Galaxy S2 mi IPhone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 mi IPhone 4s
Arkadaşlar Turkcellden telefon gelecek 4s veya s2 sizce hangisi alınmalı?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4s al bence.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arkadaşlar, konu açmadan önce bir araştırınız S2 - İphone 4-4S karşılaştırmaları vb konular mevcuttur :ünlem:

4S tavsiyemdir :tebessüm:

Kerim.

Kerim.

Üye
4s parasi ile s3 alabilirsin.

AynstaynModeOn

Üye
    Konu Sahibi
Yardım için teşekkürler arkadaşlar

m_kan

m_kan

Üye
4s çok daha iyi

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Arkadaş neye göre 4s daha iyi ? Bence galaxys2 al hem jelly beanıda aldı hemde ekran olarak buyuk sonra pişman olma 4snın ekranı kucuk s2 e göre

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Iphone 4s.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kesinlikle 4S

acuxx

acuxx

Üye
4s al

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
4s kullanıcısı olarak kesinlikle diyorum.

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Almayın samsung,herkesde var artık samsung android telefonlar.4s al unutma iphone'u olan her zaman havalıdır :) ayrıca galaxy s3 le 5800 'ımı kapıştırabiliyorum arkadaşımla ama iphone'u kapıştıramam :)

jetpackjoyride

Üye
Almayın samsung,herkesde var artık samsung android telefonlar.4s al unutma iphone'u olan her zaman havalıdır :) ayrıca galaxy s3 le 5800 'ımı kapıştırabiliyorum arkadaşımla ama iphone'u kapıştıramam :)
Sen ne sacmaliyon haci damacana plastigi yumruk atarak calisan ekranli 5800i galaxy youngla bile karsilastiramazsin

hakan_710

hakan_710

Üye
Yorum yazanlar arasında 4s al diyenlerin %90 ında iphone yok. Acaba neye dayanarak al dediler. Pahalı olduğu için mi yoksa iphone'um var diye hava atanlara çok rastladıkları için mi?? kafama takılan diğer bir soru ise aralarında kaç tanesi uzun bir süre iphone veya s2 kullandı?? İsteyen istediği telefonu almakta özgür. her iki telefonunda birbirinden üstün yanları var. Telefondan beklentin ne ise ona göre marka seçmelisin. Ayrıca ben olsam ilk önce fiyat/performans değerlendirmesi yapardım

• Beğen
Tepkiler: H3LLBOY43

jetpackjoyride

Üye
s2 1200 lira 4s 1600 çok saçma karşilastirma herturlu 4s ama o fiyata s3 almakta var tabi

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Yorum yazanlar arasında 4s al diyenlerin %90 ında iphone yok. Acaba neye dayanarak al dediler. Pahalı olduğu için mi yoksa iphone'um var diye hava atanlara çok rastladıkları için mi?? kafama takılan diğer bir soru ise aralarında kaç tanesi uzun bir süre iphone veya s2 kullandı?? İsteyen istediği telefonu almakta özgür. her iki telefonunda birbirinden üstün yanları var. Telefondan beklentin ne ise ona göre marka seçmelisin. Ayrıca ben olsam ilk önce fiyat/performans değerlendirmesi yapardım

Arkadas dogru diyon sana bagli bisey bu secim s2 de kullandim 4s de ama bana uygun olan s2 istedigimi yapabiliyorum hersey elimin altinda ama 4s de engel cok pisman oldum bir ay icinde s2 ye geri dondum yani anlayacan sana bagli birsey krds

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
Türe

Türe

Üye
4s ;)

aleranol

aleranol

Üye
Herkes aynisini demis ancak soyle birsey var.
1: 4s alacak paran varsa s3 zorlarsan not2 alırsın ki bunlar 4s den iyidir.

2: eğer illa bu ikisinden biri diyorsan ve hack islemleriyle ugraşır isen, garantiyi onemsemezsen ve bol risk alıp zaman harcarsan kesinlikle 4s al. Her turlu sey jailbreak ile daha hizli bulunup daha kolay yapiliyor. Hackle ugrasmaz sade kullanirsan da s2

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
4S alacak param var diyorsan S3 al.

MrExpert

MrExpert

Üye
4s :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt