Galaxy s2'ye karşılık İphone 3GS takası mantıklımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Mantıklı değil.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

lazer77

Üye
Evet yine bilgisizlik kendisini kaptırmış gidiyor tabiki bu iki cihazı karşılaştıramazsınız diye bişey yok burda bilip bilmeden şudur budur diyen arkadaşlar eline iPhone almışmıdır bilmem öncelikle şunu belirteyim 3gs ve Htc evo 3d kullandım biri daha temmuz ayından beri avrupada diğeri ise 2-3 senedir piyasada 3gs kullanmadan bu saatten sonra alınmaz diyen kişiler olabilir bişey demiyorum ama kesinlikle üstüne basarak söylüyorum bu cihaz hiç birinizin dediği gibi veya bildiği gibi kötü değildir kullananlar bilir açıkca ortadadır htc evo 3d den bile daha iyi performans verdiği belli tabiki sgs2 ile aynı segmentte değiller bu karşılaştırılamaz anlamına gelmez

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Evet yine bilgisizlik kendisini kaptırmış gidiyor tabiki bu iki cihazı karşılaştıramazsınız diye bişey yok burda bilip bilmeden şudur budur diyen arkadaşlar eline iPhone almışmıdır bilmem öncelikle şunu belirteyim 3gs ve Htc evo 3d kullandım biri daha temmuz ayından beri avrupada diğeri ise 2-3 senedir piyasada 3gs kullanmadan bu saatten sonra alınmaz diyen kişiler olabilir bişey demiyorum ama kesinlikle üstüne basarak söylüyorum bu cihaz hiç birinizin dediği gibi veya bildiği gibi kötü değildir kullananlar bilir açıkca ortadadır htc evo 3d den bile daha iyi performans verdiği belli tabiki sgs2 ile aynı segmentte değiller bu karşılaştırılamaz anlamına gelmez

iki ay sonra konuyu hortlatıp hepimizi cahillikle suçladığın için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

iki ay sonra konuyu hortlatıp hepimizi cahillikle suçladığın için teşekkürler.

Tam uzun uzun açıklayacaktım ama bu yorumdan sonra gerek duymadım.Konuyu bulmak için iyi çabalamış sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt