Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

gokay1989

gokay1989

Üye
cihazinda cok sey yoksa reset at dene duzelir yada markefix market uygulamasını indir kendi marketinden daha iyidir.

kabus-22

Üye
Merhaba galaxy s2'de silinen mesajları geri alabilme imkanı var mı ? yada silinen mesajları telefon hex kodu olarak tutuyorsa onları bulma imkanı var mı ? cevaplarsan sevinirim...

gokay1989

gokay1989

Üye
Bildigim kadaryla yok ancak cihazin rotluysa ve yedekldysn oyle geri alabilirsin

bebek_chakie

Üye
hocam samsun galaxy s2 de nfc varmı

Slash_batu

Üye
normal hafızada yer kalmadı oyunu nasıl sd karta yükleyebilirim?

aydnzara

Üye
arkadaslar,ben tel alıcam ama htc evo ile galaxy 2 arasında kararsız kaldım bide ben pc kullanmıyorum bu root olayını telden yapabilırmıyım .

klongs

klongs

Üye
arkadaslar,ben tel alıcam ama htc evo ile galaxy 2 arasında kararsız kaldım bide ben pc kullanmıyorum bu root olayını telden yapabilırmıyım .

evoyu bilmiyorum da s2 de yapamazsın

gokay1989

gokay1989

Üye
S2den sasma derim.ince hizli ve guzel root islemni pc den yapman lazim

aydnzara

Üye
Peki root olmadan istediğimiz oyunu yükleyemezmiyiz,ve bu işlemi teli satın aldığım kişi yapsa yinede telin garantisi gidermi?

klongs

klongs

Üye
azizotti

azizotti

Üye
Zaten Kutusundan CD falan çıkmaz Netten Samsungun Sitesinden indireceksin.

Adres :

----------Eklendi @ 23:57:25 ---------- Yazıldı @ 23:52:02 ----------

GS2 zaten Google uygulamaları yüklü olarak geliyor Türkiyeden Faturalı olarak aldıysan Root la falan uğraşma Garanti gider.
Yurt dışından aldıysan Root yapabilirsin ama sadece güncelleme içinse Samsungun sitesinden Kies uygulamasını indirip bilgisyarına kuracaksın
üstte uygulamanın adresini (Linki) verdim.
Daha sonra USB ile bağlanıp güncellemelerini yapabilirsin zaten otomatik yapıyor internet bağlantı hızına göre uzun sürebilir. 30.DK - 1.Saat arası

----------Eklendi 01.09.2011 @ 00:09:20 ---------- Yazıldı 31.08.2011 @ 23:57:25 ----------

Evet PC niz direk olarak GS2 yi tanımaz önce yukardaki verdiğim uygulamayı kurmanız gerekir uygulama aynı zamanda USB Driver ı da yükler bu şekilde bilgisyarınızla Telefonunuz arasında iletişim kurabilirsiniz. Yalnız İlk çalıştırdığınızda büyük bir ihtimalle Telefonun yeni Program sürümü var uyarısı alırsınız isteğe bağlı bu güncellemeyi PC Üzerinden USB Takılı iken yapmanız gerekir uzun süreceğini yukarıda yazdım Önemli : Kesinlikle güncelleme yapılırken USB Kablosunu çıkarmayın sabırla bekleyin Şarj uyarısıda başta verir ama önemsemeyin çünki zaten USB den PC üzerinden zaten elektrik alıp şarj yapıyor bir taraftan. Bu arada Telefonunuzuda kullanmayın. işlem bitince Tel kapanacak daha sonra açtığınızda işlem bitmiş yeni versiyon kurulmuş olacak. Bu Güncelleme işlemleri haricinde PC nizle iletişim için Telde Kurulu olan Kies uygulamasını çalıştırıp size verdiği adresi Web Browserin adres kısmına yazarak ta dosya alışverişi yapabilirsiniz.

Hocam meraba. Bende yeni s2 aldım bitane. Genpa garantili.,3. Haftasi oluyo. 2.3.3 android surumu yuklu. guncelleme yapamadim yogunluktan dolayi. Suan yapmak istiyorum. Fakat sorum su: yukledigim uygulamalar gidermi telefondan acaba? Bi cevap veren olursa.cok sevinirim. Lütfen.

gokay1989

gokay1989

Üye
ewet gider yukledigin hersey gider

yusuf016

Üye
Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.
ben bu s2 yi root ettim sanırım ama hala marketten ücretli program alamıyorum market unloker den abd yi seçtim kredi kartı bilgilerimden sonra adres falan yazarken conta yakıyor yalandan adres yazsam olurmu acaba başka bir yol varmı

klongs

klongs

Üye
ben bu s2 yi root ettim sanırım ama hala marketten ücretli program alamıyorum market unloker den abd yi seçtim kredi kartı bilgilerimden sonra adres falan yazarken conta yakıyor yalandan adres yazsam olurmu acaba başka bir yol varmı

google wallete kaydolman gerekiyor

hayig

Üye
Telefonu alali bir hafta olmadi, ikinci el aldim telefonu 2 yil garantisi devam ediyor. Hersey guzel ama ciddi bir sorum var sanirim. Oyun yikledigimde ekran karariyor ama oyunun sesleri gelmeye devam ediyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

custave

custave

Üye
arkadaslar bende bısey sorayım
Smg S2 tuplu tvye baglayabılırmıyım
Tvde scart svıdeo rca gırıslerı var

klongs

klongs

Üye
hdmi girişi yoksa olmaz

custave

custave