Galaxy S3 aldım.Bazı sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kahamil48

Üye
iyi günler arkadaşlar.
1-)Galaxy S3 aldım 3 aylık telefon garantili + çizik vs hiç bişi yok tertemiz 2. el 1200tl ye aldım.fiyat nasıl ?

2-) Sarj cihazını unuttum aldığım yerde.yarın gidip alıcam.şimdi Galaxy Ace telefonunun sarjıyla sarj ettim 2-2:30 saatte sarj etti ama telefon sarj olurkende kullandım boyuna play store dan indirmeler yaptım.bu sarj süresi normalmi yoksa orjial sarj cihazıyla daha kısamı sarj süresi ?

3-)Güç tasarrufu açılıp kapanıyor fakat otomatik ayarı varmıdır bunun ? yani %30 da devreye girsin filan diye ayar yokmu ?
Son istedigin özel güç tasarrufu, ben de yeni aldim 0ını 1400 tlye bence cok vermissin sarj suresi hakkinda twk tavsiyem şu: oyun oynamadığın sürece güç tasarrufu moduna al daha fazla idare eder

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
1199 tl ye sıfır aldım bi dostumdan sen pahalı almışsın.bana her telefon 100 tl ucuz :D

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Note ihtiyaca gore telefon.ihtiyacin yoksa gerek yok cunku satarken zor piyasasi s3 gibi degil.htc lere guncellemeler gec geliyor iphone guzel olabilir.ya S-note yada iphone tek gecerim bunlari.

- - - Eklendi - - -

RAM kullaniminiz kac ??

avcitalip

avcitalip

Üye
Note ihtiyaca gore telefon.ihtiyacin yoksa gerek yok cunku satarken zor piyasasi s3 gibi degil.htc lere guncellemeler gec geliyor iphone guzel olabilir.ya S-note yada iphone tek gecerim bunlari.

- - - Eklendi - - -

RAM kullaniminiz kac ??

silmediğin zaman 700'ün üzerine çıkabiliyor :evet: zaten 830 küsür ram var :(

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Silincede 500-600zaten.bu sorunlar var ufaktan.yarı yarıya inmesi lazım bence.

erhank98

erhank98

Üye

note 2'den iyi değil :evet: + Spen desteği falanda var :) ekran 5,3+ inç boyutlarda :evet:
hani derler ya daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu
demek istediğim note 2dende iyileri çıkacak note 2den iyilerinde iyileri çıkacak böyle devam eder bu yani

avcitalip

avcitalip

Üye
Silincede 500-600zaten.bu sorunlar var ufaktan.yarı yarıya inmesi lazım bence.

aynen,ama kullanımı etkilemiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

hani derler ya daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu
demek istediğim note 2dende iyileri çıkacak note 2den iyilerinde iyileri çıkacak böyle devam eder bu yani

öyle tabi ama ben o yüzden note 2 demiyorum note segmenti ayrı bir segment büyük ekran spen falan şimdi s4 gelsin s4 almam note 3'ü beklerim ki %90 öyle olacak :)

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Evet kasmıyor telefon şükür. Note serisi tam oyunluk.kızlara daha uygun :d yok fotografmış cartmıs curtmus.

TheMadness

TheMadness

Üye

aynen,ama kullanımı etkilemiyor :evet:

- - - Eklendi - - -

öyle tabi ama ben o yüzden note 2 demiyorum note segmenti ayrı bir segment büyük ekran spen falan şimdi s4 gelsin s4 almam note 3'ü beklerim ki %90 öyle olacak :)

Spen o kadar iyi değil bence .

fk555897

fk555897

Üye
1- Biraz pahalı almışsın.

2- Orjinal şarj cihazının watt ı daha yüksekse daha kısa sürede şarj olur.

lordufuk

lordufuk

Üye
bence fiyatı gayet normal o 1300 1400 tl sıfır dedikleri bataryalarının hepsi çin malı :) garantili orjınal s3 ler en düşük 1650tl kardes ayrıca teknosa electroworld hatta ayrıca samsung bayilerinde 1790 tl fiyatı var sizce adamlar aptalmı o fiyata satsın? herneyse şarj konusunda gayet normal hatta erken bile dolmuş ben hiç birşey yapmadan şarj doldurmaya çalışıyorum 2 satt sürüyor :) bu arada hayırlı olsun

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
bencede normal aldım.belki araştırsam 1100-1200arası bulabilirdim ama Xperia Arc telefonumu satamazdım.adam 500tl ye aldı telefonu iyi fiyata aldı yani normal.hem 3 taksit yaptım.zaten sıfır S3 taksitli fiyatları en ucuz 1499tl ye bulmuştum oda değişti fiyatı electro world kammpanyaya girmişti 100 adet stokla.

Bu pil Li-ion muş. Bu pilleri istediğin zaman sarja tak çıkar diyolar bozulmazmış doğrumudur ?
Yani S3 ümü sarja takınca illa %100 olmasını beklemeden sarjdan çekebilirmiyim ?
Yada sarj %60 ken sarja takıp doldurabilirmiyim acelem oluyor bazen akşama kadar yetsin diye takmam gerekiyor.
Pil kullanımımı nasıl yapmalıyım ? Nasıl yapıyorsunuz ?

lordufuk

lordufuk

Üye
bencede normal aldım.belki araştırsam 1100-1200arası bulabilirdim ama Xperia Arc telefonumu satamazdım.adam 500tl ye aldı telefonu iyi fiyata aldı yani normal.hem 3 taksit yaptım.zaten sıfır S3 taksitli fiyatları en ucuz 1499tl ye bulmuştum oda değişti fiyatı electro world kammpanyaya girmişti 100 adet stokla.

Bu pil Li-ion muş. Bu pilleri istediğin zaman sarja tak çıkar diyolar bozulmazmış doğrumudur ?
Yani S3 ümü sarja takınca illa %100 olmasını beklemeden sarjdan çekebilirmiyim ?
Yada sarj %60 ken sarja takıp doldurabilirmiyim acelem oluyor bazen akşama kadar yetsin diye takmam gerekiyor.
Pil kullanımımı nasıl yapmalıyım ? Nasıl yapıyorsunuz ?
hayır 100 olunca çekmen daha iyi olur yoksa pilin ömrü kısalır cinayet işleme :ehe

furkey

Üye
hayır 100 olunca çekmen daha iyi olur yoksa pilin ömrü kısalır cinayet işleme :ehe

O öncedendi :) yeni lityum iyon pillerde o olayı astilar artık pek birsey olmuyor :) istediğin zaman şarja takip istediğin zaman çekebilirsin yani :)

• Beğen
Tepkiler: lordufuk
lordufuk

lordufuk

Üye
O öncedendi :) yeni lityum iyon pillerde o olayı astilar artık pek birsey olmuyor :) istediğin zaman şarja takip istediğin zaman çekebilirsin yani :)
Bilgilendirme için :tşk: ama ben yinede eski usul devam edeyim :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt