onun cihazı 0 sayılır oda teknosada 1500 tl 3gs de 700 maximumArkadaşın seni keklemeye çalışmış, çalışıyor bence.Üstüne en az 500 iste derim ben.Hatta daha fazla çünkü senin cihazın daha yepyeni garantili onunki öyle değil galiba -.-
onun cihazı 0 sayılır oda teknosada 1500 tl 3gs de 700 maximum
ama yinede 3GS piyasada 700 TL gibiyken Galaxy SII 1300-1400 civarında.Sonuç olarak 500-600 TL ekstra para almalı ki bu durumda sadece zarar etmez.En iyisi sen güzelim telefonunundan vazgeçme...+3gs 1 aylık neredeyse
Doğru ben orayı kaçırmışımama yinede 3GS piyasada 700 TL gibiyken Galaxy SII 1300-1400 civarında.Sonuç olarak 500-600 TL ekstra para almalı ki bu durumda sadece zarar etmez.En iyisi sen güzelim telefonunundan vazgeçme...
onunkide garantili fakat yinede en az 500 lira vermeli bu konuda hemfikiriz..Arkadaşın seni keklemeye çalışmış, çalışıyor bence.Üstüne en az 500 iste derim ben.Hatta daha fazla çünkü senin cihazın daha yepyeni garantili onunki öyle değil galiba -.-
+3gs 1 aylık neredeyse

Doğru ben orayı kaçırmışımama yinede 3GS piyasada 700 TL gibiyken Galaxy SII 1300-1400 civarında.Sonuç olarak 500-600 TL ekstra para almalı ki bu durumda sadece zarar etmez.En iyisi sen güzelim telefonunundan vazgeçme...
dediğin bu fiyatı kabul ederse kebap olur
Orası pek önemli değil zaten 1 haftalıkta 1 aylıkta az kullanılmış 2. el diye benzer fiyatlara satılıyor.Arkadaşından üstüne 700-800 lira almadan kar edemezsin yani![]()

ben telefonumdan Allah'a şükür çok memnunumda biraz ticaretine baktım işin yani üzerine 500 alsam 3gs'ide 700 lira'ya satsam 1200 lira olur gayet güzel bir ticaret olu ama varzgeçtim![]()
- - - Eklendi - - -
dediğin bu fiyatı kabul ederse kebap olur![]()
![]()

S2 ile 1.200+3gs verecekse olur yoksa takas etmek demek enayiliktir... kp320'me karşılık 3gs verseler kp320 mi vermem
O fiyati kabul etmez amadedigim gibi eger 500 uzeri verirse kabul et derim sonucta telefonun iyisine kotusune degil ticaretine bakiyoruz
![]()
öldürseler kabul etme![]()

sıfırı 700 tl olan bi telefonun 2. elini nasıl 700e okutcan anlamadım

Sakın alma![]()

öldürseler kabul etme![]()

Alırsan sitedekiler canına okur abimorası kolay dostum ben 1 liralık malı 10 liraya satarı no problem
bu saatten sonra almam zaten
anlaşılmıştır![]()

şimdi şuraya takas ettim dersem siteden bile uzaklaştırılabilirim fatih kardeşim
Alırsan sitedekiler canına okur abim![]()

kesinlikle alma![]()

Sakın yapmaaPişman olursun + zarar etme olasılığın yüksek hocam
![]()
bu saatten sonra one x bile verseler yok arkadaş takas falan