Narutodth
Üye
Saatte 25 i oyun oynayarak mi yoksa oyle internete falan bakarkenmi yiyo ?Galiba... saatte 25 sarj yiyo kafama sikcam
kullanım şekli ne o 1 saat içinde ?Galiba... saatte 25 sarj yiyo kafama sikcam
Öncelikle hayırlı olsun. Gmd verip s2 almak ne kadar mantıklı orası tartışılır ama ileride s2 verip gmd almak istersen senin gibi meraklı birini bulamazsan üstüne para vermen gerekir. Batarya konusuna gelince s2 nin bataryası çok gitmemesiyle ünlüdür, tavsiyem, yüksek mah degerlerine sahip arka kapaklı bataryalardan al. Telefon kalınlaşıyor ama Şarj kullanımına göre 2-3 gün gidiyor
s2 bataryasının çok gitmesiyle biliniyormuş çok ilginç ilk defa duyuyorumÖncelikle hayırlı olsun. Gmd verip s2 almak ne kadar mantıklı orası tartışılır ama ileride s2 verip gmd almak istersen senin gibi meraklı birini bulamazsan üstüne para vermen gerekir. Batarya konusuna gelince s2 nin bataryası çok gitmemesiyle ünlüdür, tavsiyem, yüksek mah degerlerine sahip arka kapaklı bataryalardan al. Telefon kalınlaşıyor ama Şarj kullanımına göre 2-3 gün gidiyor
Bende ölü pixel yok çok şükür. Bende başta s2 almayı düşündüm, arkadaşın s2 sini 1 hafta kullandım, şarj olayı hariç memmun kaldım. Tam telefonu alacaktım gmd çıktı, onu aldım Üç aydır kullanıyorum, çok memmunumÖlü pixelden nefret ederim. Bellikk arkadasimizda nefret ediyor
Bende ölü pixel yok çok şükür. Bende başta s2 almayı düşündüm, arkadaşın s2 sini 1 hafta kullandım, şarj olayı hariç memmun kaldım. Tam telefonu alacaktım gmd çıktı, onu aldım Üç aydır kullanıyorum, çok memmunum
S3 bütçem olsa nexus 4 alırdımHayırlı olsun bende alıcaktım ama hakkındaki olumsuz dusunceleri duyunca s3 aliyim dedim
Kullandıgım s2 dede böyleydi, forumlarda insanlar en çok şarj olayından şikayetçiydi, alsaydım o kalın kapaklı bataryalardan alıp kullanacaktıms2 bataryasının çok gitmesiyle biliniyormuş çok ilginç ilk defa duyuyorum
Nexus 4'te işlemci ısınma sorunu var sanırım, o yüzden performansı biraz düşük olabilirS3 bütçem olsa nexus 4 alırdım
Nexus 4 u cok begenmedim hocam ya s3 daha cazip geldiS3 bütçem olsa nexus 4 alırdım
S2 nin rom destegi vardir. Discovery fena telefon degil ama guncelleme almayacagi zamanlarda buna ihtiyac olacak
kullanım şekli ne o 1 saat içinde ?
Ozaman sıkıntı var3g surekli acik face whatsapp chrome felan
Hemde buyuk sikintiOzaman sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?