galaxy s2 orjinal rüzgargülü hareketli duvarkağıdı(galaxy gioda çalışıyor) :D

Sponsorlu Bağlantılar

Yigit315

Yigit315

Üye
Arkadaşlar bu duvar kağıdı Galaxy S'de çalışıyormu acaba? deneyen oldumu?

:) usta bu hareketli duvarkağıtlar Galaxy S'de zaten var diye biliyorum ben?İsterseniz bi bakin çünkü ben görmüştüm.İçinde orjinalden yüklü olması lazim.

vdere

vdere

Üye
Paylaşım için teşekkürler...

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Teşekkürler

haydar01

Üye
arkadaşım hiç htc kullanmadım ama bunu buldum inş. sana yardımcı olur:

----------Eklendi @ 19:37:03 ---------- Yazıldı @ 19:34:13 ----------

ayrıca burda olmayacağına dair yorumlar fln var bu konularada bakabilirsin:

buraları bi araştır arkadaşım inş çözüm bulabilirsin......:oke:

İlgin ve cevabın için teşekkürler arkadaşım.Sanırım sorun rom ile alakalıymış.Üzerinde gelen romun desteklemediği ancak
wild puzzle custom rom gibi romların desteklediği yazılıp çizilmiş hep.Hiç rom yüklemedim ama denemekte fayda var :))

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
İlgin ve cevabın için teşekkürler arkadaşım.Sanırım sorun rom ile alakalıymış.Üzerinde gelen romun desteklemediği ancak
wild puzzle custom rom gibi romların desteklediği yazılıp çizilmiş hep.Hiç rom yüklemedim ama denemekte fayda var :))
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :oke:

cihatnuroglu

cihatnuroglu

Üye
htc hd2 için deneyecem arkadaşlar bakalım olacakmı?

----------Eklendi @ 12:59:49 ---------- Yazıldı @ 12:49:13 ----------

evet arkadaşlar htc hd2 de test edildi harika çalışıyor haberiniz olsun :) teşekkürler

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil arkadaşım işinize yaradıysa bi yararım dokunduysa ne mutlu bana :)

Jetlak

Üye
güzel

yasartugrul

Üye
galaxy fitte kastı.tesekkurler kardes.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Teşekkürler çok güzel :)

Utku

Utku

Üye
Teşekkürler.(h):alkis

ysmnfth

Üye
Arkadaşlar ya bendede s2 var bu temada hava yağmurlı olduğu zaman ekran hala güneşli duruyor bende acaba bendemi bir sorun var yoksa temadan kaynaklanan bir sıkıntımı ayrıca temayı da bu arada temayı bu siteden verilen adresten indirdim mesela şuanda konyada hava yağmurlu ama benim temam hala güneşli gösteriyor:D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar ya bendede s2 var bu temada hava yağmurlı olduğu zaman ekran hala güneşli duruyor bende acaba bendemi bir sorun var yoksa temadan kaynaklanan bir sıkıntımı ayrıca temayı da bu arada temayı bu siteden verilen adresten indirdim mesela şuanda konyada hava yağmurlu ama benim temam hala güneşli gösteriyor:D

Hava durumu raporu ile ilgili olmalı.Hava durumunu sürekli güncellerseniz daha iyi sonuçlar alırsınız.

Kerim.

Kerim.

Üye
:tşk:

anarchiest

Üye
Linkleri yeniler misiniz? Ayrıca Xperia u dada olur degil mi?

KayraBey

KayraBey

Üye
Linkler yenilenene kadar :locked:

Üst Alt