Galaxy s,xperia neo v ,xperia neo L hangisini alayim arladaslar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s,xperia neo v ,xperia neo L hangisini alayim arladaslar?
vereceginiz cevaplar icin simdiden tesekkurler arkadaslar..

Kerim.336

Üye
Kesinlikle galaxy s.bu arada butcen?

alien97

alien97

Üye
galaxy s alabilirsin ama sıfırı biraz pahalı olabilir olmadı xperia neo l

Kerim.336

Üye
Neo l alma kullanicisi yok

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben galaxy s diyorum ama ona andtoid 4 sürümü gelmiyo

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Neo l.aslındahiç fena değil

oleytoo

oleytoo

Üye
Yapmayın lütfen arkadaşlar neo v varken galaxy s ne Allah aşkına neo l iyi ama söylenildiği gibi kulkanıcı çok az

PriZm

PriZm

Üye
Yapmayın lütfen arkadaşlar neo v varken galaxy s ne Allah aşkına neo l iyi ama söylenildiği gibi kulkanıcı çok az

Neo V varken Galaxy S mi :ah

Bak sana Galaxy S vs Neo V yapayım.Galaxy S almak için nedenler

Super Amoled 4" ekran

Dünyanın en düşük sar oranı olan telefonlardan biri
(neo v 1.67 galaxy s 0.24)

Hummingbird Exynos Cortex A-8 işlemci.1 ghz ama 1.4 ghz snapdragon a eşit.

PowerVR 540(o.c edilebilir)

Wolfson VM8994 Ses kartı.bu ses kartı İddalara göre Macbook pro 13" in ses kalitesi ile yarışıyor.ve Nokia'nın 603,700,701 modellerinde kullandığı Dolby Mobile'dan daha iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)

Dünyanın Nexus'tan sonra en çok modifiye edilebilen android telefonu.

Yine dünyanın Nexus tan sonra en hızlı güncelleme alan telefonu(custom romlar)

Daha sayabilirim :)

Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner Sh*t :zzz:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Neo v de 1.10 sar var
Ve neo v de 1.9 ghz e kadar oc edilebiliyor.
Galaxy s 0 bulabilseydim alırdım :)

PriZm

PriZm

Üye
Neo v de 1.10 sar var
Ve neo v de 1.9 ghz e kadar oc edilebiliyor.
Galaxy s 0 bulabilseydim alırdım :)
Dediğim gibi.işlemci hızı herzaman önemli olmayabiliyor.bunun en iyi örneğini Galaxy S Neo V arasında görüyoruz :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Dediğim gibi.işlemci hızı herzaman önemli olmayabiliyor.bunun en iyi örneğini Galaxy S Neo V arasında görüyoruz :)

Galaxy Wonder ve Galaxy S de olabilir :)

oleytoo

oleytoo

Üye

Neo V varken Galaxy S mi :ah

Bak sana Galaxy S vs Neo V yapayım.Galaxy S almak için nedenler

Super Amoled 4" ekran

Dünyanın en düşük sar oranı olan telefonlardan biri
(neo v 1.67 galaxy s 0.24)

Hummingbird Exynos Cortex A-8 işlemci.1 ghz ama 1.4 ghz snapdragon a eşit.

PowerVR 540(o.c edilebilir)

Wolfson VM8994 Ses kartı.bu ses kartı İddalara göre Macbook pro 13" in ses kalitesi ile yarışıyor.ve Nokia'nın 603,700,701 modellerinde kullandığı Dolby Mobile'dan daha iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)

Dünyanın Nexus'tan sonra en çok modifiye edilebilen android telefonu.

Yine dünyanın Nexus tan sonra en hızlı güncelleme alan telefonu(custom romlar)

Daha sayabilirim :)

İddalara göre demişsin ses kartı için ben sana bişey diyim mi xperia neo v nin ses kalitesi ve hoparlör gücü galaxy s3 ten bile daha iyi xloud sayesinde....
Galaxy s Powervr kullanıyo Xperia neo v Adreno oyun bolluğu ve az da olsa grafik kalitesinin farkı
Galaxy s te ekrandaki pixelleri sayabilirsin fakat neo v de böyle bir şey yok
en hızlı güncelleme alan telefonu demişsin çıkalı kaç sene oldu samsung artık güncelleme bile vermiyor custom romlarla kim uğraşır
Xperia neo v de ise resmi ics verildi 4.1 resmi olarak verilmicek ama ics mükemmelleşene kadar resmi güncellemeler devam edecek ayrıca çıkan custom romlarda 4.1 çoktan verildi
Snapdragon 2 ghz ye kadar o.c lanabiliyor
Kamera flaşı da mevcut xperia neo v de
Mobile Bravia Engine ise anlatmama gerek yok fotoğraf ve videoları inanılmaz derecede iyileştirerek gösteriyor...
Tasarım ve şıklık açısından ise bana kalırsa galaxy s çok geride (bu zevk meselesi tabiki)

Sar konusunda modifiye ve amoled konusunda lafım yok
İşlemci konusunda eminsen 1 ghz lik o.c suz hallerde Antutu benchmark testlerini karşılaştırıp kimin üstün olduğunu görelim ...

PriZm

PriZm

Üye
İddalara göre demişsin ses kartı için ben sana bişey diyim mi xperia neo v nin ses kalitesi ve hoparlör gücü galaxy s3 ten bile daha iyi xloud sayesinde....
Galaxy s Powervr kullanıyo Xperia neo v Adreno oyun bolluğu ve az da olsa grafik kalitesinin farkı
Galaxy s te ekrandaki pixelleri sayabilirsin fakat neo v de böyle bir şey yok
en hızlı güncelleme alan telefonu demişsin çıkalı kaç sene oldu samsung artık güncelleme bile vermiyor custom romlarla kim uğraşır
Xperia neo v de ise resmi ics verildi 4.1 resmi olarak verilmicek ama ics mükemmelleşene kadar resmi güncellemeler devam edecek ayrıca çıkan custom romlarda 4.1 çoktan verildi
Snapdragon 2 ghz ye kadar o.c lanabiliyor
Kamera flaşı da mevcut xperia neo v de
Mobile Bravia Engine ise anlatmama gerek yok fotoğraf ve videoları inanılmaz derecede iyileştirerek gösteriyor...
Tasarım ve şıklık açısından ise bana kalırsa galaxy s çok geride (bu zevk meselesi tabiki)

Sar konusunda modifiye ve amoled konusunda lafım yok
İşlemci konusunda eminsen 1 ghz lik o.c suz hallerde Antutu benchmark testlerini karşılaştırıp kimin üstün olduğunu görelim ...

1) istersen Wolfson VM8994 google'a yaz ve nelerde kullanıldığını ve nelerle karşılaştırıldığına bak.xLoud dedigin sey S/W üzerine sonucta.asla bir ses kartı performansı vermez.Ayrıca 2 mv luk amfi olduğunu hatırlatayım :)
Ayrıca S3 te bile Wolfson ses kartı yok.Samsung S1 de kullandığı kartın değerini bilmedi.

2)Pikselleri sayabilirimmi? :zuhaha:
Bir tane bile piksel yok.ayrıca Samoled diyorum.

3)Custom romlarla kimmi uğraşır? Tabiki geliştiriciler.bu konuda bilgin olmadığı ne kadar belli.. S1 en çok modifiye edilebilen telefon.Dünyada 25 milyondan fazla sattı.bu ne demek acaba biliyormusun? :) dünyada en fazla geliştiriciye sahip android telefon demek

4)Neo V ye verilen ICS nin vasat oldugunu biliyorsundur umarım.

5)Cortex A-8 1.8 Ghz'e kadar o.c edilebiliyor.Ama Exynos tabanlı Hummingbird çipseti ile 2.2 ghz lik scorpiona eşit.

6)şimdi geldik en ilginç kısma.evet benchmarkta daha yüsek puan alıyor ama oyunlarda stok haldeyken bile S1 daha hızlı.youtube da oyun karşılaştırmalarına bakabilirsin :)

Neo V Galaxy W ile denktir.Galaxy S ile değil.

Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner :zzz:

slhtnr

slhtnr

Üye
    Konu Sahibi

1) istersen Wolfson VM8994 google'a yaz ve nelerde kullanıldığını ve nelerle karşılaştırıldığına bak.xLoud dedigin sey S/W üzerine sonucta.asla bir ses kartı performansı vermez.Ayrıca 2 mv luk amfi olduğunu hatırlatayım :)
Ayrıca S3 te bile Wolfson ses kartı yok.Samsung S1 de kullandığı kartın değerini bilmedi.

