Yardım Galaxy S3 i930 4.4.2 BLEKOTA ile kernel şart mı şarj sıkıntım var !

Sponsorlu Bağlantılar

LeroanZ

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 i930 4.4.2 BLEKOTA ile kernel şart mı şarj sıkıntım var !
Arkadaşlar,
4.4.2 BLEKOTA
sürümünü kurdum fakat, şarj su gibi akıyor ne yapcam bilemedim. kernel yüklemedim gerek var mıdır sadece konudaki romu indirdim ziple yükledim gitti. kernel linkini bana burdan verebilir misiniz bir de ayarlamaları filan anlayamadım nasıl ayar yapabilirim şarj için ?

Extra: Bu rom ile beraber simgeler çok büyüdü... küçültmek istiyorum nasıl yapabilirim ?

Yönetici tarafından düzenlendi:

jongass

Üye
Her sey iyi hos ama bende de kasma ve batarya sorunu var. Versiyon:Note 4 Lite v4

Boeffla kernel 7.5 versiyon ile kullaniyorum fakat ona ragmen bataryasi hizli gidiyor. Sistem optimizasyonu yetersiz geldi bana. Ya da kullandigi donanimsal ozellikler yazilim tarafinda sisme yapiyor olabilir cunku surekli ram 670lerde. Ayrica telefonu kullanirken bariz bir sekilde isinma oluyor boyle devam ederse QS Kitkat romuna geri donecegim, vesselam

The Shadow

The Shadow

Üye
Boeffla kernel kurun, boeffla configten şu profili yükleyip kullanın şarj biraz daha iyi gidecektir. Olmadı bi profil daha var onu atarım ama onda performans biraz daha düşük genel olarak.

jongass

Üye
Boeffla kernel ve normal ayarlarla kullaniyorum, sarj 2 saat ekrana ragmen yuzde 69, ne oluyor yahu sasirdim yeminle ayarlar her sey normal zram 400 swappiness 95 islemci 1.0 ghz de

The Shadow

The Shadow

Üye
Boeffla kernel ve normal ayarlarla kullaniyorum, sarj 2 saat ekrana ragmen yuzde 69, ne oluyor yahu sasirdim yeminle ayarlar her sey normal zram 400 swappiness 95 islemci 1.0 ghz de
:D

Üst Alt