Galaxy s,xperia neo v ,xperia neo L hangisini alayim arladaslar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesutgaga

mesutgaga

Üye
siz bunları nerden öhreniyorsunuz :(

oleytoo

oleytoo

Üye

Moderatörlüğüme güvenseydim moderatör olmadan önce de böyle konuşmazdım :)
Xperia 2010 cihazları için destek kesildi diye biliyorum.yanlış mıyım?
Benchmarklara herzaman güvenmemek lazım.PowerVr 540 Antutu Benchmark(ki en güvenilir sonuç veren program) da 1200 civarı skor alıyor Mali-400 de öyle.
Çipset olayı için kaynağı yok.çünkü bu bilinen birşey.ama illaki bununla ilgili birşeyler ararsan xda da bulabilirsin belki:)
PowerVr 540 ın 200 mhz den 280 e o.c edildiğinde kaç fps arttığınyı biliyormusun peki? :) hemde sonradan güncellenen driverı olmadan :D

Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner :zzz:

O.c edildiğinde elbette fps artar bu her telefonda böyledir...
Evet xperia 2010 cihazlarına destek kesildiği açıklandı fakat Neo V 2011 in son çeyreği çıktı...
Neyse konuyu uzatmamak lazım senin bildiğin sana benim bildiğim bana sonuçta karar arkadaşın ama ben her iki telefonuda eline alıp incelemesini tavsiye ederim...

PriZm

PriZm

Üye
O.c edildiğinde elbette fps artar bu her telefonda böyledir...
Evet xperia 2010 cihazlarına destek kesildiği açıklandı fakat Neo V 2011 in son çeyreği çıktı...
Neyse konuyu uzatmamak lazım senin bildiğin sana benim bildiğim bana sonuçta karar arkadaşın ama ben her iki telefonuda eline alıp incelemesini tavsiye ederim...
Neo V 2010 da çıktı diye biliyordum :ah

Uzatmanın gereği yok,arkadaşa hangisinin özellikleri daha iyi gelecekse onu alsın derim.

Üstteki yoruma ekleme yapacak olursak da eğer Custom Rom yüklemeyeceksen kesinlikle Galaxy S alma.Galaxy S'in farkı modifiye ile ortaya çıkıyor.modifiye ile bazı alanlarda S2 ile yarışıyor ve hatta geçiyor.

Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner :zzz:

mmelihfb

mmelihfb

Üye
neo v çok daha iyi....galaxy serisinin sadece s2 ve s3 iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt