Galaxy s2'ye karşılık İphone 3GS takası mantıklımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2'ye karşılık İphone 3GS takası mantıklımı?
merhabalar ben genelde cihaz alıp kısa bir süre sonra karla satıp farklı telefonlar kullanıyorum fakat s2'yi alalı daha 1 hafta olmamışken bir arkadaşım daha 20 günlük iphone 3gs cihaz'ını benim cihaz'ı görünce takas etmek istedi benim cihazımda nokta çizik yok ve 19 ay daha garantisi var..takas sırasında üzerine 350 tl verecek sizce mantıklımı?böyle bir takas yaptım diyelim 3gs'i elimden çıkarabilirmiyim?yada ios'tan memnun kalabilecekmiyim 3gs'e rağmen..

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
merhabalar ben genelde cihaz alıp kısa bir süre sonra karla satıp farklı telefonlar kullanıyorum fakat s2'yi alalı daha 1 hafta olmamışken bir arkadaşım daha 20 günlük iphone 3gs cihaz'ını benim cihaz'ı görünce takas etmek istedi benim cihazımda nokta çizik yok ve 19 ay daha garantisi var..takas sırasında üzerine 350 tl verecek sizce mantıklımı?böyle bir takas yaptım diyelim 3gs'i elimden çıkarabilirmiyim?yada ios'tan memnun kalabilecekmiyim 3gs'e rağmen..
üzerine 1.000 tl verseler alma sıfır gs2 3gs ile değiştirilir mi

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Kerim.

Kerim.

Üye
Tabiki :no:

Epple

Epple

Üye
Bu saatten sonra 3gs alinmaz bence. Telefon degistireceksen de eylul-ekim piyasasini bekle. Cok canli olcak gibime geliyo

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Abim iPhone 4 bile Gs2 nin oldukça gerisinde kalırken bu takas çok mantıksız bence :) Üzerine 500-550 :tl: verirse ver abim ama 350 :tl: Çok az ki 3gs yi Gs2 gibi kullanamazsın :) 3GS fiyatını da buradan bir bak abim demek istediğimi anlayacaksın :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum doanımsal ve performans olarak manıksız ben biraz işin ticaretindeyim yani 350 tl üzerine alıp 3gs'i yüksek bir fiyatla satarsam karlı olurmuyum düşüncesindeyim..elbette SGS2 pert eder onu :d:
Abim iPhone 4 bile Gs2 nin oldukça gerisinde kalırken bu takas çok mantıksız bence :) Üzerine 500-550 :tl: verirse ver abim ama 350 :tl: Çok az ki 3gs yi Gs2 gibi kullanamazsın :) 3GS fiyatını da buradan bir bak abim demek istediğimi anlayacaksın :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Kesinlikle takas etme.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
MasteLaa

MasteLaa

Üye
biliyorum doanımsal ve performans olarak manıksız ben biraz işin ticaretindeyim yani 350 tl üzerine alıp 3gs'i yüksek bir fiyatla satarsam karlı olurmuyum düşüncesindeyim..elbette SGS2 pert eder onu :d:
Şimdi anladım ama en az 500 vermesi lazım abim :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardeşim 500'e zorlayalım fakat adam çok keçi hem kendisi takas yapalımmı diyor hemde fiyat kırıyor arkadaşım olacak birde :nono:

Şimdi anladım ama en az 500 vermesi lazım abim :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bencede takas yapma :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kesinlikle olmaz.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
mutluyum :sarıl:

SilentOne

SilentOne

Üye
en az 450 al üzerine yoksa hiç yani s2 heba olur

avcitalip

avcitalip

Üye
sakın yapma yazık edersin s2 ye 3GS nin rakibi s2 değildir s2 nin rakibi iphone 4 tür bence iphone 4 ten de daha iyi s2 sakın değiştirme !

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
en az 450 al üzerine yoksa hiç yani s2 heba olur

sakın yapma yazık edersin s2 ye 3GS nin rakibi s2 değildir s2 nin rakibi iphone 4 tür bence iphone 4 ten de daha iyi s2 sakın değiştirme !

üzerine 500 vermeyi kabul ederse takas ederim..talip kardeşim biliyorum elbette 3gs ve gs2 yan yana duramaz pert eder..iphone 4s tam dengi'dir..fakat 1.sayfada belirttiğim gibi işin ticaretindeyim bana kar getirecekse takas ederim yani :)

incitemfm

incitemfm

Üye
o arkadaşınla ilişkini kes seni dolandırır o. 3gs orta seviye androidin daha altı performans sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt