Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
tam bilmiyorum ama çoğunun hdmi kablosu var s2 de hdmiyi scarta dönüştürecek bir kablo vardı galiba bir araştırayim

aydnzara

Üye
Arkadaşlar 10 gun içinde galaxy s2'im yolla geliyor,benim sorum gameloft oyunlarını indirmek için wifi şart mı? Ben pc kullanmıyorum fazla ama sınırsız cepnet paketlerim var.

klongs

klongs

Üye
Arkadaşlar 10 gun içinde galaxy s2'im yolla geliyor,benim sorum gameloft oyunlarını indirmek için wifi şart mı? Ben pc kullanmıyorum fazla ama sınırsız cepnet paketlerim var.

bazi oyunlar sadece wifi istiyor ama cogu 3g dende indirme yapilabilir

ozlenen027

Üye
galaxy ace 5830i de video indirmek en onemli uygulama hangisi ve video sesi cok az nasil yukseltebiliriz? yrdim ltfn..

eRDiiL

eRDiiL

Üye
cam filmi almıştım, beceremedim heralde baloncuklar oluştu yeni bir tane alıp telefoncuda mı taktırayım bir de tavsiye edeceğiniz bir marka var mı

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
bende pakistan islamabad ta galaxy s 2 android 4.0.3 kullanıyorum root lu :)

klongs

klongs

Üye
cam filmi almıştım, beceremedim heralde baloncuklar oluştu yeni bir tane alıp telefoncuda mı taktırayım bir de tavsiye edeceğiniz bir marka var mı

bende yapamadım bulursan banada haber ver

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ikı filmı birbırınden ayırıp yaptıysan baloncuk oluşması doğal ayıpmadan yapmalısın

oviahmetovi

Üye
bugun otg kablosu aldım s2 için fakat sadece 8 gb flash bellek okuyor oda zar zor klavye mause okumuyor acaba neden kablomu telefonmu problemli?

davaci_18

davaci_18

Üye
USB üzerinden PC nin netini telde nasıl kullanabilirim?
telim GS2 sürüm2.3.4 bu arada connetify ve virtualrouter manager pc imde çalışmadığı için Wifi açamıyorum. başka alternatif var mı PC den Wi-fi androdin görebileceği(malumunuz Pc den açılan Ağ paylaşımını android görmüyor) LÜTFEN ACİL YARDIM
Arkadaşlar daha önce bi kaç arkadaş bu soruyu sormuş ama kimse cevab vermemiş:(

agent14

Üye
Arkadaşlar s2de google mapi actigimda hangi resmi nerede cektim gostermesi gerekiyor cozemedim bir turlu. Galeride resimi secip haritada goster diyorum gene olmuyor. Bilgisi olan varmi?

restless16

restless16

Üye
Arkadaşlar s2de google mapi actigimda hangi resmi nerede cektim gostermesi gerekiyor cozemedim bir turlu. Galeride resimi secip haritada goster diyorum gene olmuyor. Bilgisi olan varmi?
kamera ayarlarından gps imi ni açtınız mı? bende ilk başta ona takıldım sadece fotoğrafın özelliklerine enlem boylam olarak kaydediyor galiba:D gerisi harita bilgisi :D yada gerçekten gösteriyor ama ben çok uğraşmadım

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
mesajlara giriyorum mesajı okuyorum. çıkıyorum ama görev yöneticisine bakınca hala çalışıyor diyor,2.si bu temalar go launcher dan başka yokmudur beni sıktı.3.asphalt 6 apk yı kurdum wifi den sd dosyasını indirmeye geçince bekleme sayfasına geçiyor bende 400 600 mb lık oyun yükleyemeyecekmiyim okey oynamaktan sıkıldım cevabın için şimdiden teşekürler cihaz s2

klongs

klongs

Üye
mesajlara giriyorum mesajı okuyorum. çıkıyorum ama görev yöneticisine bakınca hala çalışıyor diyor,2.si bu temalar go launcher dan başka yokmudur beni sıktı.3.asphalt 6 apk yı kurdum wifi den sd dosyasını indirmeye geçince bekleme sayfasına geçiyor bende 400 600 mb lık oyun yükleyemeyecekmiyim okey oynamaktan sıkıldım cevabın için şimdiden teşekürler cihaz s2

mesajlardan çıkınca çıkmaz çünkü multitasking var görev yöneticisinden kapatacaksın başka launcherler var nova var sbp shell var apk dosyası indirmiyorsa sd dosyasını indir gameloft gamese at

aydnzara

Üye
telde androzip olmasına ragmden zip dosyasıni açamıyorum bunun baska yolu yok mu nasıl açıyoruz zip dosyasını.

mesafecep

Üye
arkadaşlar ben galaxy s2 telefonuma arapça dil yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim

---------- Eklendi @ 19:32:49 ---------- Yazıldı @ 19:29:45 ----------

google play store den bazı şeyler yükledim ama kullanamıyorum mesela mesaj da arapça yazamıyorum yada diller bölümünde göremiyorum harfler ayrı ayrı çıkıyor karşıma

Türe

Türe

Üye
arkadaşlar ben galaxy s2 telefonuma arapça dil yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim

---------- Eklendi @ 19:32:49 ---------- Yazıldı @ 19:29:45 ----------

google play store den bazı şeyler yükledim ama kullanamıyorum mesela mesaj da arapça yazamıyorum yada diller bölümünde göremiyorum harfler ayrı ayrı çıkıyor karşıma

play store'dan arapça klavye indirmelisin dostum

mesafecep

Üye
evet yükledim dediğim gibi düzgün çalışmıyor yani harfler ayrı ayrı çıkıyor mesela diller bölümünde menüye eklensin istiyorum yani istediğim zaman tel'iarapçaya çevirmek mümkün olsun

Üst Alt