turancen
Üye
4.2.2 gelecek bence, bende beklemedeyimS2 ye güncelleme gelirmi bi ara 4.2.2 gelecek dediler amam hala bişey yok yada s2 nin fişini çektilermi

4.2.2 gelecek bence, bende beklemedeyimS2 ye güncelleme gelirmi bi ara 4.2.2 gelecek dediler amam hala bişey yok yada s2 nin fişini çektilermi

Sana tavsiyem 2014 yılında yayınlanan ispanya 4.1.2 romu yükle derimmrb arkadaşlar,i9100 telefonum için biçok custom rom ve farklı kernel dosyaları yükleyerek performansını batarya süresini arttırmak istedim ama her defasında abuk subuk hatalar kasmalar yaşadım.şimdi orjinal türkiye stock romu olan I9100XWLSD_I9100OJVLS6_I9100XXLS8_HOME yi odınle flashladım.fakat bunda da telefonum cok ısınıyor ve batarya su gibi akıyor.forumlarda incelediğim kadarıyla apolo 4.13 light kernel dosyasınıda yükledim.batarya performansı biraz daha iyi ama sorunum şu ki ,bu seferde açılışta ünlem işareti çıkmakta.lütfen biri bana ne yapacağımı söylesin???.sadece düzgün çalışan orjinal stock rom ile bataryamın şarjı iyi olsun başka bişey istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.....

tmm hocam bunuda denicem fakat apolo kerneli üstüne yüklediğimde yine ünlem işareti çıkıcaktır.batarya şarj süresinide arttırmak için apolo kerneli yüklemem farz oldu gibi.gercektende iyi bu konuda.Sana tavsiyem 2014 yılında yayınlanan ispanya 4.1.2 romu yükle derim
Buyur buda odin ile yüklemen için dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haklısın ünlemii kaldırmak için farklı romlar ile çözüm öneriyolar ama bende bu stock romda karar kılmıştımKardesim googleden arastir sari unlem kaldirmak kolay ama stocklarin hepsi oyle ben yarina guzel bi jb rom Paylascam
ünlemin romla alakası yok. Ünlem sadece telefonun root olduğunun göstergesi, telefonunu eğer unroot edip framarootla rootlarsan ünlem birdaha çıkmaz.tmm hocam bunuda denicem fakat apolo kerneli üstüne yüklediğimde yine ünlem işareti çıkıcaktır.batarya şarj süresinide arttırmak için apolo kerneli yüklemem farz oldu gibi.gercektende iyi bu konuda.
haklısın ünlemii kaldırmak için farklı romlar ile çözüm öneriyolar ama bende bu stock romda karar kılmıştım
Isınma sorunu rahatsız ediyor mu ? Galaxy S2'den en büyük çekincem ısınma sorununun rahatsız edici boyutta olduğunu söylemeleri.. ?
Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.
hocam sen onun ekranını telefoncuda yaptırma yaptırdığına değmez. bana kalırsa ikinci el sitelerinden bi tane bul bi kaç video izleyerek kendin takabilirsin. bu haliyle 100e mal edebilirsin.s2 nin ekranını yaptırmak kaç liraya mâl olur?
ben şahsen wanamlite rom kullanıyorum ama tabi içinde kendimce oynamalar yaptım.Telefonun şebekesi çekmiyor donanımsal olarak sorun yokmuş yazılım atmam gerekmiş bunun için rom arıyorum sizce en iyi rom hangisi bunun için?