İyi konu tatlıya bağlandı yanieyvallah![]()

stock rom yüklü root var siyah kernel yüklü
şu siyah kernel işini anlayamadım Mehmet abi,o ne oluyor ?,sence bizim cihazı android 4.0 a yükseltiyim mi önerir misin ne tür olumsuzlukları var ?
kernel telefonun çekirdeğidir custom kernellerle istediğini yapabilirsin root yapımı cpu overclocku-downclocku dual boot gpu overlocku-downlocku voltaj ayarları vs. icsyi ben memnunum ama wipe data wipe cache yapmıyacaksan önermem
sen teli alınca anlatayim şimdi anlatırım unutursun

ok,Telefonu Allah'ın izniyle 1 ile 10 Temmuz Arasında Alacağım Şimdiden Teşekkür Ederim![]()

Şimdiden hayırlı olsun![]()
şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun o zamanok,Telefonu Allah'ın izniyle 1 ile 10 Temmuz Arasında Alacağım Şimdiden Teşekkür Ederim![]()

şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun o zaman![]()
ben olsam s2 alırdımsende sağolasın,şimdi beyler birde sony xperia arc s buldum oda 800 TL galaxy s2 de 800 TL sizce hangisini almalıyım s2 nin özellikleri xperia nın 2 katı ama s2 kadar performans veriyor...
[video=youtube;SWq9mgpI_Xg]http://www.youtube.com/watch?v=SWq9mgpI_Xg[/video]
videodaki xperia arc benim dediğim xperia arc s yani işlemcisi 1.4 olan...

sende sağolasın,şimdi beyler birde sony xperia arc s buldum oda 800 TL galaxy s2 de 800 TL sizce hangisini almalıyım s2 nin özellikleri xperia nın 2 katı ama s2 kadar performans veriyor...
[video=youtube;SWq9mgpI_Xg]http://www.youtube.com/watch?v=SWq9mgpI_Xg[/video]
videodaki xperia arc benim dediğim xperia arc s yani işlemcisi 1.4 olan...
Ben olsam SII alırdım ama Sony'nin şu eski Xperia tasarımı hoşuma gidiyor.Keşke N9-Lumia 800-900 çakması tasarıma geçmeselerdi...
Bildiğin telefonu al kuzumzaten s2 alacaktım sadece sordum,evet n9 un çakması gibi duruyor tasarımları
- - - Eklendi - - -
ama xperia arc videoda s2 yi aratmıyor baksanıza özellikleri s2 nin yarı yarıya daha iyi olmasına rağmen
Aklında soru işaretleri kalmaması açısından söyledim 
Tabii kigerçi doğru söylüyorsun samsung'un kies air i bile yeter![]()