galaxy s3 kamera cekim yapmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Policeman06

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 kamera cekim yapmiyor
Galaxy s3 telefonuma android 4.3 Guncellemesini yaptiktan sonra fotograf cekemiyorum. Kamerayi actiktan sonra görüntü geliyor fakat fotograf cekmek icin herhangi bir tus acilmiyor. Soldaki secenek tusuna bastigimda sadece kisayollari duzenle secenegi cikiyor ve bastigimda herhangibir islem yapmiyor. Line camera Programini yukledim onunla Fotograf cekebiliyorum ama samsungun kendi kamerasi ile fotograf ve video cekemiyorum. Acil yardim lutfen..

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
nasil yani komik bi durum kamera çalışıyorsa çeker fabrika ayarlarına almayı denediniz mi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
uygulamanin verilerini sile olmassa format o da olmassa romu tekrar yuklersin

Policeman06

Üye
    Konu Sahibi
nasil yani komik bi durum kamera çalışıyorsa çeker fabrika ayarlarına almayı denediniz mi
Evet cok komik bir durum görüntü geliyor ama cekim yapmak icin bir tus yok. Fabrika ayarlarina dönmek istemedim baska bir çözüm yolu varsa bu sekilde çözmek istedim en son care fabrika ayarları görünüyor gibi...
uygulamanin verilerini sile olmassa format o da olmassa romu tekrar yuklersin
Uygulamanin verisini sildim ama degisen bisey olmadi. Telefon garantili oldugu icin root yapmadim. Root yapmadan yapilabilecek bi yol varmi?(Fabrika ayarlari haric)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
rootsuz çözüm yolu sadece fabrika ayarlarına dönmek rootlu olsaydı camera apk sini silip tekrar yükleyip sorunu büyük ihtimal çözerdin onun dışında tek çözüm yolu fabrika ayarlarına dönmek

mcnpl4

mcnpl4

Üye
odinle yukle romu istersen

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet

mcnpl4

mcnpl4

Üye

burdan indirip odinle yapicaksin. odin kolay cok fazla anlatip konusu var. telefoncuya da yaptirabilirsin fazla pahali degildirsite uyelik istiyor bu arada

Üst Alt