Sürekli yeni mesaj atmak yerine ekleme yapacaksanız yazdığınız son mesajı "düzenle" ile düzenleyin. sistem otomatik olarak mesajları birleştirse de tapatalk kullanan birisi olarak tapatalk'da mesajlar çok karışık bir hal alıyor.
Buraya soru sormadan önce biraz araştırın, cevaplara daha hızlı ulaşırsınız. Google sizin arkadaşınıdır, onu sevin onu kullanın. google'a "root nedir ne işe yarar" diye yazınca gelen ilk link:
Root Nedir ? Ne İşe Yarar ? Avantajları ve Dezavantajları Nelerdir ? Root'tan Korkanlar Buraya... - MaxiCep
xda linkindekileri Türkçeleştirip buraya eklerim, ancak bir sorun olması durumunda mesuliyet kabul etmem. siz bu arada odin nedir, nasıl kullanılır araştırın. Bilgisayarınıza kies kurun ya da samsung sürücülerini kurun.Telefonunuzun içindeki bilgileri rehberinizi falan yedekleyin bilgisayarınıza, root yaparken bilgileriniz falan silinmez ama tedbir iyidir her zaman.
Ekleme: bu arda ayarlar-telefon hakkında kısmından yazılım güncelleştirme bölümüne girip "otomatik güncelle" kısmını kapatın ki telefonunuz 4.3'e güncelleMEsin kendini otomatik olarak .
EKLEME2: ilk yöntemi araştırdım, daha kısa ve sizin yapabileceğiniz/anlayacağınız kadar basit onun için onu anlatayım.
1)önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkinden programı indirin.
2)bilgisayarınızda java runtime environment yoksa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirip kurun.
3) bilgisayara kies ya da samsung sürücülerini(
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
) kurun ve baştan başlatın bilgisayarı(aslında gerek yok reboot'a ama önlem olsun)
4)telefonun ayarlar ksımından "geliştirici seçenekleri" kısmına girin ve "usb hata ayıklama"yı aktif hale getirin.
5) telefonun usb modunu "mtp" olarak ayarlayın(zaten öyledir de siz kontrol edin yine de,Ayarlar>Diger>usb yrdmci uyg ksımındaydı sanırım)
6) Telefonu bilgisayara bağla(telefon açık olsun), gerekli sürücüler yüklensin/telefon tanınsın(bilgisayarda sağ alt köşede saatin olduğu yerde usb sürücü yükleme işaretine tıklarsan sürücülerin yüklenip yüklenmediğini görürsün)
7) linkten indirdiğin programı çalıştır, altta rootgs3 seçeğini seç(sen sadece root yapmak istiyorsun sanırım) ve programı çalıştır( "do it" tıkla).
8) işlem bittikten sonra(kabloyu sökebilirsin) telefona superSU kurulduysa üstüne tıkla ve "update binary" de. karşına seçenek gelirse "normal" seç(bu son aşamada sıkıntı olursa "normal yerine "twrp/cwm..." olanını seçip dene, kilitli bootloader olduğundan dolayı sıkıntı çıkabilir. supersu"binary" yine güncellenmezse ozaman prgramla kilidi kaldırıp cwm de yükleriz ve binary güncellemesini öyle yaparız)
anlatımın orjinal linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız