Arkadaşlar 10 gun içinde galaxy s2'im yolla geliyor,benim sorum gameloft oyunlarını indirmek için wifi şart mı? Ben pc kullanmıyorum fazla ama sınırsız cepnet paketlerim var.
cam filmi almıştım, beceremedim heralde baloncuklar oluştu yeni bir tane alıp telefoncuda mı taktırayım bir de tavsiye edeceğiniz bir marka var mı
bende yapamadım bulursan banada haber ver
ikı filmı birbırınden ayırıp yaptıysan baloncuk oluşması doğal ayıpmadan yapmalısın
bugun otg kablosu aldım s2 için fakat sadece 8 gb flash bellek okuyor oda zar zor klavye mause okumuyor acaba neden kablomu telefonmu problemli?

kamera ayarlarından gps imi ni açtınız mı? bende ilk başta ona takıldım sadece fotoğrafın özelliklerine enlem boylam olarak kaydediyor galibaArkadaşlar s2de google mapi actigimda hangi resmi nerede cektim gostermesi gerekiyor cozemedim bir turlu. Galeride resimi secip haritada goster diyorum gene olmuyor. Bilgisi olan varmi?
gerisi harita bilgisi
yada gerçekten gösteriyor ama ben çok uğraşmadımmesajlara giriyorum mesajı okuyorum. çıkıyorum ama görev yöneticisine bakınca hala çalışıyor diyor,2.si bu temalar go launcher dan başka yokmudur beni sıktı.3.asphalt 6 apk yı kurdum wifi den sd dosyasını indirmeye geçince bekleme sayfasına geçiyor bende 400 600 mb lık oyun yükleyemeyecekmiyim okey oynamaktan sıkıldım cevabın için şimdiden teşekürler cihaz s2
arkadaşlar ben galaxy s2 telefonuma arapça dil yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim
---------- Eklendi @ 19:32:49 ---------- Yazıldı @ 19:29:45 ----------
google play store den bazı şeyler yükledim ama kullanamıyorum mesela mesaj da arapça yazamıyorum yada diller bölümünde göremiyorum harfler ayrı ayrı çıkıyor karşıma