3)Custom romlarla kimmi uğraşır? Tabiki geliştiriciler.bu konuda bilgin olmadığı ne kadar belli.. S1 en çok modifiye edilebilen telefon.Dünyada 25 milyondan fazla sattı.bu ne demek acaba biliyormusun? :) dünyada en fazla geliştiriciye sahip android telefon demek

5)Cortex A-8 1.8 Ghz'e kadar o.c edilebiliyor.Ama Exynos tabanlı Hummingbird çipseti ile 2.2 ghz lik scorpiona eşit.

6)şimdi geldik en ilginç kısma.evet benchmarkta daha yüsek puan alıyor ama oyunlarda stok haldeyken bile S1 daha hızlı.youtube da oyun karşılaştırmalarına bakabilirsin :)

peki hacom galaxy s e resmi olarak en son hangi sürüm geliyor ?

- - - Eklendi - - -

peki hacom galaxy s e resmi olarak en son hangi sürüm geliyor ?

oleytoo

oleytoo

Üye

custom rom konusunda yüklemesiyle kim uğraşır demek istedim zaten yazının sonunda eğer okuduysan modifikasyon konusunda lafım yok diyorum yanlış yerlere getirmeye çalışmıssın dediğimi moderatörlüğüne güvenip bir şey bilmediğin belli gibi büyük laflar demen çok yanlış !!!
Neo v ye verilen ics kötü tamam ama mükemmelleşene kadar güncellemeler devam edecek fakat ics nin stock romunu rootladıkdan sonra stock rom la da harikalar yaratabiliyosun
Oyun konusunda ise youtube karşılaştırmalarında bi fark göremedim...
Chipset farkı için kaynak gösterirsen iyi olur ben bu olayı ilk ve tek senden duyuyorum ayrıca böyle bir şey varsa mutlaka benchmarklarda kendini belli ederdi diye düşünüyorum sonuçta bu benchmarklar gpu farkına göre grafik puanı farklı farklı geliyosa chipset farkına göre de cpu puanı fark ederdi ki neo v daha üstün bu puanda
Ayrıca yeni verilen Adreno güncelleştirmesiyle fps 6-7 artıyor

PriZm

PriZm

Üye
custom rom konusunda yüklemesiyle kim uğraşır demek istedim zaten yazının sonunda eğer okuduysan modifikasyon konusunda lafım yok diyorum yanlış yerlere getirmeye çalışmıssın dediğimi moderatörlüğüne güvenip bir şey bilmediğin belli gibi büyük laflar demen çok yanlış !!!
Neo v ye verilen ics kötü tamam ama mükemmelleşene kadar güncellemeler devam edecek fakat ics nin stock romunu rootladıkdan sonra stock rom la da harikalar yaratabiliyosun
Oyun konusunda ise youtube karşılaştırmalarında bi fark göremedim...
Chipset farkı için kaynak gösterirsen iyi olur ben bu olayı ilk ve tek senden duyuyorum ayrıca böyle bir şey varsa mutlaka benchmarklarda kendini belli ederdi diye düşünüyorum sonuçta bu benchmarklar gpu farkına göre grafik puanı farklı farklı geliyosa chipset farkına göre de cpu puanı fark ederdi ki neo v daha üstün bu puanda
Ayrıca yeni verilen Adreno güncelleştirmesiyle fps 6-7 artıyor

Moderatörlüğüme güvenseydim moderatör olmadan önce de böyle konuşmazdım :)
Xperia 2010 cihazları için destek kesildi diye biliyorum.yanlış mıyım?
Benchmarklara herzaman güvenmemek lazım.PowerVr 540 Antutu Benchmark(ki en güvenilir sonuç veren program) da 1200 civarı skor alıyor Mali-400 de öyle.
Çipset olayı için kaynağı yok.çünkü bu bilinen birşey.ama illaki bununla ilgili birşeyler ararsan xda da bulabilirsin belki:)
PowerVr 540 ın 200 mhz den 280 e o.c edildiğinde kaç fps arttığını biliyormusun peki? :) hemde sonradan güncellenen driverı olmadan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt