Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

yolcu_yolcu

Üye
mrb arkadaşlar,i9100 telefonum için biçok custom rom ve farklı kernel dosyaları yükleyerek performansını batarya süresini arttırmak istedim ama her defasında abuk subuk hatalar kasmalar yaşadım.şimdi orjinal türkiye stock romu olan I9100XWLSD_I9100OJVLS6_I9100XXLS8_HOME yi odınle flashladım.fakat bunda da telefonum cok ısınıyor ve batarya su gibi akıyor.forumlarda incelediğim kadarıyla apolo 4.13 light kernel dosyasınıda yükledim.batarya performansı biraz daha iyi ama sorunum şu ki ,bu seferde açılışta ünlem işareti çıkmakta.lütfen biri bana ne yapacağımı söylesin???.sadece düzgün çalışan orjinal stock rom ile bataryamın şarjı iyi olsun başka bişey istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.....

hardal00

hardal00

Üye
Kardesim googleden arastir sari unlem kaldirmak kolay ama stocklarin hepsi oyle ben yarina guzel bi jb rom Paylascam

• Beğen
Tepkiler: yolcu_yolcu
turancen

turancen

Üye
mrb arkadaşlar,i9100 telefonum için biçok custom rom ve farklı kernel dosyaları yükleyerek performansını batarya süresini arttırmak istedim ama her defasında abuk subuk hatalar kasmalar yaşadım.şimdi orjinal türkiye stock romu olan I9100XWLSD_I9100OJVLS6_I9100XXLS8_HOME yi odınle flashladım.fakat bunda da telefonum cok ısınıyor ve batarya su gibi akıyor.forumlarda incelediğim kadarıyla apolo 4.13 light kernel dosyasınıda yükledim.batarya performansı biraz daha iyi ama sorunum şu ki ,bu seferde açılışta ünlem işareti çıkmakta.lütfen biri bana ne yapacağımı söylesin???.sadece düzgün çalışan orjinal stock rom ile bataryamın şarjı iyi olsun başka bişey istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.....
Sana tavsiyem 2014 yılında yayınlanan ispanya 4.1.2 romu yükle derim :)
Buyur buda odin ile yüklemen için dosyası

yolcu_yolcu

Üye
Sana tavsiyem 2014 yılında yayınlanan ispanya 4.1.2 romu yükle derim :)
Buyur buda odin ile yüklemen için dosyası
tmm hocam bunuda denicem fakat apolo kerneli üstüne yüklediğimde yine ünlem işareti çıkıcaktır.batarya şarj süresinide arttırmak için apolo kerneli yüklemem farz oldu gibi.gercektende iyi bu konuda.
Kardesim googleden arastir sari unlem kaldirmak kolay ama stocklarin hepsi oyle ben yarina guzel bi jb rom Paylascam
haklısın ünlemii kaldırmak için farklı romlar ile çözüm öneriyolar ama bende bu stock romda karar kılmıştım

erhank98

erhank98

Üye
tmm hocam bunuda denicem fakat apolo kerneli üstüne yüklediğimde yine ünlem işareti çıkıcaktır.batarya şarj süresinide arttırmak için apolo kerneli yüklemem farz oldu gibi.gercektende iyi bu konuda.
haklısın ünlemii kaldırmak için farklı romlar ile çözüm öneriyolar ama bende bu stock romda karar kılmıştım
ünlemin romla alakası yok. Ünlem sadece telefonun root olduğunun göstergesi, telefonunu eğer unroot edip framarootla rootlarsan ünlem birdaha çıkmaz.

Son düzenleme:
Metin137

Metin137

Üye
Önerim usb jig ile unlemi kaldır ve neat rom 5.9 yükle

cengo 2

cengo 2

Üye
bu ısınma bir sorun çıkarmaz mi diyon ben tel yüksek boyutta birsey indirirken ısınıyor birde harita ya girincel
Isınma sorunu rahatsız ediyor mu ? Galaxy S2'den en büyük çekincem ısınma sorununun rahatsız edici boyutta olduğunu söylemeleri.. ?
Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.

18lale

18lale

Üye
Sizin i9100 Pc'ye bağlanıyor. Bir şekilde bozup tekrar yükleyip yapabiliyorsunuz. Ya biz ne yapacağız. Bağlanmadan halletmeye çalışıyoruz.. :birak:

smkndz

smkndz

Üye
s2 nin ekranını yaptırmak kaç liraya mâl olur?

hayalet91

hayalet91

Üye
s2 nin ekranını yaptırmak kaç liraya mâl olur?
hocam sen onun ekranını telefoncuda yaptırma yaptırdığına değmez. bana kalırsa ikinci el sitelerinden bi tane bul bi kaç video izleyerek kendin takabilirsin. bu haliyle 100e mal edebilirsin.

Mrtkst

Mrtkst

Üye
Beyler s2'm kaba tabirle çöktü, recovery mode'a girmiyor download moda giriyor. odinle stok rom yükleyemiyorum, pit hata veriyor, bilgisi olan?

ugurcan3k

ugurcan3k

Üye
Telefonun şebekesi çekmiyor donanımsal olarak sorun yokmuş yazılım atmam gerekmiş bunun için rom arıyorum sizce en iyi rom hangisi bunun için?

u_cosar

u_cosar

Üye
Telefonun şebekesi çekmiyor donanımsal olarak sorun yokmuş yazılım atmam gerekmiş bunun için rom arıyorum sizce en iyi rom hangisi bunun için?
ben şahsen wanamlite rom kullanıyorum ama tabi içinde kendimce oynamalar yaptım.

Üst Alt