Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
touchpad e bak belki vardir

custave

custave

Üye
s2 sıyah la beyaz arasında bı farklılık varmıdır rengı dısında

custave

custave

Üye
1 aylık kulnılmıs genpa garantılı 1100 alınırmı garantıde tam emın degılım

custave

custave

Üye
s3 cıkması beklıycez artık dusuk almak ıcın bır ıkı hafta daha beklıycez

custave

custave

Üye
s2 ınternette sayfayı saga sola cekınce kenarlar mavı oluyor normalmıdır

custave

custave

Üye
tamandır tesekurler
Sonunda s2 elımızde ogrenıcez

custave

custave

Üye
s2 google hesaplarini silmek icin fabrika ayr donsem baska neler silinir

klongs

klongs

Üye
uygulamaların silinir

custave

custave

Üye
kendim uygulama yuklemedim 2.3.6 kendi uugulamalari bunlarda bi sorun cikmaz hefhalde

klongs

klongs

Üye
yok sorun olmaz

aydnzara

Üye
Gece telimi %50 şarj ile bıraktım sabah uyandıgımda bataryam. Boşalıyor yani tel kullanılmadıgı halde bile aşırı şarj tüketiyor,görev yöneticisine bakıyorum. Arka planda hiç bir uygulama açık olmadıgı h
alde yinede şarj neden bitiyor galaxy s2 'de bence sanırım cihazda görev yöneticisinde dahi görünmeyen uygulamalar açık kalıyor galiba bu açık uygulamaları nasıl kapatırım bir program falan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum!

klongs

klongs

Üye
3g kapalimiydi

custave

custave

Üye
fabrıka ayarından sonra onlıne fılm dızı ızlemede hata verıyor nasıl duzeltırım flah player yuklu ozellıkle dızıportta hata verıyor fabrıka ayarlarına donmeden once ızlıyordum ne sılınmıstır arkadaslar ??

aydnzara

Üye
YOK 3G hep açık daha önce. N8 kullanıyordum,3G. açık olunca şarj sorunu olmuyordu.

klongs

klongs

Üye
custave

custave

Üye
fabrıka ayarından sonra onlıne fılm dızı ızlemede hata verıyor nasıl duzeltırım flah player yuklu ozellıkle dızıportta hata verıyor fabrıka ayarlarına donmeden once ızlıyordum ne sılınmıstır arkadaslar ??

yokmu bı cevap

klongs

klongs

Üye
ses açma home power tuşlarına bas ses açma tuşlarıyla wipe data ya gel home e yada power tuşuna bas sonra wipe cacheye gel yine aynısını yap düzelir

Üst Alt