galaxy s3 harddisk baglıyorum okumuyor

Sponsorlu Bağlantılar

mihfer_fc

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 harddisk baglıyorum okumuyor
Merhabalar galaxy s3'e otg kablosu ile flahs baglıyorum okuyor mause baglıyorum okuyor ama harddisk taktıgımda okumuyor harddisk dönmüyor . Cihazım rootlu nsft paragon yüklü ama bir türlü harddiski okutmayı başaramadım sizce nerede yanlış yapıyorum yardım ve desteklerinizi bekliyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
malesef hdd okumuyorlar,1.si telefonun usbsinden gelen güç onu çalıştırmaya yetmiyor 2.si hdd'nin format biçimi flash disk gibi değil o yüzden okumuyor :evet:

ATA359

Üye
Ben S2 kullanıyorum Android 4.0.3 fakat logitech ve a4techin mauselerini denedim 2sinide çalıştırmadı :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Ntfs uyumlu kernel kurulu mu ve hdd bağlayacak kablon fişli mi? Eğer değilse fişli kablo al

cortex47

cortex47

Üye
hdd harici beslemeli olmalı. değilse olmaz. eğer harici beslemeliyse de ntfs ile değil fat32 ile biçimlendirin hdd'i. garantiye almak için. ama unutmayın içine 4gb'dan büyük dosya atamazsınız fat32 olursa.

navti

navti

Üye
1 dosya sistemi
2 telefonun gücü yetmez ancak harddiskin priz bağlntısı veya çift usbsi varsa onu çalıştırabilirsin..

avcitalip

avcitalip

Üye
tek kabloyla bağlayınca güç yetersizliğinden hdd kendini başlatamıyor,kablonun tekini bilgisayara data kablosunu telefona takınca hdd başlıyor fakat dosya biçiminden sebep okumuyor benim anlamadığım

mihfer_fc

Üye
    Konu Sahibi
Youtube adanlar yapmis hdd okuyor telefonlar . Ben hdd yi bagladigimda telefon guc vermiyor diske ve disk donmuyor iste bu sorunu nasil cozerim orayi cozemedim. Yapanlar nasil yapmis orayida anlayamadim tam olarak ama bildigim kadariyla android telefonlar harddisk okuyor ve bunun bir yolu olmali. Ben telefona sadece root yaptim nsft mounteri yada paragin nsft yi calistirmak icin. Ama harddisk donmedi bir tulu bu sirada telefondaki hersey orjinal rom ve kernel surumleri. Acaba usb cikis ayarlarinda bir ayarmi var voltaji yukseltmek icin ?

Krofessional

otg kablosunu kac paraya aldin kalitesi falan nasil ve foto yuklermisin

Üst Alt