Galaxy S2 kullanıcıları : Telefon Hakkında Yorumlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Galaxy S2 yi nasıl buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    112

farukozer4444

farukozer4444

Üye
    Konu Sahibi
:) :)

sinan_87

sinan_87

Üye
Herşey Mükemmel Tek Sorun Sadece ŞARJJJJJ :dry:

tekbul

Üye
a b c

Sağol kardeş :]

videoyu izleyince sorunu çözdüm arkadaşlar :) swype aktif olunca ses komutuyla sms yazim olayı ingilizceyi destekliyor ama swype iptal edince sesli sms komutu türkçeyi destekliyor :) biraz cacık anlatım oldu ama idare edin :))

Swype açıp kapatmak için : AYARLAR / DİL VE KLAVYE / GİRİŞ YÖNTEMİNİ SEÇ (SAMSUNG TUŞ TAKIMI ) SEÇİLİ OLMASI LAZIM

Abicim senden halaaa bir konu beklemekteyim :naughty:

franzliszt

franzliszt

Üye
kutu içeriği

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
++ güncell++ :naughty:

franzliszt

franzliszt

Üye
Kamera olarak bir iki sikinti var galaxys 2 ;
Birincisi resim ortasi pembelesme oluyor Ama isigi iyi getirirseniz ve led yakarsaniz olmuyor ,
İkincisi video cekerken odaklama problemi oluyor bazen tek gorebildigim eksisi bu kamerabdisinda cihaz mukemmel,
Ama kamerada kotu degil disarida gunluk cekimlerde pembe falan hic olusmuyor ne fotoda ne video da ama ev ici cekimde olustu bugun iyice denedim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kamera olarak bir iki sikinti var galaxys 2 ;
Birincisi resim ortasi pembelesme oluyor Ama isigi iyi getirirseniz ve led yakarsaniz olmuyor ,
İkincisi video cekerken odaklama problemi oluyor bazen tek gorebildigim eksisi bu kamerabdisinda cihaz mukemmel,
Ama kamerada kotu degil disarida gunluk cekimlerde pembe falan hic olusmuyor ne fotoda ne video da ama ev ici cekimde olustu bugun iyice denedim.
peki teşekkürler. :good:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gs2nin en begendigim özelligi kameradaki cizgifilm özelligi ve hızı

berk bilgin

berk bilgin

Üye
S2 den daha iyisi çıkar mı bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: deryacongar54
muscler

muscler

Üye
telefonu alalı bi hafta oldu müthiş bi telefon herşey ama herşey var . telefonun 1 kere olsun kastığını görmedim. tek sorun batarya çabuk bitiyor biraz

ketek21

Üye
SELAM maxicep AİLESİ bu galaksy s2 lerin hepsinde NFC ve sesli mesaj yazma varmı ? alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir NFC li olup olmadığını nereden anlaya biliriz TEŞEKKÜRLER
SAYGILARIMLA.

61semih

61semih

Üye
SELAM maxicep AİLESİ bu galaksy s2 lerin hepsinde NFC ve sesli mesaj yazma varmı ? alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir NFC li olup olmadığını nereden anlaya biliriz TEŞEKKÜRLER
SAYGILARIMLA.

var.akıllı telefon alırken android veya ios lu olması dıkkat edılmesı gereken ilk şey:bye2:

muscler

muscler

Üye
ülkelere göre nfc çipi konulmuyo diye biliyorum . hindistandakilerde yokmuş mesela araştırdığım kadarıyla türkiyede varmıdır bilmiyorum

----------Eklendi @ 14:35:52 ---------- Yazıldı @ 14:29:18 ----------

bu arada başka bi yerde yazdığına göre avusturalya , birleşik krallık ve hindistana satılan SGSII de nfc yokmuş

porsuk_y

porsuk_y

Üye
arkadaşlar bişi sorucam telefon sarjdayken ekran dokunmatğinde gariplik hissedeniz varmı??? Konuyu daha da açayım arkadaşımın galaxy s2 sinde telefonu şarja taktığımızda telefon tuş kilidine geçtikten sonra dokunmatiği çalışmıyor ekrana istediğin kadar dokun..sürükle fayda etmiyor..bazende çok zayıf tepkilerle açılıyor ama sanki bi tıkanma kasılma varmış gibi oluyo....arama gelir ise normal olarak işlevini görüyor ... çok garip bi durum... kendi telefonumda s2 ama bendekinde böyle bi durum yok ... telefonlarımız rootlu değil normal standart kullanıyoruz... acaba ayarlarda bilmeden bi yerlerimi kurcaladık... yada yüklü olan uygulamalardan filan mı kaynaklı bi durum ???? Her zaman olmasa da çoğu zaman yapıyor... fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

franzliszt

franzliszt

Üye
Bu durum voltajdan kaynakli eger seviye 235 yada 240 i zorluyorsa bi cihazada yansiyor ornegin benim iphonemuda bu durum oldu dokunmatik biraz deliriyordu sonra birgun sarj aletini takar takmaz patladi goturduk nedeni 235 voltaji gecmesiymis 235 seviyesini gecince bomba gibi patliyormus ve patladi . Sonra yeni sarj cihazi verdiler ve baska prize taktim , bu arada patlayan sarj cihazi yoksa iphone yuksek voltajlara dayanikliymis yinede tedbir amacli boyle birsey yapilmis

franzliszt

franzliszt

Üye
yeni birşey internete bağlıysanız internete girecekseniz url cubugunun yanında mikrofon işaretine basıp gireceğiniz siteyi söyleyin giriyor aynı şey mesaj yazarkende oluyor sadece siz söyleyin o yazsın gayet güzel işliyor :)

uafreak

Üye
1 aya yakın süredir kullanıyorum telefon mutheşem bir cihaz hiçbir kusuru yok ancak illa bir kusur bulcam diyorsanız zayıf noktası olarak sadece ekran çözünürlüğünü gösterebilirim çünkü 800*480 böyle büyük bir ekrana yetersiz kalıyor. Tabi bir çok yerde duyabileceginiz gibi ısınma ve sarj sorunlarına hiç kulak asmayın, teli ilk aldıgımda ısınma sorunu gerçekten benide rahatsız etmişti ancal son güncellemerle ısınmayı sadece kamera bölgesinde hissedebiliyorum oda normal çünkü çift çekirdek işlemci yanında bu kadar ince bir telefonun ısınması çok normal.. Arka kapagın ince olmasıda tabi bu ısınmayı hissetmenize neden oluyor. Sayabilecegim negatif yanları bu kadar. Artılarına gelirsek say say bitmez en muhteşemide internet deneyimi kesinlikle yaşamalısınız bu deneyimi. İnternette gezinirken oyle hızlı ve stabilki en ufak bir tıkanma bir donma yaşanmıyor ayrıca herhangi bir sitede video acıp siteyi gezerken yine herhangi bir donma ya da videoda sıkıntı olusmuyor aynı pc gibi.. Eger sizinde merak ettiginiz bir şeyler varsa sorun cevaplıyım..

viranufuk

viranufuk

Üye
ben 2 aydır kullanıyorum tek kelimeyle harika bi telefon ısınma falana bende pek yaşanmıyor

----------Eklendi @ 01:28:35 ---------- Yazıldı @ 01:25:50 ----------

bu arad kullandığım rom kg3 gingertürkbeyin 3.8 romunu kulalanıyorum kullanamak istiyen denesin derim

Üst Alt