Galaxy s2'ye karşılık İphone 3GS takası mantıklımı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadaşın seni keklemeye çalışmış, çalışıyor bence.Üstüne en az 500 iste derim ben.Hatta daha fazla çünkü senin cihazın daha yepyeni garantili onunki öyle değil galiba -.-

incitemfm

incitemfm

Üye
Arkadaşın seni keklemeye çalışmış, çalışıyor bence.Üstüne en az 500 iste derim ben.Hatta daha fazla çünkü senin cihazın daha yepyeni garantili onunki öyle değil galiba -.-
onun cihazı 0 sayılır oda teknosada 1500 tl 3gs de 700 maximum

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
onun cihazı 0 sayılır oda teknosada 1500 tl 3gs de 700 maximum

Doğru ben orayı kaçırmışım
:oke: ama yinede 3GS piyasada 700 TL gibiyken Galaxy SII 1300-1400 civarında.Sonuç olarak 500-600 TL ekstra para almalı ki bu durumda sadece zarar etmez.En iyisi sen güzelim telefonunundan vazgeçme...

incitemfm

incitemfm

Üye

:oke: ama yinede 3GS piyasada 700 TL gibiyken Galaxy SII 1300-1400 civarında.Sonuç olarak 500-600 TL ekstra para almalı ki bu durumda sadece zarar etmez.En iyisi sen güzelim telefonunundan vazgeçme...
+3gs 1 aylık neredeyse

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
onunkide garantili fakat yinede en az 500 lira vermeli bu konuda hemfikiriz..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
+3gs 1 aylık neredeyse

Orası pek önemli değil zaten 1 haftalıkta 1 aylıkta az kullanılmış 2. el diye benzer fiyatlara satılıyor.Arkadaşından üstüne 700-800 lira almadan kar edemezsin yani :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi

ben telefonumdan Allah'a şükür çok memnunumda biraz ticaretine baktım işin yani üzerine 500 alsam 3gs'ide 700 lira'ya satsam 1200 lira olur gayet güzel bir ticaret olu ama varzgeçtim :)

- - - Eklendi - - -

Orası pek önemli değil zaten 1 haftalıkta 1 aylıkta az kullanılmış 2. el diye benzer fiyatlara satılıyor.Arkadaşından üstüne 700-800 lira almadan kar edemezsin yani :D
dediğin bu fiyatı kabul ederse kebap olur :nargile: :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ben telefonumdan Allah'a şükür çok memnunumda biraz ticaretine baktım işin yani üzerine 500 alsam 3gs'ide 700 lira'ya satsam 1200 lira olur gayet güzel bir ticaret olu ama varzgeçtim :)

- - - Eklendi - - -

dediğin bu fiyatı kabul ederse kebap olur :nargile: :)

E tabi adam 500'ü vermekte çekinmiş 700 verir mi hiç :ehe

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Elektr0

Elektr0

Üye
S2 ile 1.200+3gs verecekse olur yoksa takas etmek demek enayiliktir... kp320'me karşılık 3gs verseler kp320 mi vermem

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O fiyati kabul etmez ama :D dedigim gibi eger 500 uzeri verirse kabul et derim sonucta telefonun iyisine kotusune degil ticaretine bakiyoruz :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
öyle deme be kardeşim üzerine 500-600 alsam cihazı'da 700'e satsam gayet karlı olur diye düşünüyorum..ama elbette 3gs'i cihaz bile saymıyorum...
S2 ile 1.200+3gs verecekse olur yoksa takas etmek demek enayiliktir... kp320'me karşılık 3gs verseler kp320 mi vermem

- - - Eklendi - - -

aynen öyle kardeşim :oke:
O fiyati kabul etmez ama :D dedigim gibi eger 500 uzeri verirse kabul et derim sonucta telefonun iyisine kotusune degil ticaretine bakiyoruz :)

incitemfm

incitemfm

Üye
sıfırı 700 tl olan bi telefonun 2. elini nasıl 700e okutcan anlamadım

15097

15097

Üye
Sakın alma :nono:

abandonware

abandonware

Üye
öldürseler kabul etme :dry:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kesinlikle alma :cool

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Sakın yapmaa :D Pişman olursun + zarar etme olasılığın yüksek hocam :megafon:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi

Alırsan sitedekiler canına okur abim :ehe
şimdi şuraya takas ettim dersem siteden bile uzaklaştırılabilirim fatih kardeşim :aman2:

önerini dikkate alıcam :D

Sakın yapmaa :D Pişman olursun + zarar etme olasılığın yüksek hocam :megafon:

aynen bu yorumlardan sonra bırak takas yapmayı bedava verse almam acayip gaza geldim :biggrin: bu saatten sonra one x bile verseler yok arkadaş takas falan :sahan2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt