kieste güncelllemeler yaparken sorun yaparmı ?? yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar

wqrdlmlg

Üye
ben linki falan hiçbir şeyi göremiyorum anlatım falan nası bakcaz :D

nikilis

Üye
arkadaslar benim telefonum s3 mini 4.1.2
ap:I8190XXAME1
cp: I8190XXAME1
csc:I8190XEFAME1 ben hangisini yüklemeliyim root yapacagım yardımcı olurmusunuz ?

mchtzlp43

Üye
benimki ı8190NXXAMB2 neyi indircm

Üst Alt