Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

custave

custave

Üye
vıdeo not found or access denıed. vıdeoda acmaya calıstıgımda boyle dıyo
dedıgını yaptım ekranda forced upload by pressıng yazısı cıktı ne yapıcam

---------- Eklendi @ 15:35:33 ---------- Yazıldı @ 14:53:29 ----------

ses açma home power tuşlarına bas ses açma tuşlarıyla wipe data ya gel home e yada power tuşuna bas sonra wipe cacheye gel yine aynısını yap düzelir

bu sekılde yaptım yıne vıdeo not found or access denıed pc den actım sıtete bı problem var sanırım aynısını dıyo yardımlar ıcın tesekurler acemılık ogrencez

klongs

klongs

Üye
marketten flash player yüklemişmiydin

custave

custave

Üye
evet flash 11

serdar779

Üye
cıhazın kıesı desteklemıyor utyarısı alıyorum ne yapmalıyım

aşikar53

aşikar53

Üye
s.a arkadaslar net ten film video izlerken buyuk
Ekranda donmalar birde yesil cizgiler meydana geliyor birtek youtybe de yapmiyor diger hepsinde yapiyor flas 11 de yukledim sorun ne dir cozum nedir :) en son guncellemeyi kullaniyorum kiesten yaptim androidde de yeniyim fazla bir bilhim yok yardimlarinizi bekliyorum hepinize tesekkurler

klongs

klongs

Üye
s.a arkadaslar net ten film video izlerken buyuk
Ekranda donmalar birde yesil cizgiler meydana geliyor birtek youtybe de yapmiyor diger hepsinde yapiyor flas 11 de yukledim sorun ne dir cozum nedir :) en son guncellemeyi kullaniyorum kiesten yaptim androidde de yeniyim fazla bir bilhim yok yardimlarinizi bekliyorum hepinize tesekkurler
ses acma home power tuslarina ayni anda bas wipe data wipe cache yap format atar duzelir

eRDiiL

eRDiiL

Üye
bir problemim var;

uygulamaların kendi kendine sesi kapanıyor, ses seviyesine girdiğim zaman medya sesinin sıfıra indiğini görüyorum artırıyorum tamam deyince gene eskiye sıfıra dönüyor ve böyle uygulamaların sesi hiç bir şekilde açılmıyor.

bir tek telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrardan ses sıfırlanıyor

custave

custave

Üye
şarjzı daha fazla gıtmesı ıcın ne yapmalıyın

custave

custave

Üye
tesekurler
Google play dekı vıdeo oynatıcıların hangısı ıydır

custave

custave

Üye
s2 sarjda kullanamıyormuyuz telefonu sarjı takınca hıc bısey yapamıyorum

custave

custave

Üye
yan sanayıde sadece sarj edıyomus sımdı ogrendım orjınalını alıcaz.
bısey daha sorayım merkettekı ucretlı olanları ucretsız olarak ındıre bılıyormuyuz oluyosa nasıl en basıtı

klongs

klongs

Üye
yan sanayıde sadece sarj edıyomus sımdı ogrendım orjınalını alıcaz.
bısey daha sorayım merkettekı ucretlı olanları ucretsız olarak ındıre bılıyormuyuz oluyosa nasıl en basıtı

indirebilirsin marketten x-plore astro file manager gibi bir dosya indir istedigin uygulamanin apk dosyasini netten indir tele at dosya yoneticisiyle yukle

Üst Alt