GALAXY S2 EKRAN RENGİ SORUNUuu...

Sponsorlu Bağlantılar

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY S2 EKRAN RENGİ SORUNUuu...
Merhaba
Galaxy s2 aldım 1 hafta önce ekranın sağ alt ksıımında mavi ve beyaz düşük ışıkta çapraz bir renk kaybı var dikkarli bakıldıgında.neyden dolayı ne yapmam gerekiyor ayrdımcı olurmsunuz.normalde bir problem görünmüyor int e grdiğmde çzellkle beyaz sayfada belli oluyor.

serif55

serif55

Üye
Büyük ihtimalle ölü piksel olabilir dostum, aynı sorun arc s imde var aldığımın 2. gününde fark ettim direk servisi aradım götürdüm fln değiştirmediler, Tüketici Haklarına başvurdum bende cevap bekliyorum. İlk işin servisi arayıp bilgilendirmek olsun çünkü yaptığın işlemlerin tarihi saati çok önemli bu konularda, cihazı sıfır aldıysan birebir değişim veya para iadesi iste yapmazlarsa benim gibi Tüketici Haklarına başvurabilirsin

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
MRB
hocam yurtdışından gelme garanti yok nekadara maal olur ve nereden yaptrabilirm

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ben diyeyim 400 sen 600 de. Benim ki bir tahmin sadece

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen var ise bu konuyla yardımcı olurmsunuz kullanım da hc br sıkıntı yk hatta belli bile olmyor sadece karanlık ortamda ve beyaz mavi renkte pixel kaynaklı olduğunu düşnmüyorm diğer renklerde problem yok.

serif55

serif55

Üye
Doğru diosun kardeşim aslında telefonu kullanmana herhangi bir etkisi olmuyor ama ben onu gördüm bi kere aklımda hep takılı kalıo öyle bi yapım var :) ölü piksel tamir edilmiyor die biliyorum ekranın komple değişmesi gerekiyor. Bu da sana net fiyat veremicem ama en azından 350-400 lira arasında bi fiyata mal olur. Tekrar geçmiş olsun bence hiç girme tamir işine kalsın öyle ;)

ozan387

Üye
Olayın ölü pixelle alakası yok. SII lerin bir kısmında bulunan bir sorun özellikle eylül den sonra alan arkadaşlarımın nerdeyse hepsinde aynı sorun var. Şansıma bende bir sorun yok. Telin ışığını min a aldığında bu problem çıkıyor ortaya. Tarayıcının ışığını orta seviyeye falan getirmen belli olmasını önleyecektir. (yanlız tarayıcının)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ekran koruyucu falan kullanıyomusun?

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
ekran koruyucu olmadanda düşük ışıkta renk kayıpları dikey cizgler belirgn

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş o zaman geçmiş olsun ya öyle kullanacaksın yada yüklü bir miktara ekranı değiştirteceksin
ki bence şu anda o kadar para vermenede değmez bence öyle kullan gitsin

----------Eklendi @ 16:29:37 ---------- Yazıldı @ 16:28:29 ----------

yada garantisi varsa bi servise götür belki değiştirirler

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı sanırım tel ondanda emşn değilim nekadara maal olur arayıp sorsam söylerlermi acaba birde.ekran koruyucu çıkartıp baktım s2 ler de bu problem olabiliyormuş sadece göz zevkmi bozuyo gece yatagmda teli elime adığımda okadar para veripte bunu dert etmekte sanırım normal

linex07

Üye
Kardes o androidlerin çoğunda var bir uygulamadan baska bi uygulamaya geçerken izi kalıyor yani yazılımsal olabilir bosa masrafa girme bence

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hangi ülkeden getirttirdin

enaa_881

enaa_881

Üye
Kardes o androidlerin çoğunda var bir uygulamadan baska bi uygulamaya geçerken izi kalıyor yani yazılımsal olabilir bosa masrafa girme bence

kardeş bu söylediğini ilk defa duydum acaba neden??? nokia kullandığından olabilir mi??

berkcombil

Üye
*#0*# yaptığında test modu gelir.Oradaki renler altında baktığında da belli oluyor mu?Kırmızı-Mavi-Yeşil olması lazım.

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
*#0*# yaptığında test modu gelir.Oradaki renler altında baktığında da belli oluyor mu?Kırmızı-Mavi-Yeşil olması lazım.
dediğini yaptm belli olmuyo düşük ışıkta belli oluyor hocam yapa yapılmış gibi:) çok az .

----------Eklendi @ 14:41:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:17 ----------

pardon yama...

yalnız şunu söyleyeyim n8 önceki telefonum kamerası s2 den iki kat daha iyi fotoğ. olarak ama s2 nin video performansı daha iyi diyebilirm

PriZm

PriZm

Üye
dediğini yaptm belli olmuyo düşük ışıkta belli oluyor hocam yapa yapılmış gibi:) çok az .

----------Eklendi @ 14:41:48 ---------- Yazıldı @ 14:41:17 ----------

pardon yama...

yalnız şunu söyleyeyim n8 önceki telefonum kamerası s2 den iki kat daha iyi fotoğ. olarak ama s2 nin video performansı daha iyi diyebilirm

tabiki daha net video çekecek.F-u-l-l HD nede olsa boru değil :D

delgadoxxx

Üye
    Konu Sahibi
Ewet havadaki parazitleri bile gösteriyo flash acık olduğunda.bu arada ıphonde bir uygulama vardı ekran simgesine tıklayınca bir agız geliyor parmağı ısırıyo.(yumm değil) adını bilen varmı?

Üst Alt