farukozer4444
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla hayalimdeki telefon muhteşem kullanmadım performansınıın süper olacagından şüpem yok fakat 4,3' ekran kullanmak zordur
ben 1,5 hafta oldu alalı bundan önce wave 8500 vardı onu verdim bunu aldım buda yurtdışından geldi dedğim gibi 1,5 hafta oldu teli alalı telden memnunum harika bir tek kusuru şarj olayı şarjı 1 gün en fazla 1,5 gün gidiyor o da rom atınca düzelir android te cabası ful uygulama oyun tel de şu an 19 tane işlemci canavarı oyunlar var hepsindede takılmadan oynanıyor yani teli almak istiyen dediklerime baksın alsın tek eksiği şarj olayı
ben 1,5 hafta oldu alalı bundan önce wave 8500 vardı onu verdim bunu aldım buda yurtdışından geldi dedğim gibi 1,5 hafta oldu teli alalı telden memnunum harika bir tek kusuru şarj olayı şarjı 1 gün en fazla 1,5 gün gidiyor o da rom atınca düzelir android te cabası ful uygulama oyun tel de şu an 19 tane işlemci canavarı oyunlar var hepsindede takılmadan oynanıyor yani teli almak istiyen dediklerime baksın alsın tek eksiği şarj olayı
sende yıne ıyımıs 19 bende gıo kullanıyorum bende 20 oyun 8 tane program yuklu,hıcbır kasma vs de yok.gs2 konusunda gorusum suanda pıyasadakı en guclu telefon tartışmasız.fakat gs2 alacaklar bence yazın sonunu beklesın.htc evo 3d gelıyorhtc evo 3d gs2 den daha gelısmıs bır telefon turkce canlı kanlı anlatım ıcın lınk : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
biz daha alamadık
Aslında gelişmiş ama eksiklik olarak hd video kaydetme 720p de kalıyor. Ancak Galaxy S2 de bu 1080p ye çıkıyor. Belki bazıları için önemli olmayabilir ama bence önemli bi fark .
bukadar fark onemlıyse gs2 normal htc evo 3d ıse 3 boyutlu vıdeo kaydedıyor.telefondan gozluksuzde ıslenebılıyor hdmı ıle 3d desteklı televızyondan da ızlenebılıyor.emınım bırcok aklıselım kısım 720p 3d mı yoksa 1080p mı desek 720 3d tercıh eder heralde.ayrıca 3d fotograffta cekebılıyor.
----------Eklendi @ 23:34:35 ---------- Yazıldı @ 23:32:59 ----------
dikkat edelim kardeş, galaxy s2 3d video çekmiyor dimi, evet. şimdi bu htc evo 3d'de 3d video çekmiyorken video kalitesi 1080p oluyor oraya dikkat edelim. yani galaxy s2 ile aynı görüntüyü çekiyor.
sadece 3d çekimde görüntü kalitesi düşüyor.
yürü beefıyat aralıgıda 1500 ile 2000 tl arası gs2 dem daha ıyı bır telefon gelıyor anlaşılan.
biz daha alamadık
Aslında gelişmiş ama eksiklik olarak hd video kaydetme 720p de kalıyor. Ancak Galaxy S2 de bu 1080p ye çıkıyor. Belki bazıları için önemli olmayabilir ama bence önemli bi fark .
bukadar fark onemlıyse gs2 normal htc evo 3d ıse 3 boyutlu vıdeo kaydedıyor.telefondan gozluksuzde ıslenebılıyor hdmı ıle 3d desteklı televızyondan da ızlenebılıyor.emınım bırcok aklıselım kısım 720p 3d mı yoksa 1080p mı desek 720 3d tercıh eder heralde.ayrıca 3d fotograffta cekebılıyor.
----------Eklendi @ 23:34:35 ---------- Yazıldı @ 23:32:59 ----------
yürü beefıyat aralıgıda 1500 ile 2000 tl arası gs2 dem daha ıyı bır telefon gelıyor anlaşılan.
dikkat edelim kardeş, galaxy s2 3d video çekmiyor dimi, evet. şimdi bu htc evo 3d'de 3d video çekmiyorken video kalitesi 1080p oluyor oraya dikkat edelim. yani galaxy s2 ile aynı görüntüyü çekiyor.
sadece 3d çekimde görüntü kalitesi düşüyor.
Tabii haklısınız. Ben 2d yi de 720p olarak biliyordum. Tabi ki 3d büyük avantaj.
Ama fiyatı ne kadar olur o da ayrı bi soru
Ama cidden güzel telefonLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama Galaxy S2 de güzel.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Htc evo 3d kasılmalar yaşayan şekil itibariyle bana kaba gelen bi telefon bende galaxy s2 kullanıcısıyım şarj sorunu dışında bi şeye rastlamadım 3d şu an bana gereksiz bi teknoloji kamera istiyosan git profesyonel 3d al şarj hariç alıcak herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?