Galaxy S3 aldım.Bazı sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 aldım.Bazı sorularım var.
iyi günler arkadaşlar.
1-)Galaxy S3 aldım 3 aylık telefon garantili + çizik vs hiç bişi yok tertemiz 2. el 1200tl ye aldım.fiyat nasıl ?

2-) Sarj cihazını unuttum aldığım yerde.yarın gidip alıcam.şimdi Galaxy Ace telefonunun sarjıyla sarj ettim 2-2:30 saatte sarj etti ama telefon sarj olurkende kullandım boyuna play store dan indirmeler yaptım.bu sarj süresi normalmi yoksa orjial sarj cihazıyla daha kısamı sarj süresi ?

3-)Güç tasarrufu açılıp kapanıyor fakat otomatik ayarı varmıdır bunun ? yani %30 da devreye girsin filan diye ayar yokmu ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Fiyat pahalı sıfırı 1350-1400

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
3)öyle bi ayar vardı tw4 te tw5tede olması lazım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
2-normal

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
hmm.peki ucu uyan her sarj cihazıyla sarj edebilirim dimi sorun yaratmaz pilde ?

birde istediğin zaman sarjdan tak çıkar diyolar pili bozulmazmış.doğrumudur bu ?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
yeni nesil bataryalarda öyle problem yaşamazsın ama ben yüzde 100 olunca çekmeni tavsiye ederim

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır çok sağolun cevaplar için.

furkey

Üye
Fiyat normal hocam artık bu yeni nesil telefonlarda fiyat çok oynamıyor. Önceden dokunmatik diye 500-600 aşağı cekiliyordu fiyatlar şimdi pek öyle birşey yok. Için rahat olsun yani...

Şarj olayı normal benim bir saatte şarj ettiğim de oldu telefon çabuk alıyor şarjı

Güç tasarrufunda maalesef öyle bir özellik yok ama bence gerek de yok. Sonuçta adamlar bunu notification bara yerlestirmis ibdiricen barı bi tık yapican bu kadar :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Fiyat pahalı sıfırı 1350-1400

aynen çok pahalıya almışsın bencede :evet: gerçi cihazın ithalatçısına görede fiyatı değişir fakat 2 yıl sonra bunun hiçbir önemi olmaz :oke:

- - - Eklendi - - -

şarjı normal sürede dolmuş,Samsung sanırım bataryayı korumak için akım değerlerini düşük tutuyor bir Sony falan hemen doluyor ama Samsunglar geç doluyor :evet: güç tasarrufu için yukarıda widget var telefonu kullanmadığında o açık dursun hatta sürekli açık dursun oyun oynarken kapat :ehe :oke:

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler.iyiki bu forum var sorularım havada kalmıyor (:

kuralsiz9

Üye
Her şarj aletiyle şarj edemezsin verdiği voltaja bakman lazım eğer farklıysa sorun çıkartabilir haberin olsun sen orjinali kullanmaya bak :oke: Bu arada hayırlı olsun

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben telefonu aldığımdan beri güç tasarrufunda hiç kapatmadım :ehe Oyunlarda filanda sıkıntı olmuyor. Unutmuşum bu arada hayırlı olsun :)

hasanistan

hasanistan

Üye
hayırlı olsun fiyat 1000 tl idealdir ama s3 candır :)

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
:) s3 canmış harbiden anladım.hızlı ama ben yinede kasabiliyorum telefonu.benim kullanım tarzım seri hemen işimi halledeyim bırakıyım.arada kasılma yaşatıyor ama iphone 4 S var ablamda oda kasıyor ondan sıkıntı yok

tamam sarj cihazını hemen alayım.

MrExpert

MrExpert

Üye
Genpa veya kvklı ise 1100-1200tl normal.

uguro

uguro

Üye
1. Pahalı Alışsın bende fiyat sorduğumda 1000 tl ye ikinci el S3 için fiyat almıştım.

2. Şarj süresi değişiceğini sanmıyorum kendi şarj süreside aynıdır.

3. Malesef öyle bir uygulamaları play storede bulabilirsin sanırım :)

- - - Eklendi - - -

1. Pahalı Alışsın bende fiyat sorduğumda 1000 tl ye ikinci el S3 için fiyat almıştım.

2. Şarj süresi değişiceğini sanmıyorum kendi şarj süreside aynıdır.

3. Malesef öyle bir uygulamaları play storede bulabilirsin sanırım :)

- - - Eklendi - - -

Genpa veya kvklı ise 1100-1200tl normal.

Evet bu konuda katılıyorum mevcut garantisi devam ediyorsa normal :oke:

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
garanti devam ediyor.telefonu 1700 tl ye almış faturası mevcut.hatta 4999Tl lik TV de almış adam :D
2012 Aralıkta almış.2 aylık telefon.garanti devam.tek sıkıntısı arka kapağına ismini kazıtmış adam.zaten flick kapak alıcaktım bişi farketmez.
fiyat normal ama 1100tl ye filanda bulunabilirdi rahat.ben nakit almadım.2.el 3 taksitle aldım ve xperia Arc verdim 500tl ye.arc ı satamazdım zaten imkansız 2.el piyasası yok gibi bişi :)

- - - Eklendi - - -

S3 mini sarj süresi ne kadar uğur dostum ?

uguro

uguro

Üye
O zaman fiyat normal dostum iyi almışsın güle güle kullan :oke:
Bende telefonu yeni aldım şarj süresine hiç bakmadım gece yatarken takıyorum gündüz alıyorum :) Biraz önce şarja taktım %88 i dolu ve şarj süresi 37 dakika görünüyordu :D bu hesaba göre 4 saat sürer ama bilmiyorum :S

Aşağıdaki program gösteriyor şarj süresini

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Ram kullanımı 520-540mb. Sizde nasıl? Bide bu android 5.0 çıkıcakmış yaza dogru.bizim S3 lere gelir mi? Advance task killer kullanıyım mı yoksa orta tuşa basılı tutup mu siliyim çalışan uygulamaları?

avcitalip

avcitalip

Üye
Ram kullanımı 520-540mb. Sizde nasıl? Bide bu android 5.0 çıkıcakmış yaza dogru.bizim S3 lere gelir mi? Advance task killer kullanıyım mı yoksa orta tuşa basılı tutup mu siliyim çalışan uygulamaları?

güncelleme gelir gelmesinede samsung eğer s4'ü çıkartırsa bizi fena safsaklar :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt