galaxy s2 mi n9 mu ????

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
O olay öyle basit değil Nokia MeeGoyu bıraktığında 5 milyar euro nakiti kalmıştı Microsoftun sadece geliştiricilere harcadığı para 5 milyardan çoktur.He küçük ilgili kişiler zevk için oyun yazabilirdi ama büyük firmalar öyle oyun yazmazlar zevkine.Neyse çok beğendiyseniz MeeGoyu oyun istiyorsanız ek olarak Nitroidin düzelmesini ya da Tizenli modelleri bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok artık :)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

avcitalip

avcitalip

Üye
O olay öyle basit değil Nokia MeeGoyu bıraktığında 5 milyar euro nakiti kalmıştı Microsoftun sadece geliştiricilere harcadığı para 5 milyardan çoktur.He küçük ilgili kişiler zevk için oyun yazabilirdi ama büyük firmalar öyle oyun yazmazlar zevkine.Neyse çok beğendiyseniz MeeGoyu oyun istiyorsanız ek olarak Nitroidin düzelmesini ya da Tizenli modelleri bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok artık :)

+1,yada benim gibi galaxy s2 alacaksınız

avcitalip

avcitalip

Üye

:) Kuzum Gs2 çok daha uygun gibi geliyor bence de arkadaşa ..

doğru +1,galaxy s2 nin ısınma ve şarz problemi hariç hiçbir problemi yok rahat 2-3 sene kullanılabilecek bir telefon şarzı aslında iyi gidiyor ama benim gibi 2-3 saat oyun oynarsanız akşama biter...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
doğru +1,galaxy s2 nin ısınma ve şarz problemi hariç hiçbir problemi yok rahat 2-3 sene kullanılabilecek bir telefon şarzı aslında iyi gidiyor ama benim gibi 2-3 saat oyun oynarsanız akşama biter...
Kuzum bu ısınma işi nedir ya :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye

Kuzum bu ısınma işi nedir ya :hmmm

telefon kullanılınca ısınıyor çok ince ve çift çekirdek işlemcisi olduğu için ısıyı dağıtamıyor ama cihaza hiçbir zararı yokmuş sadece öyle ısınıyormuş işte

• Beğen
15097

15097

Üye
Samsung Galaxy SII

MasteLaa

MasteLaa

Üye
telefon kullanılınca ısınıyor çok ince ve çift çekirdek işlemcisi olduğu için ısıyı dağıtamıyor ama cihaza hiçbir zararı yokmuş sadece öyle ısınıyormuş işte

Çok aşırı mı ya ??

sataer

Üye
s2 le 3g de internete bağlıyken aç bir max payne 3 oyna sonra ütü bile yaparsın telefonla

• Beğen
klongs

klongs

Üye

sataer

Üye
yarım saat sürmez

- - - Eklendi - - -

max payne 3 mü var telefonda oynuyorsun ya bu kadar fanlık da olunmaz ki

senin samsung fanı olduğunu bilmeyen var mı memlekette misal verdim misal nova 3 shadowgun falan yazsam ne kulp bulacaktın merak ettim???

klongs

klongs

Üye
kabul ediyorsun yani fan olduğunu ve bende oynuyorum 40 dereceyi geçmiyor nova 3 de oynadım max paynede oynadım
hem laptopum da var max payne 3 oynadığımda cayır cayır yanıyor

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 le 3g de internete bağlıyken aç bir max payne 3 oyna sonra ütü bile yaparsın telefonla

yuh hocam bukadar fanlık olmaz-:nono:

tamam ısınıyor fakat abartılacak kadar değil,okadar ince bir telefonun okadar ısınması bence çok normal:oke:

sataer

Üye
ben fan falan değilim gördüğümü söylerim arkadaş. 40 derece diye ölçtün mü? Dikkat edersen ben 3gden nette açık dedim sadece oyun demedim! 50 dereceden aşşa inmez telefon bu da aşırı yüksek bir ısı vücut ısısını düşününce! Laptopların en büyük sorunu zaten ısınma ben o yüzden kullanmıyorum laptop ama mevzu o değil kıvırmayalım

- - - Eklendi - - -

talip ısınma nasıl normal olur şunu savunmayın bari arkadaş bana fan diyorsunuz ikinizde de s2 var ve ısınma çok normal diyorsunuz ? Wtf?

klongs

klongs

Üye
fanlı bilgisayarlar ısınıyor farıl farıl dönüyor fansız telefon nasıl ısınmasın ve sen 50 dereceyi nasıl ölçtün ben thermometre uygulaması ile ölçtüm

sataer

Üye
bilgisayarla s2 yi mi bir tutuyoruz şimdi komik oluyorsun. Madem öyle aç şimdi s2 de 3g yi taskkiler falan kullanmadan telefon nete bağlı şekilde aç yarım saat shadowgun oyna sıcaklığı ölç ss at böyle bi imkanın var madem cihazına güveniyorsun.

klongs

klongs

Üye
sen demek istediğimi anlamıyorsun ki bilgisayarlarda fan var ısınıyor telefonda fan yok bir şey yok ısınması normal ve benim 5800 vardı gpu yok bir şey yok o bile durduk yere ısınırdı

sataer

Üye
5800 kullandım ama hiç ısınmadı bende 6 ay kadar kullanmışımdır. Ben seni anladım ama bilgisayarın okuduğu işlem sayısıyla s2 nin yaptığı iş aynı değil ve o kadar ısınması da normal değil. Ben sana bana kanıt gösterme şansın var göster diyorum madem savunuyorsun kullanırken böyle diyorsun lafının ardında dur telefondan ekran görüntüsü almak dünyanın en zor işi olmasa gerek.

klongs

klongs

Üye

al sana kanit adananin 42 derece sicakliginda yarim ssat max payne oynadim wifi acik ramida temizlemedim 38 derece

- - - Eklendi - - -

ha klimalı odadan kliması kapalı odaya geçtim bahane bulma diye