:::burak:::
Üye
abi cim hic bi sey ayni degil wave nin dokunmatik ekrani berbat ve galaxy nin ram i 512 mb 1gb rom var herturlu
abi cim hic bi sey ayni degil wave nin dokunmatik ekrani berbat ve galaxy nin ram i 512 mb 1gb rom var herturlu
bunu her yerde söyleme fena madara olursun...
ilginç wave daha fazla oy almış ama Galaxy S daha iyidir. Bİ defa aplikasyon zenginliği var.
Bada Os li tel alıpta ne yapacaksın ihtiyaç duyduğun bir programı yükleyemedikten sonra.
arkadaşlar bu saatte ilk mesajımı yazıyorum yarın bende bir wave alıcam nokia e66 ım gece bozuldu onuda servise vericem gold da wave 799 tl galaxy i sordum 1475 tl arada 675 tl varki aynı donanıma sahip cihazlar için fazla ben capitoldeki turkcellde iki telefonu incelemiş biri olarak galaxy s e kötü diyemem ama taşıması sorunlu bir cihaz birde wave in kendine has bir tasarımı var galaxy s yanlarındaki demirimsi şeritlerle iphone çakması ucuz teller gibi duruyor bunuda belirtiyim inşallah hata yapmıyorumdur
saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksinizandroid için 675tlye değer bence
saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksiniz
saçmalama ya wave alayına gider bada os ne kadar gelişecek göreceksiniz daha düne kadar ios 1.0 dayken hatırlayın daha mms gönderme yokken cevap yazm yokken ios nerelere geldi 4.02 ile bada os 1.0 da olmasına rağmen muhteşem bunu unutmayın 1 yıl 2 yıl bada os iosu geçecek uygulama yönünden kullanım yönünden göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?