Galaxy S3 aldım.Bazı sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paganini58

paganini58

Üye
1- Biraz daha pazarlık belki olabilirdi ama abartı değil o 1350 tl civarına satılanlar distürübitör cihazları değil.

2- Sarj muhakkak kendi orjinal sarj aleti ile et ve bilgisayar deil aparatını kullanarak et.

3- İstediğin ayar menüde mevcut kurcalarsan bulursun bence direk kapat hiç kullanma .

Son olarak hayırlı olsun güle güle kullan ...

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
orjinbal sarj aletini temin ettim.sarjımı kafama göre ediyorum. lazım olursa %60 ikende sarja takıyorum doldurup çıkıyorum evden çok fazla bitsin takayım dolsun çıkarıyım dikkat etmiyorum etrafımdakilerde dikkat etme li-ion pil bu diyolar.
inş bişi olmaz :D

paganini58

paganini58

Üye
orjinbal sarj aletini temin ettim.sarjımı kafama göre ediyorum. lazım olursa %60 ikende sarja takıyorum doldurup çıkıyorum evden çok fazla bitsin takayım dolsun çıkarıyım dikkat etmiyorum etrafımdakilerde dikkat etme li-ion pil bu diyolar.
inş bişi olmaz :D

Istedigin zaman sarj et seviye onemli degil lion pillerde bitmesi ya da tambdolmasi cok onemli degil

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır.canım sıkıldıkça sarja takıp çıkarıyım madem :D

bişi daha sorucam bu 75tl lik orjinal Flip Cover kılıf almadım pahalı diye.çakması var 25tl ye + 2 ekran koruyucu veriyolar. alıyımmı ondan ? Arka kapakta verdikleri için çakma olduğundan tam oturmaz filan.kullanan varmı ?
ona göre taksitli orjinal alıcam başka çare kalmazsa.

TheMadness

TheMadness

Üye

bişi daha sorucam bu 75tl lik orjinal Flip Cover kılıf almadım pahalı diye.çakması var 25tl ye + 2 ekran koruyucu veriyolar. alıyımmı ondan ? Arka kapakta verdikleri için çakma olduğundan tam oturmaz filan.kullanan varmı ?

Orjinal al bence çok memnunum ben.

avcitalip

avcitalip

Üye

orijinal al ama orijinal olduğundan emin olarak al çünkü orijinal diyip sahte satan çok var :evet: zaten gittigidiyor'dan falan hiç alma :oke:

mertekin34

mertekin34

Üye
1-) Bayağı pahalı.

2-) Normal.Androidlerde maalesef geç şarj olma durumu var.

3-) O özellikte mevcut.Ayarları kurcala.

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Bugün telefonda şunu farkettim : Kilit tuşuna basıp ekranı aççaktım.Sağ taraftaki kilit tuşuna bastım ekranda 1 saniyelik bi mor renk çıkıp direk normale döndü.niye oluyor bu ? önceki android telefonlarımdada arada oluyordu.10-15 kilit açışımda 1 kez yapıyor bunu.saniyelik hatta saliselik bi mor renk geliyor ekrana bi anda.

- - - Eklendi - - -

Flip Cover ı da aldım bugün.50tl ye orjinal Saturn mağzalarından.mat ekran koruyucda tamamdır herşey inş hayırlısıyla kullanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt